sunnuntai 4. syyskuuta 2011

pikkupäivitys


Vikin uusi satula! :-)

Kuvapostauksen merkeissä pääosin mennään! :-) Eilen (lauantaina) käytiin maneesilla, tai no mie en jalkapuolena tietenkään muuta tehnyt ku puomipirkkoilin ja kuvailin! Ella meni siis tällä kertaa Vikillä ja Elina tietysti Helkalla ja lopuksi ponskit pääs hetkeksi spurttailemaan vapaana ympäri maneesia! Hyppäsivät siinä samalla muutaman esteenkin välillä :D Korkeimmillaan Ella meni 90-100cm rataa ja Elina 80-90cm.

about noin oli esteet tänään (nopeasti & rumasti..) piirrettynä!

Mie oon mennyt nyt muutaman kerran Fasulla! Torstaina menin hetken ilman satulaa riimuilla pellolla ja Ella oli Viksun kanssa mukana ;D Eilen Ella meni aluksi Fasulla ilman satulaa suitsilla, jonka jälkeen mie menin selkään ja meninkin ehkäpä noin vartin (?) Tein vähän ravi- sekä käyntityöstöä molempiin suuntiin ja loppuverkkailin eteen-alas. Fasu oli tosi kiva! :')



Sitten tähän loppuun vielä muutamia kuvia lähipäivistä! :)





Tilasin Fasulle uudet (ruskeat) suitset koulukäyttöön ;D


Jeij saan ens viikon torstaina kipsin poies, sit päästää pojun kans taas kunnolla treenailee! :') Ja sunnuntaina onkin Ellalla Vikillä ja Fasulla estekisat ;D Tilasin Faffelle kimblewickit ja pysyy kuulemma niillä paremmin hanskassa. Sunnuntaina nähdään sitten miten hyvin.. :D




Ton videon tein yks päivä mutten blogiin ollut nähtävästi vielä laittanut =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)