tiistai 6. syyskuuta 2011

I want to be the one thats by your side through the years

Aloitetaan vaikka nyt tästä päivästä! Ella ja Elina juoksuttivat tänään Helkaa ja Fasua jonkun aikaa ponskien tarhassa ja siitä onkin pientä kuva- ja videokoostetta tässä postauksessa :-)


urpo(ko)?
Ella kävi Vikin kanssa ensin maastossa, jossa neiti oli ihan innoissaan ja sen jälkeen meni kentälle tuupsimaan tytön kanssa, joka sujui hyvin! Elinakin meni tänään Viksulla hetken ravia molempiin suuntiin ja meni kuulemma paremmin kuin viime kerralla ja Viki oli superkiva! Helka oli kuulemma vähän tahmea ja hidas, mutta kulki silti mukavan tasaisesti. Fasun kanssa Ella työsti erityisesti ravia ja vähän "leikitteli" sen kanssa. Kaikenmaailman temmon ja tahdin säätelyitä yms. Fasu kuunteli kuulemma tosi hyvin ja oli kaikinpuolin kiva! =)Sain Fasulle uudet riimut kaupanpäällisiksi, näkyykö jostain?

Kentällä on muuten jo tolpat pystyssä ja ehkä viikonloppuna saamme sinne langatkin, jos Juha käy ostamassa (?) Laitellaan sitten kyllä kuvaa tänne! Ja ylihuomenna mie saan kipsin pois, jee! Ja sunnuntaina onkin sitten Ellalla Vikillä & Fasulla estekisat, niitä kohti lähestytään ;D Pitäisi miettiä blogin ulkoasuakin kun tuo kysely viittaa vähän siihen suuntaan, että ulkoasu olisi vaihdettava - onko ehdotuksia? Loppuun laitetaan vielä pieni videokooste juoksutuksesta, johon tosin mahtui mukaan muutama maneesiklippikin!

JA HEI (ERIKOIS)POSTAUSTOIVEITA SAA JA PITÄÄKIN ESITTÄÄ!

2 kommenttia:

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)