torstai 22. syyskuuta 2011

pikainen yöllinen postaus!

Päätin nyt tekaista tämmöisen pikaisen postauksen, jotta pääsette vähän ajan tasalle! :)

Ella tilasi viikonloppuna itselleen USG'n farkkuratsastushousut, joita oli jo pitkään himonnut ja mie sitten tilasin siihen samaan tilaukseen Fasulle Eskadronin siniset (♥) lampaankarvariimut ja oon melkein rakastunut niihin, vaikkei ne oo vielä edes tulleet! Olivat vielä poistossa ja jäivät maksamaan ~30€ - ei ollenkaan paha siis!Lisäksi tilasin Fasulle kaulakappaleettoman loimen pääosin kuivatukseen, kun herran melkein uusi kaulakappaleeton (ja ainut v.sininen) fleece meni ja repesi kun herra lähti vähän rytinällä kuljetussuojien kanssa käytävältä. Koko kylki repesi loimesta auki ja jotain muutakin vielä, kiva! Pitääpi mennä ostamaan jossain vaiheessa ihan normaali kaulakappaleeton fleecekin. Muutama kaulakappaleellinen fleece sillä onkin Ja loimesta ei oo kuvaa, en ees itseasiassa muista yhtään mimmoin se on.. :D Se loimi, jonka tilasin oli myös poistossa ja tuli maksamaan vain 20€ ja sen muistan et ovh. oli kyllä useamman kympin kalliimpi!

No ei tuo fleece, joka rikkoutui maksanut muistaakseni kuin 10€. Ostin sen sieltä Tampereen hevosmessuilta, jonne voitin itselleni Agrimarketin kilpailussa silloin pääsylipunkin.. :D Sieltä tarttui Fasulle silloin mukaan ties mitä kivaa ja käytiin vielä kotiinpalumatkalla Horzen kautta. Oli vaan hirveän vaikea päättää mistä kojusta ostaisi kun kaikki tavarat oli niin kivoja ja halpojakin vielä. Voisinpa mennä heti uudestaa! Rahatilanne ei kyllä antaisi periksi.. :D

Ainut kuva joka fleecestä löyty, joskus huhtikuussa otettukkin!

Viki on ollut ainakin neljä vuotta kengättä ja kengittäjä kävi meillä vuolemassa parisen viikkoa sitten kaikkien kaviot (kellään ei ole kenkiä). Vikin kaviot ovat kumminkin nyt sen verran kuluneet, että alkoi arkomaan niitä toissapäivänä ja Ella joutui tilaamaan Vikille kengittäjän, joka tulee ensi viikon alussa. Ainakin etusiin joutuu lyömään kengät. Viki joutuukin nyt sitten seisoskelemaan siihen asti. Lisäksi Ella tilasi Viksulle hierojan, kun vaikuttaa siltä että olisi kaiken lisäksi vielä jumissakin, ei kiva :/

Mutta sitten miulla on teille hyviäkin uutisia! Nimittäin Elinalla ja Helkalla on siis estekilpailut tämän viikon lauantaina, eli jo ylihuomenna. Elina menee 50cm luokan verryttelyksi, jonka jälkeen hyppää vielä 70cm - luokan. Innolla lauantaita odottellen! ;DHelkan edelliset kisat 01.05. 60 cm, 1/7!

Lisäksi seuraestemestaruudet on ensi viikonloppuna (2.10) ja Ella on silloin Varkaudessa kaverillaan, joten ei osallistu niihin ja miekään en viitsi riskeerata ja lähteä sinne hyppelemään (jos saan edes luvan ratsastaa siihen mennessä), kun en oo Fasullakaan kuuteen viikkoon ratsastanut, ellei lasketa muutamaa kertaa kipsin kanssa. Mutta ehkäpä nähdään Elina siellä Helkan kanssa (?) ;D Ärsyttää vain kun koko kesän odotin estekisoja ja nyt kun ne sitten vihdoin ja viimein tulevat niin mie en pääsekkään osallistumaan mihinkään tän jalan takia.. Sittekun mie pääsisin niin niitä ei tietenkään missään tässä lähellä enää ole?!

Tänään miulla on siis jalan joku tarkastus + röntgen, voin sitte tuomiosta vaikka infota viimeistään kisojen jälkeen lauantaina.. Joskohan se nyt ois luutunut kun ei ollut parantunut viimeeksi vaikka oli ollut 4vk kipsissä - aika jännä sinänsä.


Ella & Fasu viime sunnuntaina, este joku 110-115cm?

Kappas mitä löysin, saakohan tuosta mitään selvää? (klikkaa)

Pitäisi jossain vaiheessa keksiä blogillekin joku uusi ulkoasu, en kyllä yhtään tiedä minkälainen siitä tulee, joten ehdotuksia? =) Lisäksi miun pitäs tehdä muutama blogitunnustuskin, eli nekin on työn alla kun mie aattelin, et saatais siihen meidän kaikkien kolmen vastaukset! Kivempihän se niin olisi. Miun ja Elinan yläpalkin esittelysivutkin pitäisi tehdä valmiiksi, huhhuh! :D On siinä työtä taas kerrakseen, pitääkin infota Ellalle ja Elinalle.Tuommoisenkin sain viikonloppua väsättyä, video vain hitusen myöhässä.. :D

Mutta toivotan nyt hyvät yöt kaikille meidän postauksia seuranneille ja todennäköisesti seuraava bloggaus luvassa lauantaina kisojen jälkeen - kisojen jälkeisiä tunnelmia sitten!

6 kommenttia:

 1. oi ku on ihanat noi housut ja riimu :) tsemppiä Elinalle ja Helkalle kisoihin!

  VastaaPoista
 2. Janita, Jep, miekin tykkään! =) Ja kiitokset!

  VastaaPoista
 3. Tuutteko siis lauantaina Pilkanmaalle kisoihin? (: Jos nii siellä nähään!
  + Kysyisin vielä että missä on seuramestaruudet 2.10, ite en löytäny? :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, Juu ollaan tulossa :) Kymijoen Ratsastajat järjestää seuramestaruudet.

  VastaaPoista
 5. Ok. Missä tallilla nää seuramestaruudet pidetään? (:

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)