perjantai 16. syyskuuta 2011

lately I'm falling for you

Ella ja Elina kirjoittivat pääosin tämän päivän postauksen, tästä se lähtee!Vikin uudet suojat & putsit, jotka tulivat viime viikolla =)

Menin tänään Helkalla pelhameilla kahdella ohjalla. Minulla on ollut vähän inspiraation puutetta viimeaikoina, mutta tänään Ella opetti minua ja Helkaa ja saatiin paljon asiaakin läpi!

Aluksi mentiin verryttelynä eteen-alas ravit. Sitten ravasin hetken tuntumalla. Helka oli aluksi vähän jäykkä, eikä oikein kulkenut rennosti, mutta alkoi siitä kuitenkin vetreytymään.
Lämmittelyn jälkeen kävimme tekemään ravissa lisäyksiä, jotta saimme Helkan etupään auki. Ne onnistuivat oikein hyvin ja joka kerralla Helka venytti vähän enemmän. Laukassa teimmekin sitten päinvastaisia harjoituksia, eli kokoamista.


Aluksi tietysti laukattiin rennommin reippaassa tempossa, mutta siitä käytiin sitten pikkuhiljaa kokoamaan parin askeleen pätkiä. Kokoamiset onnistuivat kohtalaisen hyvin. Välillä molemmilta herpaantui keskittyminen, mutta saatiin todella hyviäkin pätkiä. Sitten laukkailtiin vielä matalammassa muodossa ja lopuksi ravattiin perinteiset eteen-alas ravit.

Ratsastuksesta jäi kokonaisuudessaan hyvä fiilis ja sain taas uutta inspiraatiota lähteä viemään Helkaa eteenpäin! =)
Viki oli tänään mukavan rento. Se kuunteli hyvin ja teimme käynti- sekä raviväistöjä, jotka onnistuivat muuten hyvin, mutta vasempaan kierrokseen raviväistöt eivät meinanneet onnistua aluksi. Viki pyöritti laukkaansa hyvin ja energisesti. Piti siinä aika tasaista muotoa ja kuunteli tosi hyvin ja lopuksi venytti vielä hyvin eteen-alaskin!

Elina meni tänään Fasulla satulalla samaan aikaan kuin Ella meni Vikin kanssa. Menivät samassa paikassa kuin Helkallakin (eli tuo melkein naapurissa oleva hylätty hiekkakenttä, joka toimi ennen koirankoulutuskenttänä) me kutsutaan sitä silti "koirankoulutuskentäksi" :D


Alkuverkkojen jälkeen Elina teki Fasullakin käynti- ja raviväistöjä. Aluksi poika oli vähän jännittynyt, mutta käyntiväistöissä rentoutui. Raviväistöissä Fasu tarjosi aluksi laukkaa, mutta lopulta väistöt ravissakin kävivät sujumaan! Laukoissa poju sai välillä ihmeellisiä säväreitä ja sinkoili yht'äkkiä innokkaasti eteenpäin korvat hörössä (ääliö.. :D) Elina sai kuitenkin Fasun loppujen lopuksi kuuntelemaan ja laukkojen jälkeen poika rentoutui hyvin!


Tälläin kipsi miul oli lopulta :D

Kuten kuvistakin voi jo varmaan päätellä Helka ja Fasu olivat tänään pötkötelleet karsinoissaan! Fasu oli käynyt sillä välin makuulle kun Elina oli ratsastamassa Helkaa ja Ella kuvaamassa niitä. Fasu makoili tyytyväisenä kun Ella ja Elina palasivat talliin, eikä oisi suostunut millään nousemaan! Helka sen sijaan oli pötköllä kun Ella ja Elina palasivat Vikin ja Fasun liikutuksesta. Helka nousi hetkeksi seisomaan, mutta kävi pian uudestaan makuulle :D

Ja sunnuntaina Ella ja Elina menevät Vikillä ja Helkalla taasen maneesiin hyppäämään! Helkalla on todennäköisesti ensi viikonloppuna estekisat, infoa lähempänä sitten ;D


Kipsinhän mie sain viime viikon torstaina pois (oli ollut silloin 4vk). Ei ollut kumminkaan luutunut juuri ollenkaan (:o) ja sain silloin vielä kepit pariksi viikoksi, enkä saa varata jalalle koko painoa. En sitten kuunnellut niin tarkkaa, että saisinko pikkuhiljaa alkaa varailemaan enemmän tai kävelemään, etten sit tiedä :/ Mutta ensi viikon torstaina taas kuvaus. Toi miun kipsi oli muuten päivän paras silloku se laitettiin.. :D


JA MUISTAKAA EHDOTTOMASTI VASTATA SIVUPALKIN KYSELYIHIN! ;D

4 kommenttia:

 1. Hauska toi kipsi :D Tää ei nyt liity aiheeseen, mutta voisitte vähitellen kirjoittaa Elinan kanssa noi esittelyt teistä ja hepoista valmiiksi! Oon oottanu niitä siitä asti kun perustit tän blogin ja joka kerta blogia lukiessani petyn pahasti ku niitä ei oo vieläkään tullut :DD

  VastaaPoista
 2. Kaktu, Joo se oli aika hauska.. :D Miul oli vaihtoehtoina violetti, punanen tai tuo ni sanoin et ihan sama sinänsä ni sit se lääkäri kysy tost tassukuviost et eiks tää ois aika kiva ;D Sit sanoin et joo pistetää sit se! Naureskelivat siinä jotain, että tää oli kyllä päivän paras!

  Pitääkin tosiaan ottaa tuo esittelysivusto työn alle, kun on vähän jäänyt.. :D Pitääpi sanoa Elinalle, että jos saataisiin siintä ja Helkastakin lähipäivinä kunnon esittely!

  VastaaPoista
 3. Hienot noi Vikin suojat! Saako udella, että minkä merkkiset ja mistä ostettu.. :) Vois melkein omallekkin hankkia tollaset jos ei maksa mansikoita.

  VastaaPoista
 4. riikka, Vähän myöhässä vastaus.. :D Mutta Börjesiltä ostetut, ovat minusta aika halvat :)

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)