keskiviikko 25. toukokuuta 2011

ukkosta karkuun!

Tänään oli melkein koko päivän satanut ja välillä ukkostanutkin niin lähdettiin vasta puoli kuuden maissa tallille. Hevoset oli olleet koko päivän sateessa, vieläpä ilman loimea, mutta onneksi niillä on katos! Jonka (kai?) Viki oli vallannut.. :D No enivei pistin Fasulle Walker-loimen ratsastuksen ajaksi niin pysyipä poju ainakin lämpösenä!

Mentiin tänään taas koulutuskentällä kun meidän kentällä ei olisi pystynyt menemään. Ehdittiin ehkä mennä ~10-15 min? Mie olin just saanut alkuverkattua Fasun ja aloin just taivutella ravissa ympyrällä ni eikös ukkonen tuu suoraan meidän päälle. Tuli vähän kiire! Aluksi aateltiin lähteä pois päin ukkosesta, josta tosin on jonkun verran matkaa talliin, mutta kun pari kertaa jysähti aika hemmetin kovaa tehtiinkin u-käännös ja laukattiin sitte mahd. nopee talliin. Pari ojaakin siinä tuli hypättyä sit ja mentiin yhen ns. mettänki läpiki, mut suorinta ja nopeinta mahollista tietä talliin! Fasu siin vaihteli laukkaa polun kaarteiden mukaan ja Helka, sekä Viki pinko meijän eellä. Ravattiin loppupätkä talliin ja justku ehdittiin saada hevoset karsinaan alko sataa ihan kaatamalla. Eli ihan nappiajotus! Että tällästä sit tänään.. :D

Jonkun aikaa siinä satoi ja ukkosti, pari kertaa jysähti kovemminkin, hevoset eivät pahemmin tuumanneet mitään. Kerran välähti just Fasun karsinalle päin ja raukka säikähti ja löi päänsä seinään, muttei mitään sen ihmeempää.. :D Venyteltiin hevoset tallissa ja mie laitoin Fasun selkään hetkeksi fleecen, jonka jälkeen lämpölinimenttiä. Oli saanut kyllä aika hyvän lämpöhoidon jo Walker-loimen kanssa, eikä selkä aristanut enään yhtään! :-)

Ääh ja miun netti on hidas et lataa 20sec (30 Mt) pätkää tubeen yli 300 min?! Joo ehken laita sitä sit vaik just vaival kasasin hienon pätkän täst päiväst :< Ja kuvia tältä päivältä ei oo (paitsi et otin Ellast&Elinast kuvan ku ne seiso kaatosatees, siit ei tosin ees nää et sataa.... :D) Ja oisin laittanu pari kuvaaki tähän mut palvelin hylkäs ne kuulemma että terve vaan. Niin kyllästyny tähän nettiin. Yks syy miksen voi kommentoida teidän tubevideoihin ku tää ääliönetti lataa parii sekunttii yli 5 min tai ei sit ollenkaa.. Huoh.

PS. Blogin otsikko vaihtuu sit heti miten ku saadaan meist kaikist kolmest järkevä kuva.. :D
PSPS. Ostakaa myytävät tavarani pois, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)