maanantai 30. toukokuuta 2011

kiipeilyday

Käytiin tänään lähimaastoissa kiipeilemässä (jonka tosin voi jo otsikosta päätellä) kolmestaan. Kaikki ilman satuloita ja suitsilla, paitsi Ella Vikin kanssa riimuilla. Kiimakiukun kanssa ei pahemmin tuupiskella kentällä, kun ottaa niin herkästi nokkiinsa tällä hetkellä kaikesta :D No näkyi kyllä tuo maastossakin capriolettelevan, Ella tulikin sieltä kerran jaloilteen alas kun neiti veti yllättäen kunnon setin, kun ei saanut mennä kovaa alamäessä. On se pikku Vikin elämä tällä hetkellä niin rankkaa.

Joskus kk sitte otettu kuva :D

Käytiin kiipeilyjen jälkeen lähimetsässä pienellä kävelyllä, jossain vaiheessa ennenkuin metsäydyimme meitä lähti seuraamaan pari pikkupoikaa nahkaremmi kädessä ja huitoivat kai sillä perässä? Ihan idioottia porukkaa :D No onneksi pysyttelivät silti aika kaukana ja me ehdittiinkin pian metsään "piiloon." Pysähdyttiin yhdessä vaiheessa katsomaan, kun pelottava juna meni ohi, mutta ovatpahan tuo kyllä juniin tottuneet, kun lähellä niiden tarhaa menee junanrata.

Mentiin lopuksi vielä hetkeksi omille pelloille loppuverkkailemaan. Hypittiin muutamisen kerran meidän itsetehtyjä maastoesteitä, joista varsinkin vesihauta oli Fasun ja Helkan mielestä ihan mahdottoman pelottava. Varsinkin ku se tuli yllättäen ruohikosta :D Pitäisi varmaan niittää siitä ympäriltä, jos tahtonee sitä jatkossa hypätä (?) Ella päästi Vikin kentälle lopuksi loppuverkkailemaan itse itsensä ja me loppuverkkailtiin Elinan kanssa pellolla ympyröillä. Että semmosta tänään!


Kamera ei ollut messissä, kun mie unohdin ladata siitä akun ja itseasiassa kukaan meistä ei ees ois voinnu kuvata kun kaikki meni samaan aikaan.. :/ Ja oisin laittanut meijän tallista esittelyvideon, mutta tubeen se ois ladannu 1958986 minuttia, joten thx netti ♥

PS. Mennään varmaan viikonloppuna Juhan pihalle telttailemaan :D Et nukutaan yöteltas. Ja sunnuntain se ois kai sit auton keula kohti Miehikkälän orivarsatapahtumaa, jeps!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)