tiistai 31. toukokuuta 2011

hyvää nimipäivää Helka!

Ettepäs arvaa kenellä oli tänään nimipäivät - no tietysti meitin pikkuneidillä, eli Helkalla! Tai Elinanhan vuokraponski se itteasias on :D

Laatu ♥

Miekii tota ylläolevan kuvan laatua ja etenkin värejä.. :D Mut ehkäpä me mennään joku päivä uimaan sillei, että otetaan järkkäri messiin. Ratsastaen sitä on tosin vähän vaikea ja vaarallinenkin kuljettaa, joten pokkari kulkee tällöin mukana.

Alusta päätellen käytiin siis tänään uimassa! Lähdettiin joskus viiden jälkeen tallustamaan hevosten kanssa ilman satuloita kävelykadun reunaa pitkin kohti uittopaikkaamme. Matkan varrella käytiin laukkailemassa yksi metsäpolku. Sen jälkeen saavuttiinkin pian uittopaikalle.

Mentiin Fasun kanssa seisomaan veteen polviin asti ja katselin, sekä kuvailin kun Helka ja Viksu uivat. Mie en ollu varustautunu uimiseen, eikä ois ollu vaihtovaatteitakaan tallissa :/ Mutta Elina kävi pojun kanssa muutamisen kerran pulahtamassa ja Fasu meni aika mielellään veteen kun oli niin nihkeä. Aikamme kun hevoset olivat puljanneet ja Fasu kuivunut lähdettiin sitten takaisin talliin päin. Käytiin vielä laukkailemassa samainen metsälenkki ja yhdellä toisella suoralla vähän päästeltiin :D Kiimakiukku Viki pinkaisi Fasun rinnalle laukkasuoralla, mutta onneksi sain Fasun nopeasti hidastamaan, muuten ois tullut aikamoista kisaamista.. Noo Ella tietää ainakin, ettei lähde ens kerralla ilman turpista!
Tallissa oltiin joskus puol 7 aikoihin ja hevoset pääsivätkin sitten loppuillaksi laitsalle syöpöttelemään. Ihmeen kauan Helka pysyikin aitojen sisällä, mutta lopulta karkasi laitsan lähelle syömään :D Päästettiin ponskit vapaana laitsalta talliin ja hyvinpähän nuo selviytyivät talliin. Fasukin osaa jo mennä omaan karsinaansa, eikä mene Vikin mökkiin! Aattelin myös, että Fasu kääntyisi laitsan porteilta toiseen suuntaan ja painaisi pelloille.. :D Helka kipitteli sitten viimeisenä jostain laitsan takaa talliin.Tähän loppuun voisi todeta, että raviradalle on joku lähipäivä päästävä!

ps. miul on ehkä joku pv kiva uutinen teille :D

2 kommenttia:

  1. Voin ku tuli keäsinen fiilis ((: Jäänpäs odottelemaan sun uutista, toivottavasti kerrot pian! (:

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)