sunnuntai 29. toukokuuta 2011

karkulainen ja kiimakiukku

Haha joo, otsikko valaisee vähän tätä päivää :D

Tähän alkuun on pakko sanoa, että käytiin tänään Ellan kanssa rullaluistelemassa - ja se oli pelottavaa! Varsinkaan ku mie en oo koskaan rullaluistellut ja meijän reitille sattu semmoin kiva alamäki ja ku en osannu jarruttaa :D Mut oon sentään hengis!

Helka & Fasu kentällä :D Helka sekoaa!

Mentiin tallille joskus viiden maissa, Ella tosin meni edeltä laittaa jo Vikiä kuntoon kun mie menin himaan vaihtamaan tallikamat ja näin poispäin. Ella kouluili Vikillä aluksi kentälle, Viksu oli vähän herkkähipiäinen ja otti aika herkästi kaikesta nokkiinsa. Kiimakiukku ♥ Vikikun olisi halunnut laukata, muttei saanut niin neitihän otti nokkiinsa kun Ella kielsi ja latasi parit capriolet siihen väliin ja muutenkin vähän pomppi. Neiti pääsi lopuksi juoksemaan kenttää ympäri ilman kamoja, vähän päästelemään höyryjään pihalle. Ihan innokkaanahan Viki spurttailikin, vähän vaihtoehtoista liikutusta neidin päivään.


Otettiin Vikin jälkeen Fasu ja Helka kentälle. Helka tietysti liinan päässä, sehän ei nyt sekunttiakaan pysyisi meijän kentällä :D Päästin Fasun siihen juoksemaan, poika oli aika innoissaan ja vetikin ihan häntä tötteröllä. Uralla oli pieni 50 cm este, jota Fasu sitten hyppeli ihan oman mielensä mukaan. Jossain vaiheessa kävi kuitenkin niin, että poni otti ja lähti - hyppäsi siis aidan yli ja sen jälkeen aika pörhäkkäänä laukkaili ympäri peltoja.. :D Mut ahmiainen pysähtyi pian syömään ja kävin hakemassa sen kiinni. Liinan päähänhän se sitten joutuikin juoksemaan, jonka jälkeen pääsi vielä irtojuoksutukseen Helkan kanssa. Ja oli muuten __hikinen__ ! En ees tajua miten rassukka voi hiota noin paljoa :D Ihan vaahdossa oli takajalatkin. Mut ihan hyvää vaan tekee, että joutuu vähän liikkumaankin.Karkulainen :D
 
Mie en ihan kaikkia videoita viiti laittaa mitä oon päivän aikana kuvannut, että tulis jotain uuttakin ku mie julkaisen tubeen videoita :D Mut kuvia kylläkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)