perjantai 27. toukokuuta 2011

tuupiskelua ja päästelyä!

Eilen mie en ollut tallilla ku järkkäilin luokkakavereille leffaillan, mut Viivi kävi liikuttelemassa Fasu pojan ja Elina ja Ella menivät "omillaan" koirankoulutuskentällä again! Tosin Viivi ja Elina lähtivät jossain vaiheessa lähimaastoon kiipeilemään ja Ella jäi tuupsii Viksun kans.

Fruumm Ferrari nimensä mukaisesti ;D


Tänään mentiin taas koirankoulutuskentällä ku meijän kenttä kuivuu ikuisuuden ja lähipäiviin on kai viel satannu (?) Mentiin siinä semmosta pientä estettä ~40cm? Tehtiin esteen päälle kahdeksikkoa ja päällä yritettiin tietty tehä myös vaihto! Elina tuli menemään hetken Fasulla, mie menin sillä aikaa Vikillä ja Ella Helkalla. Otettiin kaikki askellajit läpi ja Elina, sekä mie hypättiin muutamisen kerran estettä ennenku vaihdettiin takas niin et kaikilla oli "omat hevoset" :D

Mentiin sen jälkeen naapurinpellolle vähän päästelemään, pikkasen siinä kisailtiinkin, jonka jälkeen alettiin pikkuhiljaa loppuverkkailla. Fasu oli ovela ja söi samalla ku venytti eteen-alas! Ponskit pääsivät sitten laitsalle mussuttamaan vihreää, Helkalla oli tosin ihan oma alueensa mistä söi. Oli muuten kaatanut aidat yhestä kohtaa, mutta hyvin Fasu ja Viki pysyvät aidoissa. Käytiin rakentamassa kentälle esterata, josko siinä huomenna pystyisi hyppäilemään, mutta tuolla itseasiassa alkoi vähän ripottelemaan, että taitaapi jäädä sitten sekin. No se on huomisen murhe!

Ellan & Vikin uus harrastus! Tosin miun ja Elinanki :D

Raviradalle ollaan joku päivä menossa, poneille kertynyt vähän höyryjä, jonka huomasi hyvin tänään päästellessäkin :D Ensi viikon puolella hope so? Pitänee miettiä mahdollisesti kuvaajaakin ku miusta ja Fasusta ei oo kunnollista raviratakuvaa :/ Viivikin (ja meijän väliaikainen tallikoira) muuttaa tänä viikonloppuna ni hänkään ei oikein meitä voi enää kuvailla, paitsi tietty sit joskus kesemmällä.

Tänää ei myöskään kuvailtu ku mentii kaikki samaa aikaa :D Mut laittelin tänne sekaan vanhoja kuvia ku tää ois näyttäny nakuna aika rumalta :(

Lentoon lähdössä(kö?)

Mut ens kertaan! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)