sunnuntai 22. toukokuuta 2011

esittelytekstiä

Hehe, nyt miekii (tai itteasias me) sorruttiin tähän bloggailun pariin :D Mut hei, miulta on tätä pariin otteeseen jo toivottukki ni miksipäs ei! Varsinki ku kesäloma tekee tuloaan ni aikaa kirjottamiseen jää aika paljon (ja nukkumiseen ♥)

Eli tää blogi kertoo meidän kolmen elikkäs Ellan, Elinan, sekä minun allekirjoittaneen Jennan päivittäisestä elämästä yhdessä karvaformuloidemme kanssa. Miulla on ylläpidossa eestinratsuponiruuna nimeltä Fasu, Elina vuokraa shetlanninponitamma Helkaa ja Ellalla on joku hoitohevosen ja oman hevosen välimuoto (?) No enivei pitää Vikiään kuin omaansa päättäen kaiken siihen liittyvän asian, sama kun Elina Helkasta :D (yo. linkeistä voit lukea lisää kaikista hevosista & meistä)


Elina & Helka, Ella & Viki, mie & Fasu


Viki, Helka ja Fasu asuvat kaikki samassa kolmen hevosen pienessä yksityistallissa ihan Kouvolan laitamilla. Keskustaan tallilta on vähän reilu kilometri. Pitääkin varmaan lähiaikoina tekaista meidän tallista pientä esittelyn poikaista, että pääsette vähän enemmän jujulle. Tallin omistaa vanha ravimies nimeltä Juha, joka on myös Vikin ja Helkan omistaja. Heittää aamulla nenän eteen aamuruoat ja vie hevoset ulos. Silloin tällöin käy rapsuttelemassa ja heittämässä porkkanoita tarhaan :D Päivät Juha onkin töissä ja me teemme joka ilta iltatallin.

Juha & Viki tänä talvena

Mut tässäpä varmaan kaikki oleellinen suhteellisen tiivistettynä (?) Pyrin kirjoittelemaan itse blogiin lähes joka päivä tai ainakun on jotain blogattavaa :D Käymme kuitenkin joka päivä tallilla (jos ei lasketa sitä, että välillä joku voi puuttua)  ja kamerakin kulkee aina messissä niin kirjoitettavaa ja kerrottavaakin löytyy. Tarkoituksena ois laitella aina kuvia postauksiin, sekä välillä videoitakin. Kuvia ehkä pääosin, koska niitä mie en videoissa pahemmin enää käytä ja niitä ois kummiski kiva pistää esille! Lisäksi mie teen youtubeen videoita kaikista meistä kolmesta, jonne pääset sivupalkin linkistä.

Mut näissä merkeissä on ihan hyvä lopettaa tää ensimmäinen bloggaus, voisin mennä fixaa vähän blogin ulkoasua ja kirjoittelee Fasusta kuvausta, eihän kello ookku lähemmäs neljä yöllä? :D Loppuun viel vaikka kaikista kolmesta hevosesta viime kisoista kuvat, tosin Ella hyppäs Fasulla ku mie olin just ollut viikon Turkissa.

Elina & Helka, 60 cm, 1/7!

Ella & Fasu, 60 cm, 3/7

Ella & Viki, 70 & 80 cm, 3&4/5 (luokat yhdistetty)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)