maanantai 30. maaliskuuta 2015

kännykkäkuvien tyhjennystä (+ linkkaa blogisi!)

Tähän alkuun haluan sanoa, että hirmuiset kiitokset kaikille viime postaukseen kommentoineille! Kommentteja tuli ainakin nelinkertainen määrä mitä ajattelin, kiitokset vielä aktiivisuudestanne :) Mukava kuulla, että blogi on ollut mieluinen ja ainakin muutama tunnusti seuranneensa blogia jo ihan alkuajoista lähtien - kivaa, että pitkäaikaisia lukijoitakin löytyy! Postausehdotuksia tuli ihan mukavasti, pikkuhiljaa niitä laitetaan toteutukseen, mutta esim. kunnon maastopätkät saadaan kuvailtua vasta keväämmällä. Meiltä hajosi autokin uudestaan, joten joudun taas sumplimaan aika pahasti kyytien kanssa kun kolmivuorotyön takia aikataulut vaihtelevat hirveästi päivittäin.. Tietoa ei ole vielä milloin saadaan auto kuntoon, toivottavasti vain mahdollisimman pian.
Mutta aloitetaan kuvapostauksen merkeissä, eli kännykkäkuvien tyhjennystä luvassa.




1-3. Henna voitti meille liput Supertähdet Itämerellä -risteilylle, joten käytiin joulukuun lopussa katsomassa Paulaa ja Popedaa. Kaikinpuolin oli kyllä hyvä reissu!


4&5. Käytiin yhtenä yönä (kun olin Kouvolassa) vierailemassa Kimolan kanavalla, joka on hylätty uittokanava. Oli muuten aika karmiva paikka pelkkien taskulamppujen valossa, joten pitihän se sitten myöhemmin käydä päivänvalossakin tsekkaamassa. Ollaan vuosien varrella jonkin verran käyty tutkimassa hylättyjä rakennuksia, kesällä olisi tarkoitus käydä vierailemassa ainakin yhdessä hylätyssä mielisairaalassa.


6. Vietettiin Hennan kanssa leffailtaa kotimaisten leffojen parissa unohtamatta tietenkään herkkuja! Oltiin tosin molemmat leffat käyty katsomassa elokuvissa heti silloin kuin ne tulivat, mutta sen verran hyviä leffoja molemmat, että piti vielä uudestaan nähdä.



7. Viime Kouvola-reissulta muutama kuva! Kävin Roosan kanssa tallilla kuvailemassa Roosan hevosta Frodoa ja päädyin myös rapsuttelemaan tälläistä söpöä pikkuponia. 8-9. Käytiin Hennan kanssa hakemassa miun pikkusisko meidän kanssa leffaan ja käytiin katsomassa uusin Risto Räppääjä!



10-13. Muutama pakollinen ruokakuva, namnam! Ollaan Heikin kanssa aina ehtimisen mukaan katseltu muutamia tuotantokausia, mm. Vampyyripäiväkirjoista ollaan nyt 4 kautta katsottu ja Supernaturalista 5 kautta. Mitähän myö sitten keksittäisiin jahka saadaan nämä joskus loppuun katsottua..?



14-15. Pitihän sitä nyt Fasullekki leipoa oma joulupipari, parilla haukulla se tosin katosi parempiin suihin! 16-17. Viime joulun leipomuksia, alkoi muuten tekemään hirveästi mieli jouluherkkuja.. Pitäisiköhän sitä joku päivä innostua ja taas vaihteeksi vähän leipoa!



18. Sain viime tinkaan HIHS'iin liput halvalla, joten olihan se pakko suunnata Heikin kanssa auton nokka kohti Helsinkiä. Expo-alueelta ei tainnut tarttua mukaan kuin Fasulle nameja, en tosin ollut tarvettakaan varsinaisesti millekään. Oli kyllä taas mukava vierailu HIHS'ssä, toivottavasti tänä vuonna taas uusiksi! Ja jos Lotossa voitan niin olishan se ihan kiva päästä Amatour Touriin osallistumaankin - mahtais olla Fasulla ihmettelemistä.. :D



19-21. Pari Fasu kuvaakin tähän väliin. Toisessa kuvassa törmättiin ensi kertaa jääkiekkokaukaloon, jossa oli poikia pelaamassa. Ai kamala sitä järkytyksen määrää aluksi, kun Fasu jo kaukaa kuunteli mikä ihme siellä paukkuu ja huutaa. Hetken ihmettelyn jälkeen kaukalo ei ollutkaan ihan niin hurja ja siitä uskalsi ihan kiltisti mennä ohikin! Toisen kerran Fasun pasmat meni sekaisin kun Saku oli tupsahtanut pellolle reki perässä. Pienin ponin elämä kyllä järkyttyi hetkeksi kovasti!



22 & 23. Kännykällä ei kyllä kovin kehuttavia rakettikuvia saanut, mutta yritys hyvä! Lähes jokavuotinen perinne on ollut käydä katsomassa Kouvolan kaupungin ilotulitus, joten pitihän se perinnettä kunnioittaa ja käydä ensimmäistä kertaa katsomassa Lappeenrannan ilotulitusta.


24 & 25. Tammikuun lopussa tuli ekaa kertaa kokeiltua boulderointia, joka on siis kiipeilyä ilman varsinaisia varmistusvälineitä. Hauskaa kyllä oli, mutta kädet väsyivät aika nopeasti. Pari kertaa meinasi iskeä pieni paniikkikin kun tuli kiivettyä vähän huonoon kohtaan, josta tuntui ettei pääsekään enää alas. Toki hypätäkin olisi voinut, mutta arvatkaa vaan kaksi kertaa uskalsinko. Eihän nuo loppupeleissä mitään kovin korkeita ollut eli sieltä olisi voinut hypätäkin, mutta korkeanpaikankammoiselle ihan riittävän korkeita! Mutta kunnialla selvittiin ja pitänee varmaan joskus käydä uusiksi apinoimassa.




26. Fasu nauttimassa solariumin alla lämmittelystä. Harmi vaan että se lähti viime vuoden puolella, oltaisiin sitä varmasti ahkerasti käytetty. 27 & 28. Kerran ehdittiin jopa tänä talvena pulkkaa vetämään Erikan ja Riinan kanssa, sekä muutaman kerran kunnon hankitreenit tekemään. Oli muuten hirveästi lunta vielä tuolloin, mutta äkkiä ne parissa viikossa katosivat.. Vähän jäi ehkä meidän kunnon talvi lyhkäiseksi täällä Etelässä - olisin kyllä mielelläni vielä pari kertaa pulkkaillutkin. No pakko se on kai sanoa, että ensi talvena sitten!



29 & 30. Luukkaansalmen sillalta muutama maisemakuva, kyllä se kesä sieltä pikkuhiljaa tulee.


31 & 32. Ruokakuvia ei voi olla koskaan liikaa.. ;D Ruoka on hyvää ja syöminen on kivaa vai miten se menikään. Ensimmäinen kuva on Kotipizzasta, kotzonet on kyllä niiin hyviä. Toinen kuva on Rossosta kun käytiin Heikin kanssa juhlistamassa helmikuussa vuosipäiväämme - oli kyllä oikein maukkaat ruoat!


33. Joululahjaksi saatu herkkuvuori, jonka tuhoamiseen ei tosin kovin kauaa mennyt.. :D Ei varmaan epäselväksi jää, että Oreot on aika lähellä sydäntäni. Harmi vaan, että niitä saa tosi huonosti Suomesta.


34. Pitihän sitä vähän lapsenmielinen olla ja käydä laskiaistiistain kunniaksi pulkkamäessä. Ihan meidän läheltä löytyi pieni laskettelukeskus ja siellä oli myös erikseen pulkkamäki, joka tosin ei tässä kuvassa näy.




35-38. Vielä muutama yhteiskuva tähän loppuun! Oltiin tosiaan Karon, Roosan, Veeran, Lassin ja Heikin kanssa vähän juhlistamassa synttäreitäni laivalla marraskuun lopussa. Aika paljon on tullut käytyä Tallinnassa jos lähtee risteilemään, ensi kerralla voisikin yrittää suunnata vaikka vaihteen vuoksi Tukholmaan!

Siinä taas hetkeksi tyhjennetty osa kännykän sisällöstä blogiin, aika lifestyle -painoitteiseksi tämä jäikin, kun suurin osa Fasu-kuvista on jo kertaalleen täällä julkaistu, enkä viitsi samoja kuvia laittaa. Eli tälläistä tällä kertaa! Jos kiinnostaa niin instagramissa saa myös seurailla, tunnus jennaiidajulia.

Yksi suurimmista haaveista käy tänä vuonna toteen, kun heinäkuussa suunnistamme Roosan kanssa Belgiaan yhtiin maailman suurimpiin festareihin, Tomorrowlandiin. Can't wait!

Laitetaas myös "linkkaa blogisi" käyntiin, eli alle saa linkitellä kaikenlaisia blogeja laidasta laitaan! Aikaa on reilu viikko eli 7.4. klo 24 jälkeen en ota enää osallistumisia vastaan. Käyn sen jälkeen kaikki blogit läpi ja valitsen sieltä kiinnostavimmat, jotka esittelen sitten erillisessä postauksessa myöhemmin.

Samaan syssyyn voitte myös ehdotella toivekuvapostauksen aiheita ja mikäli tarpeeksi tulee ehdotuksia niin toteutan myös sellaisen :) Kiitoksia teille jo etukäteen!

---

"Normaalia" postausta tulee heti kun kerkiän kirjoittelemaan! Nyt tää tyttö lähtee kyllä kiireen vilkkaan nukkumaan, meillä on nimittäin jo 9 aamulla Fasun kanssa Ellun estetunti ja kellokin näyttää jo puoli neljää - hups. Mutta palaillaan taas piakkoin!

40 kommenttia:

  1. http://on-sadel.blogspot.fi/?m=1

    Ratsastuksenohjaajaopiskelijan blogi, jossa on nyt ollut pientä epåaktiivisuutta kuvien puutteessa :( Päätähtenä kuitenkin toimii melkein 180cm pv-tamma, jonka kanssa treenaillaan kesän estekisoihin (:

    VastaaPoista
  2. http://perfect-pony.blogspot.fi/

    Voitolla Tähtiin blogin kirjoittajana toimii 16-vuotias ikuinen ponilapsi, harrastelija valokuvaaja ja toivoton haaveilija. Blogissani tarinoin elämästä kahden suloisen shetlanninponin kanssa, ja yritän avata lukijoille omaa ajatusmaailmaani. Ponien kanssa touhuillaan kaikenlaista monipuolisesti aina rekiajeluista esteisiin asti, eikä vauhtia tältä poni kaksikolta todellakaan jää uupumaan :)

    VastaaPoista
  3. http://essiwagner.blogspot.fi/
    Tossa mun blogi, toivottavasti miellyttää! Tosi kiva postaus ja ai että oon kateellinen noista tomorrowland lipuista! :D Tulee varmasti huippu reissu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit ja paljon kiitoksia kommentistasi! =) Haha, et oo kyllä ainut! Oli niin hilkulla et tänä vuonna edes päästiin, ollaan nyt parina vuonna yritetty päästä siitä lipunmyynnistä läpi, mutta ei kyllä mitään toivoa! Onneksi saatiin tutun kautta liput, oon ihan hurjan innoissani kun pitkäaikainen toive toteutuu vihdoin :') Tulee kyllä varmaan ihan älytön reissu, vielkun sais messiin jonkun GoPro -kameran tai vastaavan ni saisi hyvää matskua kuvailtua! Tosin vähän siinä ja siinä raaskisko sellaista edes mukaan ottaa..

      Poista
  4. Linkkaan nyt kaksi blogia, ehkä se on sallittua! :-D http://janinapitkanen.blogspot.com on pyhitetty minun valokuvausharrastukselle, ja http://janinaliisi.blogspot.com onkin yhdessä kaverin kanssa tehty blogi heppaharrastuksellemme :-)

    VastaaPoista
  5. http://punaruunikko.blogspot.fi/ 23-vuotiaan ponitamman elämää liikuttajan näkökulmasta. Varsin persoonallinen poni, joka ilmeisesti luulee yhä olevansa villivarsa, vaikka vuosia onkin jo kertynyt.

    Toivekuvapostaukseen aiheita: Luottamus, Epäonnistuminen, Onnistuminen.

    VastaaPoista
  6. ihana blogi! :) www.petrapalomaki.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Kiva postaus, ja oli kiva kun oli paljon kuvia :)
    Oma blogi: http://ratsastuskouluoppilaantarinat.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus! Yleensä en jaksa näin pitkiä lukea, mutta tämä oli kiva :)

    Linkkaa blogisi-postaukseen:
    http://siljajaprinssi.blogspot.fi/

    Toivekuvapostaus ideoita:
    Korkein hyppy Fasulla
    Lempi koulu-, yhteis-, Fasu- ja estekuva
    Fasun karsina
    Lempivarusteesi
    Lempi Fasun varuste
    Lempiriimu
    Lempieste
    Lempiblogi
    Fasun ensimmäinen varuste
    Vanha ratsastuskuva

    Siinä jotain:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että postaus miellytti ja suuret kiitokset kuvaehdotuksista, sekä kommentistasi :)

      Poista
  9. Tee joku video/valmennus postaus, se ois kiva!

    Mun blogin osoite on adiliini.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. http://tiiaamaria.blogspot.com/

    Linkin takaa löytyy minun lifestyle henkinen blogi :)

    VastaaPoista
  11. http://senjassofia.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
  12. Toivekuvia:
    Ensimmäinen kuva Fasusta
    Uusin kuva Fasusta
    Paras kuva Fasusta
    Ikimuistoisin hetki
    Paras ruoka
    Lempiohjelma
    Puhelimesi

    VastaaPoista
  13. http://hereandnow-sofkulen.blogspot.fi/

    jee, kännykkäkuvia on aina kiva katsella! (:

    VastaaPoista
  14. http://kavioidenkopsetta.blogspot.fi/ :p

    VastaaPoista
  15. Tosi ihana blogi! :)
    Oma blogi: nellaponi.blogspot.fi

    Ehdotuksia:
    lempi varuste
    Fasu kesällä
    Kännykkä
    Lempiblogi
    Paras kuva
    Muistoja

    VastaaPoista
  16. http://seikkailuihmemaassa.blogspot.com/

    Toivekuva-aiheita: ikimuistoinen, haluaisin-vain-unohtaa, visio, tulevaisuus, menneisyys, valo, ilo

    VastaaPoista
  17. http://aiinon.blogspot.com

    Kuvaehdotuksia:

    lempihuopa
    epäonnistuminen
    kaatuminen
    suitset
    suojat
    pusu
    Fasun ruoka
    talli

    VastaaPoista
  18. http://mmididiu.blogspot.fi/

    voisit tehdä kouluilusta postauksia tietysti kuvien kanssa :) ja toivekuviin jokaisesta vuoden ajasta lempikuva, hauskuus, ainutlaatuinen hetki, luottamus, talli, fasun tarha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees! :) Kouluilua varten on vähän huonompi saada kuvaaja, mutta yritän saada enemmän matskua myös koulupuolelta. Suurkiitokset kommentistasi, sekä kuvaehdotuksista!

      Poista
  19. http://elinajakeksi.blogspot.fi

    kuvaehdotuksia: pieleen meni ja onnistuminen :)

    VastaaPoista
  20. Itsekin kävin kokeilemassa kiipeilyä pari viikkoa sitten Saimaa boulderissa. Oli kyllä tosi hauskaa, mutta hurjaa touhua eikä tullut mieleenkään hypätä alas! :D

    http://aurijavillivee.blogspot.fi/

    Kuvatoiveita:
    onnistuminen
    epäonnistuminen
    korkein este
    ensimmäinen yhteiskuva
    luottamus
    Fasu uimassa
    Hankitreeniä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jep! :D Tää Lprn paikka taitaa olla vähän isompi, ties vaikka jos sielläkin tulis vierailtua joskus! Paljon kiitoksia kommentistasi ja kuvatoiveista :)

      Poista
  21. http://sarahevoset.blogspot.fi/

    Vasta uusi blogi FWB estetamman ja 15-vuotiaan tytön arjesta :)

    VastaaPoista
  22. Kivoja kuvia! Sarjoja mitä voisin ehdottaa olis ainakin Pretty Little Liars, tosi hyvä!:D ja kuvaehdotuksia: onni, rakkaus, tippuminen, ikävä, irvistys, hassu kuva, luontokuva, intohimo, nopeus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kommentistasi ja kiva kuulla, että pidit! :) Pitääkin laittaa harkintaan toi sarja, en oo kun nimen pari kertaa kuullut, mutta kuulemma hyvä.

      Poista
  23. Mä niin tykkään sun blogistas, aina on tämmöisiä postauksia mitä jaksaa lukee ja niitä odottaa innolla:) vaikka kommentoiminen onki jäänyt vähä pois mun osalta. Mut kai munkin pitäis oma blogi julkasta

    janettejaponit.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia kivasta kommentistasi ja mukava kuulla, että blogi on mieluisa! :)

      Poista
  24. http://siirixo.blogspot.fi
    Minusta mukavimmat toivekuvapostaukset on niitä, joissa muistellaan kuvien muodossa niitä parhaimpia ja mieleenpainuneimpia hetkiä, eli esim. "ilo", "onni", "nauru", "uuden oppiminen" ja "paras heppamuisto" - otsikoiden alla olevat kuvat saa ainakin minut hymyilemään! :) toivottavasti kuvapostaus toteutuu! :)

    -Siiri

    VastaaPoista
  25. Minullakin Fasu niminen hevonen ja tunnistin tallin jossa heppasi asuu. :) Jään seuraamaan blogiasi!

    http://golden-sequins.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  26. Ein Caramell & Sällin Maila-blogissa seikkailevat oma 19-vuotias ratsuponiruuna Koo sekä työnantajani tammat; 15-vuotias piensuokki Maila ja 5-vuotias shettisristeytys Sandra. Sandran kanssa lähdemme kokeilemaan lahjoja valjakkoajon saralle, joten kirjava poni lienee ensi kesän valokeilassa. Koon ja Mailan kanssa taaperretaan vastoinkäymisestä toiseen molempien ollessa enemmän ja vähemmän kroonisesti sairaita, nauttien kuitenkin yhteisistä hetkistä ja ruunan kanssa aktiivisesti monipuolisesti harrastellen.

    VastaaPoista
  27. http://mycatprincess.blogspot.fi/
    Blogini kertoo kissanpentuni Cindyn arjesta ja kasvusta aikuiseksi kissaksi. Postauksia löytyy tekstien, kuvien ja videoiden muodossa.

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)