sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

muutto suoritettu ja hengissä selvitty!


Palataan kuitenkin nopeasti vielä eiliseen päivään, lauantaihin, kun minulta löytyy sopivasti muutama kuvakin. Sanna halusi tulla vielä Fasuilemaan ja päädyttiin sitten ilman satulaa kentälle menemään. Myös Tiia ja Henni halusivat mennä Fasulla hetken "viimeisen päivän" johdosta. Alunperin oli tarkoitus, että oisin itse hyppäillyt lauantaina jotain pientä tehtävää, mutta olin sen verran kipeä, että käväisin vain poitsun selässä. Hypättiin yksittäistä okseria toisella pitkällä sivulla ja tapansa mukaan poni oli aivan innoissaan! Henni puolestaan loppuverkkaili poitsun ja Fauski oli loppuverkoissa mukavan rento, että tasainen, kunhan vain malttoi esteinnostukseltaan sitten keskittyä hetken tuuppailuun.. ;D Illemmalla vielä katsoin, että kaikki on suurinpiirtein valmiina huomiselle ja putsailin vielä meidän varusteita.













Tänään päästyäni kahdelta töistä suuntasin hakemaan mummolasta Fasun pari loimea, jonka jälkeen lähdettiin hakemaan Ellaa. Siitä mentiin hetkeksi meille ja lähdettiin sitten hakemaan pakua, joka oltiin äitin kaverilta saatu lainaksi. Tallille suunnattiin siitä suoraan, putsailin vielä Fasun karsinan, jonka jälkeen pakkailtiin tavarat ja poni kyytiin. Kuten vähän vihjailinkin tein teille videopostauksen päivästä, mutta se jäi valitettavasti vähän ankeaksi, kun en kipeänä ääni käheänä innostunut paljoa kuvailemaan. Muutenkin kuvaileminen vähän unohtui kaiken hälinän keskellä, kun oli niin paljon muutakin. Mutta pienen koosteen sain silti teille aikaiseksi - onhan tuo nyt paljon parempi kun ei mitään! :)

Ellan mikropossu Puttekin vilahti videon alussa, jos ihmettelitte!


Lyhyen putken tarkennus on rikki, siksi ei aina tarkennukset osu kohdilleen, pahoittelen.. Ensi kuussa olisi tosin tarkoitus ostaa kokonaan uusi kamera, eipähän tarvitse enää tuon kanssa tapella!

Käytiin pyöräyttämässä F kevyesti liinan päässä, kun oltiin saatu tavarat järjestykseen.


Ja oikein mallikkaasti ja rennosti poitsu juoksikin!




Kokonaisuudessaan kaikki sujui kyllä odotettua paremmin! Fasukin matkusti asiallisesti koko matkan ja seisoskeli kuin tatti paikoillaan, vaikka oli pisin matka minkä F on kulkenut minulla ollessaan. Paikan päällä poitsu vähän silmäili ympärileen ja otti muutenkin kyllä yllättävän lungisti koko asian. Käytiin tutustumassa vähän paikkoihin ja maneesissakin käytiin pyörähtämässä - peilit olivat ainoa vähän jännittävä asia! Tallissa poitsu jäi tyytyväisen ja rauhallisen oloisena omaan uuteen karsinaansa, ei pahemmin mistään välittänyt ja jäi vaan mutustelemaan iltaheiniään. Kyllä oli helpottunut olo, kun olin odottanut ponilta paljon rauhattomampaa käytöstä. No huomenna on vasta ensimmäinen kokonainen päivä, saa nähdä mitä se tuokaan tullessaan.. :) Todella outoa asua tälläisellä isommalla tallilla, menee kyllä pieni tovi että tottuu uuteen järjestelyyn ja paikkaan. No, eiköhän me Fauskin kanssa tästä ihan hyvin selvitä!

Huomenna tai tiistaina käyn hakemassa meille koulupenkin sovitukseen, toivottavasti se olisi hyvä! Ti/ke eräs vuokraajaehdokas tulee kokeilemaan Fasua, toivotaan että heillä sujuisi hyvin. Itse olen nimittäin vielä parisen viikkoa töissä ja joudun siis Kouvolaan asti ajelemaan töihin, eli 160km menee työmatkoihin päivittäin..
Mutta onneksi tämä on vaan väliaikaista, kohtahan miulla alkaa lomakin! Tarkoitus olisi kuitenkin saada jotenkin näitä sumplittua, ettei ihan joka päivä tarvitsisi edestakaisin ajella. Toivotaan että vuokraajan "koeratsastus" menisi hyvin - vuokraaja nimittäin helpottaisi rutkasti tätä tilannetta, jos sellainen jo löytyisi. Fasulle jouduin siis muutenkin etsimään vakituisen vuokraajan, mutta kirjoittelen lisää vuokrausasioista yms. kunhan saan asioihin selvyyttä. Mutta palaillaan piakkoin!

6 kommenttia:

  1. Miks muutitte lappeenrantaa?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hain tänne alunperin opiskelemaan, mutta en päässytkään vielä kouluun. Pidän siis nyt välivuoden ja muutin tänne poikaystäväni luokse asumaan :)

      Poista
  2. onko tuolla uudella tallilla kokopäivätarhaus vai mikä systeemi?:) ja saako fasu tarhata laumassa ettei yksin joudu olemaan? tosi kivoja kuvia ja pikkuvideo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kokopäivätarhaus :) Fasu tarhaa tällä hetkellä yksin, mutta on kuitenkin viihtynyt todella hyvin ja ei sitä tiedä vaikka saisi jossain vaiheessa tarhakaverin!

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)