keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

horses lend us the wings we lack (kuvailuja!)

Innostuinkin jo näin pian päivittelemään blogin, kun tuoretta matskuakin löytyy teille esiteltäväksi! Tosiaan maanantaina Sanna kuvaili hiukan meitä, otettiin muutamia pää-, rakenne- ja yhteiskuvia pellolla/tallin pihassa ja innostuin hetkeksi menemään myös kentällä ilman varusteita. Nuo alun pää/rakennekuvat olisi voinut kyllä ottaa pellolla, kun tausta jäi aika sekavaiseksi ja rauhattomaksi, mutta ehtiihän niitä vielä kuvailemaan tässä.. :) Kentällä Fauski toimi kyllä tosi hyvin kokonaan ilman varusteitakin ja oli myös mukavan rento, hieno F ♥ Pidemmittä puheitta laitellaas teille kuvia näytille! Huomatkaahan poitsun uudet suitsetkin - ihan hyvännäköiset vaikka aivan liian tummat olivatkin.


Pitäähän kesällä nyt pieni kesämasukin olla ☺


"Pusu"






Sanna otti meistä myös ihan muutaman pikkuvideon minulle näytiksi, mutta innostuin nyt niistäkin kasaamaan tuollaisen minikoosteen teille nähtäväksi: (huomatkaa hienot laukanvaihdot!)



Jouduttiin nappaamaan toisesta etusesta kenkä pois, kun se oli puoliksi irronnut. Fasu on kyllä niin haka irrottelemaan noita popojaan, mutta tämän hetkinen kavionlaatukaan ei ole kyllä mitenkään kehuttava. Päinvastoin.. Laitettiin tallissa sitten töppönen kengättömään jalkaan ja lähdettiin maastoihin käppäilemään, niin että Sanna ratsasti poitsulla ja mie pyöräilin heidän vierellä.




Tiistaina jatkoin kengittäjien tavoittelua, kun meidän omasta kengittäjästä ei ole nyt pariin päivään kuulunut mitään.. Tavoitin kuitenkin yhden kengittäjän, jonka pitäisi toivottavasti päästä torstaina tulemaan. Juttelin erään kengittäjän kanssa ja näytin hänelle kuvankin kaviosta, kun omaan silmään kavio näytti aika pahasti revenneeltä. Tilanne ei ole kuitenkaan huolestuttava, pientä laittoahan se vaatii ja lohkeamat jäävät hieman näkymiin vielä siistimisen jälkeenkin. Hän epäili, että naulat olisi kotkattu liian suuresti, koska tässä tapauksessa naulat olivat repineet kavion mennessään. Katsotaan mitä torstainen kenkääjä sanoo ja toivotaan parasta. Biotiinikuuri taas päälle, vaikka eihän se vielä kuukausiin kavioissa näykään ja kuulemma ihan aito hautaterva tekisi myös hyvää kavioille. Kaikki vinkit otetaan vastaan!

Fasun juoksutin kevyesti töppösen kera irtona kentällä ja toinen juoksi oikein kiltisti omalla ympyrällään minun ympäri. Hetki tehtiin vielä maastakäsin seurailuja, jonka jälkeen poitsu pääsi suihkun kautta karsinaan. Tämän yön ponit ovatkin ensimmäistä kertaa ulkona, kun Tiia ja Henni jäivät teltan kanssa laitsan viereen yöksi. Mitenhän mahtaa meidän Fasu oikein pärjätäkkään.. ;D


"Koske"



Mutta nyt tää tyttö taitaa mennä unten maille, että jaksaa taas aamulla reippaana heräillä. Mitäs muuten tykkäsitte tälläisestä hieman lyhyemmästä parin päivän postauksesta..?

Hiukan on kyllä Fasu vuosien aikana muuttunut ja vaalentunut!

2007 vuoden kuvaa, eli 4-vuotias poni. Ei kyllä samaksi uskoisi!

Pari päivää sen jälkeen otettu kuva, kun Fasu minulle tuli.. :) 06.04.11

9 kommenttia:

  1. Heh, aina työmatkoilla ajan sitä isoa tietä ja urkin siinä samalla teidän tallia ja olen jo pitkään miettinyt, että miksi ihmeessä puupölkky on kentällä. Onko sillä muutakin käyttötarkoitusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Tosiaan se on joskus tuotu "estekalusteeksi" kentälle ja siihen se sitten lopulta jäi ja toimii nykyään esimerkiksi penkkinä. Voisihan sen toki siitä siirtää sivummalle, mutta itseäni se ei ainakaan ole häirinnyt.. :)

      Poista
  2. Ihana ulkoasu! aah rakastan tuota banneria :D

    VastaaPoista
  3. Mikä kesämasu? ponihan on hyvässä kunnossa, älä nyt todellakaan ainakaan laihduta sitä? onko sulla jotenkin väärentynyt kuva vai mitä? helkakin tuntuu teidän mielestä aina vain olevan liian lihava. harmi että fasu menee vähän hukkaan sulla kun puskailet vaan pikkuluokkia, kun ponissa olisi ainesta KV-ponikärkeen niinkuin puoliveljestään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt aiokaan juurikaan laihduttaa sitä.. Aina ei voi vaan voittaa.. :D

      Poista
    2. Anna mun kaikki kestää :D kyllä, Fasu oli yhdessä vaiheessa todella turvonnut kun hevoset laidunsi enemmän. Nyt laihtunut lähemmäs normaaleja mittojaan :) Tällä hetkellä meidän Helka on tosiaankin turhan tuhti, tai eihän se vielä ponin elämää haittaa, mutta on se paremmassa kunnossakin ollut ;) huvittaa että ihmiset tietää meidän hevosista noin paljon :D etenki pelkkien kuvien ja videoiden perusteella.

      Poista
  4. Näinpä! Samaa mieltä! Fasu kuuluisi osaavamman ja enemmän treenaamisesta innostautuneen ihmisen käsiin!

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)