maanantai 7. heinäkuuta 2014

'Cause you're a sky, cause you're a sky full of stars

Tämän päiväisistä estetreeneistä kuvanen!

Keskiviikkona
Sannalla ja Fasulla oli estepainoitteisempi treeni hiekkatiellä. Ollaan tosiaan Sannan kanssa sovittu, että hän saa nyt tämän kuun liikutella poitsua nyt pari kertaa viikossa. Alkuverkkojen jälkeen kaksikko hyppäsi jonkin aikaa ristikkoa molempiin suuntiin, jonka jälkeen nostin ristikon pikkupystyksi. Fasu oli arvatenkin innoissaan päästessään vähän hyppäämään, mutta yllättävän hyvin se pysyi kuitenkin Sannalla käsissä ihan pelkällä kolmipalallakin! Kokonaisuudessaan hyppelöt sujuivat siis ihan hyvin, Sannankin "pieni rimakauhu" osoittautui aivan tarpeettomaksi.. ;D Esteiden jälkeen kaksikko otti vielä kaikki askellajit hiekkatiellä, jonka jälkeen venyttelivät eteen-alas.









Torstaina Mari oli käynyt liikuttamassa Fauskin ja oli kuulemma mennyt tähän astisista ratsastuskerroista parhaiten. Kenttä oli ollut päädyistä aika märkä, joten Mari oli joutunut menemään aika paljon keskiympyrällä, mutta ei se ollut paljoa treeniä verottanut. Fasu oli taas ollut laukkojen jälkeen aika pörheänä, mutta siirtymisten avulla Mari oli saanut poitsun rauhoittumaan. Perjantaina olin suunnitellut kouluilevani Fauskin kanssa, mutta Henni kysyikin olisiko hän voinut liikutella poitsun. Fasu oli Hennin mukaan ollut ihan hyvä, mitä nyt oli ollut vähän vetelä kuuman päivän takia. Lauantaina kouluilin poitsun kanssa ja treenit menivät ihan ok, mitä nyt F ei meinannut oikein malttaa keskittyä. Käynnissä, että ravissa tehtiin väistöjen ja avojen lisäksi keskiympyrällä taivuttelutehtävää, jossa taivuttelin vuorotellen liioitellusti sisään ja liioitellusti ulos. Loppua kohden Fasu alkoikin tuntua huomattavasti paremmalta!


^ Tilasin Hööksin alemyynneistä vajaa pari viikkoa sitten Fasulle talliloimen (150g) ja uudet (koulu)suitset. Suitset pääsevätkin heti huomenna testiin eli niistä sitten ensi postaukseen kuvia!

Sunnuntaina hyppäiltiin Fasun kanssa pitkästä aikaa pientä rataa kotikentällä. Rakentelin meille ihan simppelin 4 esteen ja 3 kavaletin -tehtävän, johon sisältyi myös sarja. Alkuverkassa F tuntui ihan hyvältä, ehkä hiukan löysältä, mutta heräsi kyllä päästessään esteiden makuun.. :D Tultiin aluksi kavaletteja, jonka jälkeen pari radan pätkää ja sen jälkeen koko rata. Pienempää korkeutta tultiin muutamisen kerran, jonka jälkeen nostettiin vähän ja korkeimmillaan rata oli n. 85-90cm. Yleisesti meni ihan jees, mitä nyt poni välillä intoili paikoittelen liikaa ja sai pompuilla, että pään nakkeluilla nyittyä kuskia vähän irti penkistä. Oikea jalkakin pysyi nyt paikoitellen paremmin paikoillaan, etenkin kun siihen muisti keskittyä. Parin viikon sisään olisi tarkoitus saada joku koutsaamaan meitä omalle kotikentälle, jahka nyt keksin jonkun!









Huomenna olisi tarkoitus ottaa muutamia rakenne- ja pääkuvia Fasusta, sekä jonkinlaisia yhteiskuvia, joita sitten tulossa ensi postaukseen! Muutoin poitsulla on luvassa kevyt/palautteleva päivä.

4 kommenttia:

  1. Kun jalka menee suht paljon taakse niin kannattaa paalinarulla laittaa jalustimesta ja sitten vyön ympäri niin sitten pysyy jalka paikalla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisi olla kyllä ihan kokeilemisen arvoinen kikka.. :) Kiitos!

      Poista
  2. Hienot ! (: Onko tallipaikkaa löytynyt?

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)