perjantai 10. toukokuuta 2013

kesäfiilistelyjä! (mm. kaulanauhailua & kahluutteluja -- videoita!)

Keskiviikkona oli kyllä ihanan aurinkoinen ja lämmin sää! Päästiin koulustakin jo yhdeltä ja suunnattiin sitten kavereiden kanssa rannalle picnicille. Iltapäivällä Sofia tuli kuvailemaan minua ja Fasua, kun höntsäiltiin kevyesti kentällä. Aluksi menin kaikki askellajit nopsakasti läpi suitsien kanssa tekemättä mitään sen ihmeellisempää, jonka jälkeen vaihdoin pelkkään kaulanauhaan ja hölköteltiin niin. Tulin lopuksi muutaman kerran kentällä olevan pikkupystyn ja innarin. Fasu vaikutti tosi tyytyväiseltä ja oli kyllä mukavaa vaihtelua meille molemmille! Tehtiin vielä hetki maastakäsin ennen kuin palattiin talliin.








Tiia ja Henni kävivät myöhemmin liikuttamassa Vikin ja Helkan. Olivat menneet hetken kentällä, sekä baanailleet pelloilla ja hyppineet muutamia ojia, jonka jälkeen olivat käyneet vielä lähimaastoissa pyörähtämässä. Tiian kaveri oli kuvaamassa, joten saatte videokoosteen myös Tiian ja Hennin ratsasteluista.



Tänään lähdettiin Tiian ja Hennin kanssa kahluuttelemaan Vikiä, Fasu ja Helkaa. Tiian kaveri Kiira tuli taasen meitä kuvailemaan, mutta hirveämmin ei matskuja tältä päivältä ole, kun Kiira joutui pyörän kanssa menemään eri reittejä kun me. Kaikki kolme menivät hyvin veteen ja Tiia pääsi ihan kunnolla pulahtamaankin Fasun ja Vikin kanssa. Paluumatkalla Henni onnistui vielä tippumaan Helkalta kun hidastuksessa poni pysähtyi kuin seinään, veti yhtäkkiä pään alas ja loikkasi sivulle.. :D






Lauantain estevalmennus ei onnistunutkaan, vaan siirtyi keskiviikkoon. Tarkoituksena olisi hyppäillä jotain Vikin ja Fasun kanssa viikonloppuna kotona, jos kenttä antaa myöten.. On nimittäin luvattu sadetta nyt viikonlopulle. Olen suunnitellut blogille uuden bannerinkin, vielä pitäisi keksiä jostain tekijä niin saadaan uutta ilmettä blogiin. Esittelysivua blogissa pyörivistä tytöistä on toivottu, sellainen on siis työn alla - ja tietysti myös Fasun varustepostausta alan pikkuhiljaa tekemään. Muita erikoispostauksia saa ja pitääkin ehdotella!

Miten muuten tykkäättekö jos silloin tällöin kirjottelen muistakin kuin hevosista? Vai pitäisikö blogi pitää 100% pelkkänä hevosblogina? Olisi mukava kuulla mielipiteitä!


Veeran 18v synttäreiltä viime lauantailta!

16 kommenttia:

  1. Eikö hevosten lihakset menneet jäkkiin uittamisesta? Itsellä ainakin kevään ensimmäisen uintikerran jälkeen on ruoto niin kipeä että hyvä kun pääsen sängystä ylös aamulla :D Itse en kyllä uskaltaisi lähteä vielä oman tammani kanssa järveen muuta kuin kahlaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli sen verran lämmin ja hautova päivä, että uskalsi käydä nopeasti pulahtamassakin :) Viime vuonna samoihin aikoihin käytiin uittamassa. Uittopaikaille on kuitenkin jonkin verran matkaakin, että pysyy lihakset lämpimänä meno ja paluumatkalla, hetkessä nuo kuivuivatkin. Tallissa laitettiin vielä varuiksi arnikaa, eivätkä vaikuttaneet mitenkään tavallista enemmän jäykkiksiltä. Kiitokset kommentistasi!

      Poista
  2. Aaawww, ihana Fasu nois kaulanaruklipeis <3

    VastaaPoista
  3. Eikö Ella enää käy Vikillä vaaai? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ella ei valitettavasti pysty/voi ratsastaa selkänsä takia ja hänellä on
      ihan fysioterapeutiltakin ratsastuskielto :/

      Poista
  4. Kiva postaus, ja varsinkin nuo videot oli ihania (: Ja varsinkin videoista ensimmäinen (Fasulla ilman varusteita),oli upea!

    VastaaPoista
  5. ihana postaus ja aw toi polskuttelu video! :-D
    & minä ainakin oon sen kannalla että voisit kirjoittaa myös ei heppa-aiheisista asioista (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! Haha, joo noi on kyllä sellaisia vesipetoja että! :')

      Poista
  6. eikö tuo vesi ole kylmää?!??!? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se nyt kovin kylmää ollut ja varsinkin kun oli lämmin päivä niin kuivui, sekä lämpeni nopeasti :)

      Poista
  7. Maastakäsinpostaus et kuinka oot saanut noin hyvän luottamuksen sun ja fasun välille. Kuinka ootte harjoitellut et saisin itsellekin apua:) mahtavia videoita! -Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, sellainen onkin tulossa jossain vaiheessa! :) Paljon kiitoksia kommentistasi!

      Poista
  8. Millä tasolla voisit sanoa olevas jos aatellaan kouluohjelmia et c, b, a?:D

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)