perjantai 9. marraskuuta 2012

maneesipomppuja & asiaa lukijoille!

Keskiviikkona juoksutin ~20min Vikiä laitsalla aluksi liinassa ja lopuksi irtona ennen kuin ratsastin Fasun. Fasun kanssa pidettiin aikalailla samanlainen päivä kuin tiistainakin; kouluiltiin ilman satulaa. Käytiin aluksi kävelemässä ~10min tallin vieressä olevalla hiekkatiellä ja nappasinpas samalla muutaman kuvankin ponista (Tietääkö joku miten ihmeessä Samsungista saa kuvat suoraan koneelle..? Jouduin nyt lähettämään ne tekstiviestinä sähköpostiin, kun USB-piuha ei toimi..) Fasu oli jälleen tosi miellyttävä ratsastaa, liikkui hyvin omalla moottorillaan, oli kevyt edestä ja käytti hyvin selkää.



Torstai-iltana käytiin pomppimassa Fasun kanssa lähitallin maneesilla - vielä viimeiset pikatreenit ennen kisoja! Roosa tuli jälleen reippaana auttelemaan meitä: toimitti puomipirkon-, hevosenhoitajan-, tallityöntekijän- ja kuvaajan virkaa ;D Tehtiin tänään aika simppeliä 4 esteen tehtävää ja alkuverkkojen  ja hyppyjen jälkeen aloitettiin ~80cm korkeudesta. Nostettiin esteitä kerran ja vika rata taisi olla korkeudeltaan joku ~90-100cm.

En viitsinyt ottaa tänään kauheasti hyppyjä saatika nostaa rataa vielä enemmän, kun poni tuntui jo aluksi tavallista hitaammalta. Yleensä sitä saa ottaa joka välissä kiinni, mutta tällä kertaa sain välillä ratsastaa aluski ihan kunnolla eteenkin. No sen sijaan pidätteet menivät suht koht hyvin läpi ja ekalla radalla tuli pikku rikkokin, kun otin liikaa taakse, enkä pitänyt samalla rytmiä yllä. Fasu hyppäsi kuitenkin hyvin, eikä tullut kuin yksi pudotus, joka oli kyllä ihan oma vikani. Nyt keskityin enemmän myös siihen laukan istumiseen ja se näyttikin jo vähän paremmalta, vaikkei ole vieläkään ihan sellainen mitä haluaisin. No parin viikon päästä on viimeistään estevalmennus (jes!), ellen ensi viikolle jostain sellaista keksi.


Roosakin sai lopuksi mennä hetken Faspella :)



HOX LUKIJAT! Horse Pet Dreamsin facebook-sivuilla on nyt arvonta, jossa on mahdollisuus voittaa Horse Comfortin pipo-kaulaliina setti! Osallistua voi jakamalla facebookissa Horse Pet Dreamsin facebook-sivulta löytyvän kuvan ja tykkäämällä sivusta. Kaikkien jakaneiden kesken arvotaan yksi pipo-kaulahuivisetti sekä kaksi hevosenpäänmuotoista piparimuottia!

Arvonta suoritetaan 30.11.2012.

Lisäksi marraskuun ajan tarjouksena on, että kaikki ratsastushousut, koirien talutushihnat sekä flexit ovat nyt -20% normaalihinnoista. Käykäähän tutustumassa!


++ Muistakaahan se meidänkin arvonta (vasta ~10% lukijoista osallistunut?!) 

3 kommenttia:

  1. Ihana toi banneri! voikun mäkin osaisin ! ;) muutenkin tosi ihana blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia siulle kommentistasi ja mukava kuulla, että pidät! :) Banneri tosin ei ole minun tekemäni.

      Poista
  2. kuvat saa samsungin puhelimesta suoraan koneelle sen usb-johdon avulla (toivottavasti saat selkoa ohjeista) ekaks kun oot kytkenyt piuhan niin näytön yläreunaan usb-liittimen kuva. vedät sen sieltä alas ja siinä lukee USB yhdistetty. seuraavaksi painat sitä ja tulee että yhdistä USB-muisti.

    itsekkin olin aivan ulapalla kun yritin siirtää kuvia puhelimesta, mutta vähän ajan tarkkailtuani tajusin miten tehdään!

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)