maanantai 19. marraskuuta 2012

if this is our final chance - lets make it worth it

Sunnuntaina käytiin maneesilla pitkästä aikaa irtohypyttämässä Fasu ja Viki. Viime irtohypytyksestä olikin ehtinyt kulua jo melkein puolisen vuotta! Josko nyt yritettäisiin hiukan useammin käydä irtohypyttämässä, kun on kuitenkin ihan hyvää vaihtelua :)

Alkuverkoiksi Viksu ja Fasu saivat keskenään juoksennella ympäri maneesia ja ottivat siinä samalla muutaman pikkuhypynkin. Sen jälkeen rakensimme kujan valmiiksi ja hypytettiin ensin Viki, jonka jälkeen Fasu. Molemmat ponskit hyppäsivät hyvin, eikä yhtään pudotustakaan tullut. Viki oli aluksi vähän liiankin varovainen (pelottava kuja!), mutta loppua kohti jo paljon parempi. Fasu hyppäsi korkeimmillaan ~130cm, joka meni vielä ihan kevyesti. Ei viitsitty enempää nostaa, että ponille jäisi varmasti hyvä mieli hyppäilystä ja varsinkin, kun viime irtohypytyksestä on aikaa. Kesällähän F on korkeimmillaan 140cm pompannut irtona.


Kiittäkäämme ja ylistäkäämme videolaatua!

Lopuksi vielä muutama loppuverkkahyppy, sekä loppuravit molempiin suuntiin ja sitten päästiinkin lähtemään takaisin kotia kohti! Tallilla laitettiin molemmille kylmäsavet jalkoihin, sekä arnikaa selkään ja venyteltiin leipäpalojen kanssa. Kyllä sitä oltiin sitten niin tyytyväisiä!Huomasinpas, että lähitallilla olisi 2.12 estekisat, joihin näillä näkymin onkin tarkoitus lähteä ainakin Vikin ja Fasun kanssa hyppäämään. Siellä olisi meille tarjolla 90-100cm luokka, joka toisaalta vähän ehkä himottaisi - mutta onhan tässä vielä reilu viikko aikaa miettiä! 70cm alkaa olemaan jo meille aika pieni ja tuo 90cm on sujunut nyt viime aikoina kyllä ihan hyvinkin. Sekä kyseessä olisi tosiaan vieläpä ihan harjoituskisatkin (ts. rataharjoitus)

Valmennusasioista aion soitella tässä lähipäivinä - josko saisin tämän pitkän pitkän aikaa kyteneen suunnitelmani vihdoinkin toteutettua! Enempää en uskalla tosin vielä paljastaa.. :)

PS. Meidän tallikissamme Teppo paljastuikin sitten tytöksi. Haha.. :D No tuskin kovin monelta tallilta löytyykään Teppo-nimistä poikapuolista tallikissaa!

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus jällen!:)

  http://somecountrygirl.blogspot.fi/

  Blogi on ihan alkutekijöissä mutta kannattaa käydä katsomassa:)

  VastaaPoista
 2. Iihania hyppelöitä. :-) Hei meillä kävi kissan kanssa päinvastoin, tallissamme vahtia pitää nykyään poika nimeltä Miisa.. :D

  VastaaPoista
 3. tää oli kiva postaus (: Muuten missä noi kisat on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että pidit ja kiitokset kommentistasi! :) Suursuolla.

   Poista
 4. EIKÄ XD ONKS TEPPO TYTTÖ :DD::D:D::D ??

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus! Näyttävät molemmat tykkäävän :)

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)