perjantai 5. lokakuuta 2012

sairastelua & pikkupäivitystä viikosta

Laittelen tähän eka sunnuntailta Ellasta & Helkasta joitakin ratsastuskuvia. Laukkakuvat olivat heilahtaneet sen verran, etten niitä laittanut nyt esille. Ja Vikistä en saanut enää ollenkaan hyviä kuvia, kun aurinko oli jo laskenut ennen kuin Ella liikutti Viksun :/ Fasun kanssa miulla oli sunnuntaina estevalkka, josta löytyy matskua edellisestä postauksesta.
Kuolasuu ♥

Maanantaina liikutin Fasun edellisen päivän estevalmennuksen jäljiltä kevyesti ilman satulaa tallin viereisellä hiekkatiellä. Poni oli aika super ratsastaa, mitä nyt vähän ylienerginen, mutta rauhoittui äänen ja istunnan avulla. Ratsastin kokoajan puolipitkällä ohjalla vähän pidemmässä muodossa, enkä vaatinut laisinkaan kootumpaa muotoa. Erityisesti ravissa poju jäi tosi hyvin ulko-ohjalle ja pyydettäessä venytti myös kunnolla eteen-alas. Laukkaa en ottanut juuri nimeksikään, sen verran että sain hyvät venytykset molempiin suuntiin myös laukassa. Käynnissä keskityin lähinnä vain taivuttelemaan huolellisesti ja saamaan Fasun rennoksi. Vikillä ja Helkalla oli vapaat, kun Ella oli sukulaisensa juhlissa.

Tiistaina miulla oli jo sen verran kipeä olo, etten tallille pystynyt menemään. Erika onneksi liikutti Fasun kun tuli tiistaina Kouvolaan Helkailemaan (suurkiitokset vielä ;D) Kopioin nyt tähän suoraan Erikan blogista hänen kirjoittaman kertomuksen ratsastuksesta: "Aluksi menin edeltä ratsastastamaan Fasun ja tappelinkin sen kanssa 45 minuuttia, että sain sen rauhalliseksi käynissä ja ravissa. Eipä siitä kuitenkaan mitään tullut :D.." Höpsö Fasu ♥ Fasun ratsastuksen jälkeen Erika liikutti Helkan samaan aikaan kun Ella liikutti Viksun. Helka oli kuulemma tällä kertaa parempi kuin viime kerroilla, vaikkakin vähän hidas pohkeelle.

Ratsastusmatskua ei tosiaan ollut kahta lyhyttä videota enempää, kun Erika oli jotain kameran kanssa säätänyt :D Mutta mitä muuten tykkäsitte videosta? Mitä saisi olla enemmän mitä vähemmän? Mikä tekee videopostauksesta hyvän/huonon? Yritän tehdä mahdollisimman hyviä näistä videopostauksista, että kertokaahan ihmeessä minkälaisia videopostauksia TE jaksatte katsoa niin saadaan mahdollisimman mieluisia näistä :) Vaikutusvalta on teillä!

Keskiviikkona
Ella liikutti Fasun hiekkatiellä ilman satulaa. Poika käyttäytyi kuulemma fiksusti molempina päivinä ja oli kaikinpuolin mukava. Helkalla oli tiistaina vapaa, mutta Vikin Ella liikutti myöskin hiekkatiellä keskiviikkona. Itse taas juoksin keskiviikkona lääkäristä toiseen korkean kuumeen ja kauhean kurkkukivun takia. Kävin labrassakin kokeissa, muttei sieltä mitään ihmeellisempää paljastunut paitsi että tulehdusarvot oli koholla. Jotain virusperäistä ne epäilivät, eli en sitten saanut antibiootteja. Torstaina Ella liikutti Vikin ja Helkan. Fasulla taasen oli pitkästä aikaa ansaittu vapaapäivä.

Viime seurakisoista 5.8.

Tässä nyt yritetään tehdä jonkin sortin (ihme)parantumista, kun sunnuntaina olisi tosiaan ne seuraestemestaruudet.. :/ Kyllä mie niihin menen niin kauan kun henki vaan pihisee, perjantaina luultavasti yritän jo tallillekin mennä liikuttamaan Fasua. Kyllä tää (ehkä) tästä! Ainiin ja ensi viikolla päästään sitten klippailemaan ponskeja :)

2 kommenttia:

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)