torstai 11. lokakuuta 2012

pikainen päivitys (mm. kraniosakraali)

Otsikosta voikin päätellä, että tällä viikolla ei mitään ihmeellisempiä ole tapahtunut. Fasulle käytiin tänään tekemässä kraniosakraali-hoito (mm. täältä löytyy jotain tietoa), kun poni on kauttaaltaan ihan jumissa riehuttuaan sunnuntaina takaisin tulomatkalla kopissa. Fasu oli saanut jotenkin ihmeellisesti päänsä etupuomin ali, eikä ollut päässyt enää itse takaisin. Tämän päivän kouluvalmennus siirtyi siis ainakin sunnuntaille, mutta pitää katsoa vielä lähempänä miltä poni tuntuu, että jätetäänkö kokonaan välistä. Harmi jos ei valkkaan päästä, kun en yhtään tiedä milloin Nancy tulee edes uudestaan Suomeen yms. Mutta, jos poni kipeä on niin sitten en missään nimessä lähde. Äh, ihan just miun tuuria tämmöinen!

Maanantaina Ella hieroi reilu puolisen tuntia Fasua käytävällä ja poni oli heti paremman tuntuinen Ellan käsittelyn jälkeen. Tiistaina olikin vuorossa Helkan klippaus, jossa vierähtikin ihan mukavasti pari tuntia. Jalat jäi vielä klippaamatta, kun ne pitäisi ensin pestä ja antaa kuivua. Keskiviikkona käytiin Ellan kanssa Fasulla ja Helkalla kävelemässä kevyesti ilman satuloita n. ½h lähimaastoissa ja tänään olikin sitten Fasun kraniosakraali.

Kahden viikon päästä maanantaina Fasu tullaan hieromaan, kun hieroja ei ensi viikolla pääse. Mennään tästä nyt ihan ponin ehdoilla eteenpäin, huomenna käydään kävelemässä pikku lenkki ilman satulaa, jonka jälkeen tuttuun tapaan venyttelyt + arnikaa. Hiljaa hyvä tulee!


Tämän kuun lopussa lähitallilla on vissiin estekilpailut, mutten itse pääsisi edes niihin osallistumaan, kun olen silloin töissä. Viki luultavasti ainakin lähtee, Helkasta ja Erikasta en vielä tiedä. Yritän kalastella miulle ja Fasulle viikonlopuiksi valmennuksia jahka poni ensin tulee kuntoon ja ainakin sitten 18.11. oleviin estekisoihin ollaan menossa. Nyt otetaan vähän iisimmin, antaa ponin rauhassa tervehtyä ja onhan se ansainnutkin pientä breikkiä :)

Loppuun pikkupätkä tiistailta & tältä päivältä:
Helkasta tulee ihan kunnon kuvat joku päivä, kun kerkiin ottamaan!

Fasu -07, pikkasen ehkä muuttunut! © Krista Heikkilä

Sain muuten alkuvuodesta tietää vähän Fasun menneisyydestä, kun joku Fasun kasvattitallilla työskennellyt (tjsp?) otti minuun youtubessa yhteyttä ja kyselin häneltä. Piti tästä jo aiemmin blogiin mainita, mutta pitänee ehkä joku päivä kirjoitella, mitä kaikkea se viesti sisälsikään. Olin muuten kyllä aika yllättynyt monestakin asiasta..! :D

14 kommenttia:

 1. Toivottavasti kraniosta olisi apua jumeihin. :) Reagoiko Fasu hoidon aikana mitenkään ja kuka teillä kävi?
  Taavi ainakin sai kovasti apua käsittelystä, mutta vaati pari kertaa, kun ekalla kerralla koko hevonen oli yksi iso jumimöykky!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllähän siitä oli apua! Eilenä poni oli jo paaaljon parempi :) Ei minusta reagoinut tai ei ainakaan hieroja sanonut. Ja Noora kävi hieromassa.

   Poista
 2. voi ei :( nyt helka on ihan kalju :D (okei ehä ihan hyvä niin).. :pp Toi video.. Söpö Fasu ja helka :D mut hei, mun mielestä oot joskus tosta mainunnut jo jotain vai oonks mie vaa teillä sen lukenu tai jotain?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jep! Joo Fasusta Helka oli ihan hassun tuntunen.. :D Sie oot vissiinkin meillä sen joskus lukenu!

   Poista
 3. en ymmärrä miten fasu on muuttunut noin paljon :O

  VastaaPoista
 4. Missä lähitallilla on kilpailut tämän kuun lopussa ?

  VastaaPoista
 5. Saitte haasteen :) http://estetykit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Hei! Löysin tällätteen blogin jos jotakuta kiinnostaa :) kannattaa käydä kattomassa ja pistää siihen kyselyyn mielipiteensä :D. Linkitys ei onnistu mutta voi sitten ainakin käydä googlen kautta :).

  www.navarronronaldo.blogspot.com/

  tässä on yksi toinenkin blogi

  www.eltsujapollet.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Hei! Tää ei kait hirveesti liity tähän aiheeseen, mutta kai te tuutte ens vuonna Tarhakallion 8:nnelle toiveleirille isosiks taas, ja toisitte hepat mukananne?! Terv. Eräsmuuan henkilö Tarhakallion 2 Leiriltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei osata vielä lupailla mitään, pitää katsoa sitten kun ollaan lähempänä ajankohtaa yms! Ihan mukava ois kyllä tulla :')

   Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)