perjantai 28. syyskuuta 2012

uusi Fasu video + pikkupäivittelyä!

Maanantaina liikutin Fasun palauttelevasti, kun oltiin edellisenä päivänä oltu kisoissa. Käveltiin Ellan kanssa riimuilla ilman satuloita Vikillä ja Fasulla peltoja ympäri ~20min, jonka jälkeen mie kävin vielä hiekkatiellä ottamassa kevyesti kaikki askellajit läpi ja kiipeiltiin samalla muutama mäkikin käynnissä. Tipuin muuten Fasulta pellolla, kun miun raippa tippu ja aattelin et oisin ylttänyt siihen kurottautumalla.. :D Se tippui vielä melkein Fasun takajalkojen väliin, joten lopputuloksena mätkähdin sitten häntäluuni päälle. Mitä tästä opimmekaan!

Toukokuun lopusta joltain kisapäivältä muutama vanha kuva tähän väliin :)
Tiistaina
Erika tuli Kouvolaan ja oli meillä torstaihin asti yötä. Käytiin tiistaina kolmestaan Erikan ja Ellan kanssa ponskeilla lähimaastoissa maastoilemassa ja tehtiinkin melkein 1½h lenkki. Ella hyppäsi Vikin kanssa jonkin aikaa hiekkatiellä ja este taisi olla korkeimmillaan ~95cm. Sen jälkeen käytiin vielä eräällä hiekkasuoralla vähän päästelemässä ylimääräisiä höyryjä pihalle ja kyllä ponskeilla oli hauskaa! Keskiviikkona Vikillä oli vapaapäivä, kun Ella oli Tarhakalliossa. Mentiin Erikan kanssa Helkalla ja Fasulla pitkästä aikaa kentällä, kun keskiympyrällä pystyi hyvin menemään. Molemmat ponit olivat aika huonoja ratsastaa - eivät sitten millään olisi malttaneet keskittyä! Fasu kiemurteli minkä kerkesi apuja karkuun, kyttäili välillä kentän laitoja, mutta loppua kohti onneksi parani paljonkin ja oli jo aika hyvä ravissa.


Torstaina tein iltatallin yksin Ellan ollessa kipeänä ja liikutin Fasun tallin viereisellä hiekkatiellä koulupenkin kera. Poni oli eilisen tasapainoksi tosi hyvä ratsastaa, vaikka alkulaukoissa jouduttiinkin vähän neuvottelemaan miten ponin kuuluisi käyttäytyä :D Ja aina silloin kun vähiten toivoin niin meni joku pyöräilijä tai koiranlenkkeilyttäjä vierestä ohi.


Mutta tein tänään kokeesta päästyäni valmiiksi uuden Fasu-videon, mielipiteitä? :)Ei päästä muuten tänä viikonloppuna ollenkaan maneesiin hyppäämään, kun se oli varattuna. Sunnuntai aamuna pääsisin toiselle tallille ihan estevalmennukseen, mutta pitää katsoa jaksanko lähteä. Koeviikolla miun nukkumiset on nimittäin jäänyt parhaillaan siihen 3 tuntiin ja ensi viikollakin on vielä 3 koetta.. Mikäli valmennukseen kuitenkin päädyn, en saa sinne mistään niin aamusta kuvaajaa :/ Hitsi kun ois ollut vähän myöhemmin!

12 kommenttia:

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)