maanantai 10. syyskuuta 2012

Don't let go, we're moving up in the speed of light

Keskiviikkona mentiin Erikan kanssa Fasulla ja Helkalla pellolla ~45min. Otettiin kaikki askellajit läpi ja lopputunnista vaihdettiin hetkeksi ratsuja. Erika kehui, että Fasu oli oikein kiva, vaikkei osannut mukamas ratsastaa sillä. Helkakin oli ihan mukava - jopa ihan reipas tällä kertaa! Torstaina otettiin muutamia yhteiskuvia Erikasta ja Helkasta, jonka jälkeen lähdettiin kahdestaan maastoilemaan ilman satuloita. Kiipeiltiin hetki lähimaastoissa, josta lähdettiin läheiselle hiekkasuoralle. Mentiin Fasun kanssa pääosin ihan rauhassa (Helka tosin joutui tulemaan meidän perässä silti aika kovaa :D) vaikka asiasta jouduttiinkin tappelemaan hetken - jätkä kun ois halunnut viilettää tukka putkella menemään. Hyvin kuitenkin pysyi käsissä jopa kolmipalalla ja lopulta hidasti pelkällä istunnalla - hieno poika :')


Perjantaina käytiin Erikan kanssa käppäilemässä Fasulla ja Helkalla ilman satuloita puolen tunnin kevytlenkki. Matkan varrella olevalla entisellä koirankoulutuskentällä otettiin hyvät pätkät ravia, jonka jälkeen matka jatkui takaisin tallille. Lauantaina mentiin Ellan kanssa kahdestaan tallille, kun Erika lähti päivällä takaisin kotiinsa flunssaa parantelemaan. Ella oli ollut lähes koko viikon kipeänä (ja edelleen vähän), joten hölkötteli Vikin kanssa kevyesti riimuilla kentällä. Olihan Vikilläkin ollut 3 vapaata välissä :) Itse tuuppailin Fasun kanssa reilu puolituntia ilman satulaa kentällä ja poika oli super! Heti alusta saakka kuulolla ja oikein kevyt ja miellyttävä ratsastaa. Muutamat käyntiavot mm. tehtiin, sekä käynti- ja raviväistöjä.


Sunnuntaiksi oli varattu maneesi meille kaikille kolmelle estetreenejä varten, mutta Erika ja Ella eivät flunssan takia pystyneet osallistumaan :/ No mie lähdin sitten Fasun kanssa hyppelemään ja pestasin Ellan miulle kuvaajaksi.

Rakentelin miulle kolmen esteen pikkutehtävän, jota ollaan pari kertaa ennenkin tehty. Suunnitelmissa oli myös jumppasarja/kolmoissarja, mutta oltiin tyylikkäästi myöhässä enkä jaksanut vaan meitä varten alkaa sellaista kasaamaan. Alkuverkkojen jälkeen tulin muutaman kerran yksittäistä ristikkoa, jonka jälkeen muutaman kerran suhteutetun. Sen jälkeen aloin tulemaan "rataa", eli ensiksi kaareva suhteutettu, jonka jälkeen suhteutettu suoralla linjalla. Korkeimmillaan eka pysty oli vajaa metrinen, okseri ~105cm ja toka pysty n. metrin. Lopuksi tulin muutaman kerran suoralla linjalla 115cm pystyä.
Fasu hyppäsi tänään oikein kivasti - poni oli tarkka jaloistaan, eikä tullut yhtään pudotustakaan! Pidätteet meni aika hyvin läpi ja kokonaisuudessaan poni oli hyvin kuulolla :) Kuski välillä säätöi jotain omaansa, mutta Fasu oli hieno ♥Maneesilta tulon jälkeen venyttelin ponin namien avuilla ja iskin kylmäsavet jalkoihin, kun olin unohtanut Juhalle sanoa, että pistää pakastimen päälle (kylmäyssuojat).. :D Sen jälkeen lähdin kuvailemaan Ellaa ja Vikiä kentälle. Ella hölkötteli Vikillä taas kevyesti riimujen kanssa ja lopuksi päästi tamman irtona spurttailemaan hetkeksi kentälle.

Ellan kypärättömyydestä EI TARVITSE tulla valittamaan, kiitos. En jaksa asiaa enempää puida, Ellan vanhemmille se on kuitenkin ihan ok ja itse siis käytän kypärää. Se on jokaisen oma valinta mitä omalla pääkopallaan tekee. En jaksa julkaista kommentteja koskien ym. asiaa.

Kuvia tuli nyt aika paljon.. :D Ja laatu vähän kehno kun alkoi olemaan jo hämärää!Mitä tapahtuu? :D


Pysykäähän aktiivisina niin saatan kehitellä teille jotain kivaa 500 rekisteröityneen lukijan kunniaksi.. ;D Huomenna (eli tänään maanantaina) otetaan Ellan kanssa yhteiskuvia ponskien kanssa niin saan illemmalla lähetettyä bannerin teko-ohjeet etiäppäin! Uusi ulkoasu ♥

12 kommenttia:

 1. Vooi Fasuu, se on hieno ♥ Vikikin näyttää menevän tosi rennosti riimuilla (':

  VastaaPoista
 2. tämä nyt liittyy kypärättömyyteen , mutta ei ole mikään valitus : saako kisoissa olla myös ilmankypärää?+ tosi kiva postaus!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa, kypärä on pakollinen. Koulukisoissa toki poikkeuksia. SRL: "Yli 18-vuotias ratsastaja voi ratsastaessaan yli 7-vuotiasta hevosta, halutessaan käyttää luokan vaikeustason mukaisesti silinteriä tai knallia." Mutta mukava kuulla, että postaus miellytti ja paljon kiitoksia kommentistasi! :)

   Poista
 3. Ihania nuo Erikan ja Helkan kuvat! :)

  VastaaPoista
 4. Meette Fasun kanssa ihan superhyvin ! ps. näin uutena lukijana pakko sanoa, että oon ihan rakastunut teidän blogiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitoksia :') Kiva kuulla, että blogi on mieluinen! Mutta suurkiitokset kommentistasi!

   Poista
 5. Tuosta Fasusta tulee kyllä oikeasti tosi kiva peli, toivottavasti pääsette kunnolla radoille jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jeps, tavoitteena olisikin joskus. Mutta hiljaa hyvä tulee :) Paljon kiitoksia siulle kommentistasi!

   Poista
 6. Hei mikä ohjelma tossa sun puhelimessa on missä näkyy noi nopeudet, matkat yms. oon omaan puhelimeen koittanu ehtiä just tommosta ohjelmaa, ja tois ois aivan täydellinen, ku käy hepoa ajamassa :D

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)