maanantai 17. syyskuuta 2012

You can be a master, don't wait for luck

Ehkäpä suosikkikisakuvani tältä kaudelta ♥ (näin btw)

Keskiviikkona
ratsastin Fasun kevyesti ilman satulaa kentällä. Poika oli ratsastettavuudeltaan hyvä, malttoi keskittyä ja oli kevyt ratsastaa. Lopputunnista Fasu alkoi kuitenkin kyttäämään hirveästi toista pitkää sivua (joku jänis siellä vissiin taas rapissu?!) Olin vielä aatellut, että hölköttelisin hetken loppuravien jälkeen kaulanauhalla, mutta päätinpä sitten unohtaa sen ajatuksen tyystin ponin ollessa virittynyt kuin viulunkieli. Saatiin vielä kunnon sadekuuro niskaan, mutta minähän en asiata suostunut sikseen jättämään! Lopulta päästiin rennosti loppuverkkailemaan, eikä pitkä sivu järkyttänyt enää ollenkaan Fasun herkkää mieltä ;D

Torstaina Erika tuli Helkailemaan ja lähdettiin Ellan ja Erikan kanssa kolmestaan maastoilemaan. Seikkailtiin läheisessä metsässä ja käytiin yhdessä mäessä laukkailemassa. Vähän oli jarrut ruosteessa kaikilta, mutta ainakin hauskaa oli! Perjantaina mentiin Ellan kanssa riimuilla Fasulla ja Vikillä. Käveltiin omia peltoja ympäri ~15min, jonka jälkeen Ella vei Viksun talliin ja mie lähdin Fasun kanssa vielä hetkeksi lähimaastoihin. Poni pääsi ihan yllättämään rauhallisuudellaan - mentiin pienen pientä "mummolaukkaa" ja hypättiin kaikessa rauhallisuudessa vielä kavaletin kokoista pystyäkin hiekkatiellä. Hyvä että on edes kuolainten kanssa koskaan ollut noin rauhallinen! Kyllä olin niiin ylpeä pikkupojasta :')Bongattiin tuollainen torstai-iltana peltojen yllä leijailemasta :D

Lauantaina kävin kuvailemassa Anjalassa sh-näyttelyä, joissa vierähtikin mukavasti 4h. Ellan kanssa liikutettiin Viki ja Fasu pellolla, josta mie tosin lähdin alkuverkkojen jälkeen lähimaastoihin. Jatkettiin samoissa fiiliksissä missä eilenkin, poni oli jälleen superhyvä! Ei tietoakaan mistään rynnimisestä, vaikka pikkueste vähän Fasua innostuttikin. Välillä karautettiin läheinen pikkumäki ylös päätä innokkaasti ravistellen, jonka jälkeen edettiin taas mummolaukassa nätisti odottaen. Menin lopuksi vielä pellolle, jossa otin nopsakasti kaikki askellajit läpi ja sen jälkeen venyttelin ponin eteen-alas.

Oon ihan hulluna isomerkkisiin suokkeihin, aaww tää vauva on supersöpö ♥

Sunnuntaina Ella ei päässyt tulemaan tallille, joten mie tein iltatallin yksinäni. Miehän päätinkin sitten tekaista teille - jälleen kerran - videopostauksen! Tällä kertaa ei tosin akku loppunut niin kuin kahdesta edellisestä.. Sen sijaan kameran muisti meni täyteen (ai kun kiva), ei suinkaan ärsyttänyt! Ratsastusmateriaali jäi jälleen kerran puuttelliseksi, kun piti vikoja minutteja säästää ratsastuksen jälkeisille pätkille. Enpähän siis saanut laukkojen jälkeisestä ravityöskentelystä kuin minuutin pätkän vain toiseen suuntaan, jes. Katoin muuten, että vara-akku kameraan maksaa satasta - ei kiitos. Muistikorttiin mie nyt vielä voisinkin investoida, se ei tulisi maksamaan kun pari kymppiä.

Tehtiin Fasun kanssa vähän kevyempi treeni, kun huomenna hypätään. Alkukäyntien jälkeen tein muutamat väistöt, jonka jälkeen ravailtiin rennosti matalemmassa muodossa. Laukat ei meiltä sujuneet mitenkään erityisesti, mutta se sentään pyöri hyvin. Tein myös muutaman vaihdon suoralla uralla, aluksi Fasulla oli vähän turhankin kevyt takapää.. :D Laukkojen jälkeen tehtiinkin sitten ravityöskentelyä jonkun aikaa, nyt vähän kootummassa muodossa. Muutamat hyvät ympyrät molempiin suuntiin, joiden jälkeen otin sitten eteen-alas loppuverkat. Fasu parani kyllä ratsastettavuudeltaan huikeasti loppua kohti, aluksi oli vähän jopa tahmea, mutta herkistyi kyllä siitä nopeasti :) Kaiken kaikkiaan ihan hyvä treeni!Henna tuli hetkeksi käväisemään tallilla :D


Juha ja Viki

Tänään (maanantaina) mennäänkin siis Ellan kanssa pomppimaan maneesiin Vikin ja Fasun kanssa. Siitä tulossa sitten postausta illalla! Tarkoituksenahan oli mennä maneesille jo viikonloppuna, mutta Juha ei saanut autoaan korjauksesta perjantaina.
"You could be the hero
You could get the gold
Breaking all the records that thought never could be broke"


Rakkaus tuohon biisiin ♥

Mutta mitäs piditte postauksesta? Tai ylipäätänsä mitä olette tykänneet näistä videopostauksista, pitäisikö ihan unohtaa vai jatkaa aina silloin tällöin näiden tekoa.? Mie kyllä lähden nyt nukkumaan niin kerkeän just ja just 5h nukkua ;D

PS. Muistakaahan, että blogini lukijoina saatte 20% alennuksen Horse Pet Dreams -nettikaupasta! Enemmän tietoa löytynee tästä postauksesta.

8 kommenttia:

 1. Onks tuo Juha niiku joku siun sukulainen vai kuka ? :D

  VastaaPoista
 2. hieno videopostaus vaikka ei vieläkään ihan kokonainen xdd Kyllä se vielä joskus saadaan tehtyä!! ;) Juhan ilme tos kuvas (y)

  VastaaPoista
 3. Oon aina luullu et ella omistaa vikin:dd

  VastaaPoista
 4. nuo videopostaukset on tosi kivoja, vaikka ne onkin aina jääny vähän kesken, mutta niitten tekoa saat ehdottomasti jatkaa! :) ja postauksiakin on nykyään paljonpaljon mukavampi lukea kun ne ovat lyhyempiä eikä kilometrin mittaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia siulle paljon kommentistasi! :) Mukava kuulla, että on miellyttänyt!

   Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)