sunnuntai 23. syyskuuta 2012

mennyt viikko & Lahden seura/alue-esteet 23.09.

Keskiviikkona Erika tuli Kouvolaan Helkailemaan. Käveltiin pelloilla Erikan ja Ellan kanssa alkukäynnit, josta lähdettiin Erikan kanssa läheiselle hiekkatielle ja Ella jäi Viksun kanssa pelloille kävelemään. Otettiin kaikki askellajit läpi ja Erika otti myös Helkalla muutaman hypyn pystylle, joka oli korkeimmillaan ~70-80cm. Torstaina Helkalla oli vapaa ja käytiin Ellan kanssa Vikillä ja Fasulla maastoissa käppäilemässä ilman satuloita 45 minuutin lenkki (löytyisi kuvamateriaaliakin kännykästä, mutta miun kännykkä hävisi viikonloppuna..)

Perjantaina
Ella kouluili Vikin kanssa pelloilla. Mie taasen menin Fasulla riimuilla ilman satulaa lähimaastoissa, kun raspaaja oli aiemmin päivällä käynyt raspaamassa pojun hampaat. Muutamia piikkejä sieltä löytyikin - niin kuin epäilikin - joten oli ihan hyvä, että tilasin raspaajan ennen kisoja. Menin hiekkatiellä olevaa pikkukavalettia ympyrällä ja kiipeilin muutamia lähistöllä olevia mäkiä. Fasu oli ihan super, malttoi ja kuunteli tosi hyvin, eikä kertaakaan lähtenyt rynnimään! Tehtiin muutamia vaihtojakin, jotka onnistui tosi hyvin! 
Napsittiin Ellan kanssa muutama kuva perjantaina!


Lauantaina
ratsastin Fasun kevyesti hiekkatiellä ilman satulaa (kenttä tosiaan on siis kuin uima-allas näillä keleillä..) Helkalla ja Vikillä oli vapaat. Lauantai-iltana Erika tuli Kouvolaan, kun lähti sunnuntaina miulle kisahoitajaksi. Sunnuntaina tosiaan oltiin Lahdessa seura/aluekisoissa. Startattiin siellä Fasun kanssa seura 80cm ja alue 90cm.

Keli ei todellakaan ollut mikään hirveen hyvä.. Vettä satoi taukoamatta koko päivän ja radalla oli hehtaarinkokoisia vesilammikoita. Onneksi Fasu ei sentään pelännyt niitä! 80cm'n perusrata sujui hyvin, otin sen vähän maltillisemmin. Uusintakin meni ihan jees, en tosin tiedä mitä kahdelle vikalle esteelle sähelsin.. Mutta poni oli hieno! :') ♥ Sijoituttiin luokassa neljänneksi, lähtöjä oli yhteensä luokassa vissiin 26 peruutusten jälkeen.

90cm'ssä oli arvosteluna C, eli virhepisteet muutettiin ajaksi. 90cm'n rata oli ihan hyvä, kuski tosin onnistui tällä kertaa möhlimään paikan kolmosesteelle, jonka seurauksena napattiin yksi puomi mukaan. Loppurata oli kuitenkin ihan sujuva, mitä nyt vielä vähän ehdin säätämään ennen sarjaa. Olin kääntämässä jo heti edellisen esteen jälkeen, mutta sitten tajusinkin, etten voinut ihan siitä kääntää :D Poni kuitenkin hyppäsi tosi hyvin ja sijoituttiinkin lopulta sitten viidenneksi, lähtöjä oli yhteensä 20. Kokonaisuudessaan kisat meni siis hyvin ja vieläkun kuski lopettais ylimääräsen säätämisen ni ois vielä parempi! No kokemusta rikkaampana taas, Fasusta olen kyllä vähintään näääääin ylpeä :')
Aargh, tää uusi blogger on miun mielestä ihan kauhea ja kaikenlisäksi vielä epäselkeäkin! Oon yrittänyt viimeiseen asti sitä välttää, mutta nyt päivittyi näköjään kaikille..

12 kommenttia:

 1. Fasu on vähintään NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄIN hieno :)♥ Ja noi vikin ja ellan ja sun ja fasun yhteiskuvat on söpöi <3
  Onneks mul on olllu alusta asti tää oranssi blogger nii mä osaan käyttää tätä :D

  VastaaPoista
 2. istut jotenkin tosi "raskaasti" tuolla satulassa koko ajan, etkä kevennä istuntaasi yhtään edes ratsastaessasi reippaammin uusinnassa :/ hevonen tykkäisi jos esteiden välissä istuisit vähän kevyemmin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tullut radalla aateltua :D Mutta Fasu toimii kyllä paremmin, kun olen vähän lähempänä. En kyllä mitenkään hyvin noilla radoilla istunut, tiedän sen itsekin, mutta aina onkin jotain parantamisen varaa :) Kiitokset silti kommentistasi!

   Poista
 3. Teillähän meni hyvin tän päiväiset kisat! :) Me vedettiin ponin kanssa hylky tosta 80cm... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! =) No voihan - tosin tuo pohja kyllä rokotti vähän joiden suorituksia. Mutta ensi kerralla sitten paremmin :)

   Poista
 4. onnee teille ruusukkeista:) tajusin vasta tätä postausta lukiessa, et sä lähdit mun jälkeen 80cm luokassa ja taidettiin pari sanaa siinä välissä vaihtaa:D

  VastaaPoista
 5. fasu on toosi hieno oon kateellinen sulle ku sulla on tollanen heppa!!:(

  VastaaPoista
 6. Sut on haastettu!
  http://lamminveristaelamaa.blogspot.fi/2012/09/haastetta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin toteuttaa joku lähipäivä! Kiitokset haasteesta :)

   Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)