keskiviikko 12. syyskuuta 2012

baby you light up my world like nobody else

Maanantaina liikutettiin Ellan kanssa Viki ja Fasu samaan aikaan. Kouluiltiin molemmat satuloiden kanssa aika kevyesti kentällä, Ella tosin kävi Viksun kanssa myös pellolla hetken rallittelemassa. Tein Fasun kanssa rennon ja palauttelevan treenin hyppypäivän jälkeen ja jätkä oli kaikinpuolin mukava ratsastaa! Laukat venyteltiin puolipitkällä ohjalla eteen-alas sen kummempia miettimättä - kyllä poni oli tyytyväinen tälläiseen rennompaan päivään :)


Tiirstaina tein yksin iltatallin Ellan ollessa vielä kipeänä. Sain extempore ennen tallille lähtöä idean, että väsäisin päivästä videopostauksen nyt kerrankin kun intoa ja aikaa olisi! Eiköhän sitten alkuverkoissa loppunut kamerasta akku, että sillä tavalla.. Edellinenkin videopostaus jäi kesken kameran akun loputtua - jo nyt on kumma?! Sen verran jäi ärsyttämään, että pitänee vissiin huomenna tilata kameraan vara-akku ettei tällänen vaan pääse toistumaan! Kuvailin matkan varrelta lähimaastoja, että saatte vähän osviittaa välimatkoista :D Myös kentälle menon kuvasin, kun joku oli näitä joskus toivonutkin. Harjaus/käytävävideot suosiolla suurimmaksi osaksi nopeutin, ois varmasti ollut niin pitkäveteinen normaali nopeudella.

Mitään ihmeempiä ratsastusklippejä videolle ei ehtinyt tullakaan, alkuverkoista jotain hassuja pätkiä (ao. videolta näättekin) Fasu oli yleisesti hyvä ratsastaa, aluksi ehkä vähän tahmeahko, mutta siitä se syttyi äkkiä muutamien keskiravien ja temmonvaihteluiden jälkeen. Laukassa tein muutamia vastalaukkoja, jotka sujuivat muuten ihan superisti ja poni oli kokonaisuudessaan tosi hyvä ratsastaa laukassa vastalaukkkojen jälkeen! Harmi kun ei saatu ikuistettua niitä videolle :/ Lisäksi otettiin ihan kunnolla työn alle laukan kokoaminen ja loppupeleissä saatiin paljon hyviäkin pätkiä. Kokoamisten jälkeen annoin ponin aina mennä hetken isompaa laukkaa pidemmällä kaulalla eteen-alas venyttäen. Yhteensä ratsastin ~1.5h ja kävelin aina tehtävien välissä pitkään. Äh - tuli muuten ihan kauhea hinku kouluvalkkoihin (tuskastuttaa kun ei osaa...!?) mutta onneksi nuo CR-valkat vähän helpottavat ainakin alkuun :) Pitäisikin bongailla lähistöltä joku hyvä kouluvalmentaja jossakin vaiheessa!
Viikonloppuna mennäänkin sitten taas maneesille hyppäämään, todennäköisesti jotain pientä rataharjoituksen poikasta. Toivottavasti Ellakin pääsisi nyt Vikin kanssa pitkästä aikaa osallistumaan hyppytreeneihin :) Tulipas muuten huomattua kipaa toissapäivänä selatessani, että 23pv olisi Lahdessa seura/alue-esteet, joihin voisi vaikkapa ottaa osaa! Sieltä löytyisi meille 80cm seuraluokka ja 90cm alueluokka. Ties vaikka Ellakin tulisi hyppäämään tuon seuraluokan Vikin kanssa(?) Aluelupia kun Ella ei viitsi enää tälle vuodelle Viksulle ottaa - no ensi vuonna sitten kierrellään toivottavasti yhdessä aluekisoja :)

Olin muuten jo pitkään himoinnut yhtä satulahuopaa, jota etsin kissojen ja koirien kanssa. Satuin vihdoin ja viimein löytämään sen eräästä nettikaupasta viime viikonloppuna! Hintaa tosin postikuluineen tuli pari euroa auki sadan, että kyllä se sitten kirpaisikin.. Ehkä olisi kannattanut loppupeleissä tilata ulkomailta, ois jäänyt parikymppiä halvemmaksi. En kuitenkaan voinut enää vastustaa kiusausta kun tuon lopulta löysin! ♥


Onko muuten jollain tietoa onko kys. huopa sallittu alue-esteillä?

Tulipa muuten taas yksi päivä ihailtua ao videota. Oon ihan sanaton, huikeeta!

6 kommenttia:

 1. hieno videopostaus! ;) Ehkä me viel joskus saadaa kokonainen videopostaus tehtyy :D

  VastaaPoista
 2. Ootko muuten harkinnu meneväs koulukisoihin fasulla? Ratsastat kuitenkin siististi ja fasu näyttää tosi tasaiselta ja yleensä jo näillä asioilla saa aikaan siistin kouluradan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä mie oon suunnitellu joskus meneväni :) Ponin puolesta voitaisiin vaikka hetikin lähteä. Miun pitää omalta kohdalta hioa vielä harjoitusravia ja muutenkin koko istuntaa, ennenkuin uskallan mihinkään lähteä.. :D Mutta paljon kiitoksia siulle kommentistasi!

   Poista
 3. Mä en tiiä jos tää tuli jo mutta ku tää ei ees sanonu mitää et kommentti näytetään hyväksynnän jälkeen! (: mutta tuota huopaa saa käyttää koska olen itse käyttänyt sellaista alueluokissa! Mutta vielä sellainen asia että olisi todella kiva jos voisit käydä tsekkaamassa blogini! (: www.team-happy.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eipä mitään ja tuli siis kaksi kertaa, mutta julkasin tän jälkimmäisen :) Aa, no hieno homma, että on sallittu! Suurkiitokset kommentistasi ja käyn nyt tsekkaamassa blogisi :)

   Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)