torstai 22. maaliskuuta 2012

shoppailua ja alkanut viikko

Maanantaina hevosilla oli kisojen jälkeen rennompi päivä. Helkalla oli kokonaan vapaa, mutta Vikillä ja Fasulla mentiin Ellan kanssa kentällä reilu puolituntia. Ella meni ilman satulaa kaulanauhalla ja mie satulan kanssa riimuilla. En nimittäin viitsi mennä Fasulla ilman satulaa, kun siltä on kyljistä, sekä selästä hinkkautunut karvat :/ Aloitinkin eilen B-vitamiinikuurin, sekä luin kalanmaksaöljystä ja päätin kokeilla myös sitäkin. Toivottavasti tepsivät!


Tiistaina kouluiltiin Ellan kanssa kentällä. Vikillä oli vapaa ja Ella liikutti Helkan. Fasu oli kyllä läpiratsastuksen tarpeessa ja loppua kohti olikin ihan super! Keskiviikkona tehtiin Elinan kanssa iltatalli ja liikutettiin Helka ja Fasu. Tuuppailtiin molemmat kentällä ja Fasu oli eilisen jäljiltä tosi hyvä! Tein käynti- ja ravipohkeenväistöjä, avoja, vastalaukkoja, vastataivutuksia yms. Oikein tyytyväinen olin poikaan tuuppailun jälkeen :')

Tänään käytiin Ellan ja Erikan kanssa Kouvolan Hevostarvikkeen varaston tyhjennyksessä. Ei viitsitty hirveämpiä ostaa, kun kuukauden päästä on Tampereen hevosmessut ja sieltä löytää sitten vaikka mitä kivaa! Laitan kuitenkin alle kuvat, mitä mukaan tänään tarttui.

Ostin näiden lisäksi myös häntäpintelin F'lle kuljetukseen, kun hinkkailee aina häntänsä.



Vedenpitävät päällishousut kisoihin
Sitten Ellan ostokset:



Erika oli siis tänään meitin kanssa tallilla ja päätettiin lähteä pitkästä aikaa maastoilemaan kaikki kolmestaan. Mentiin pääosin käyntiä, mutta myös ravattiin ja vähän laukattiin. Ravailtiin yhtä tietä pitkin, jota ei oltu koko talvena käytetty, joten siinä oli ihan kiitettävästi vielä lunta. Helka tuli tosin pääosin laukassa Vikin ja Fasun perässä, kun ei pysynyt ravilla messissä. Kaikki olivat ihan innoissaan päivän maastoilusta!



Päivän reitti! Noi kalorit ei kyllä pidä paikkaansa :D

Lisäksi sain vihdoin ja viimein ostettua blogin lukijakilpailuun lahjan. Arvonta alkanee siis huomenna, jolloin myös julkistan palkinnon. Pysytelkäähän kuulolla!

Tämän viikon sunnuntaina miulla on Fasun kanssa estevalmennus aamupäivästä ja yritän kovasti saada sinne kuvaajaa. Niin ja keskiviikkona piti olla pitkästä aikaa taas CR-valkka, mutta valkku oli vielä kipeänä :/ Ja kolmen viikon päästä olisi sitten suunta taas estekilpailuihin ja ensi viikolla mennään Ellan kanssa tekemään aluelupakokeet, huh!


Pakollinen hehkutus! Ollaan Ellan & Elinan kanssa menossa ;D

11 kommenttia:

  1. Heppamessuilla nähdään ;) Jos ootte la tulossa!

    VastaaPoista
  2. Eeei, ei saa kertoa tommosista varastontyhjennyksistä! :D Mitäs kaikkea siellä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Onhan sieltä kuulemma suurin osa lähtenyt, mutta kaikki alennuksessa ;)

      Poista
    2. Olen elänyt uutispimennossa.. Kai siellä pitää pyörähtää :)

      Poista
    3. Niin miekin olin, kunnes sain sieltä eilen sähköpostia! :D Käy ihmeessä!

      Poista
  3. mie joudun raatamaan ku te lähette festareille :( tosi reiluu hei! Ja sun piti jo tänä laittaa se arvonta ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläs ny valita siel! Heii en miekää voi kaikkee ehtii ;D Aloin vast yöl kirjottaa äikän essseetä, joka ei ollu viel kaheltkaa valmits! Eikä siun tarvi tehä juur mitää sillo elokuus ;)

      Poista
  4. no uuuuh espoos nähää ;);)

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)