perjantai 9. maaliskuuta 2012

maneesihyppelöä yms

Suurkiitokset meidän lukijoille, niin anonyymeille kuin rekisteröityneillekin! Lupaamani 300 lukijan arvonta tulee heti kun saan pari asiaa hoidettua! ;D Malttakaahan vielä hetki!

Viikko taas vierähtänyt nopeaan tahtiin ja bloggailustakin ehti olla jonkin aikaa taukoa. Syy oli yksinkertaisuudessaan se, ettei ole ollut mitään kirjoitettavaa. Missään ei ole pystynyt perjantain jälkeen kunnolla ratsastamaan: pellon päällä kova rapea pinta, kenttä ja maastot jäässä. Viki ja Helka ovat pääosin olleet kokonaan vapaalla. Fasullakin on ollut kaksi vapaapäivää viikon sisään ja muut päivät ovat olleet pääosin kävelypäiviä. Kentällä pystyi ihan vähän ottamaan ravisiirtymisiä, mutta vain toisen päädyn uralla. Todella vähäisellä liikutuksella ovat kaikki olleet, harmillista :/ No onneksi nyt on luvattu lämpimämpää!


Lähettii Hennii vastaa lauantaina :D Kerättiin vähän katseita!

Ilma oli tosi nätti, mutta kaikki tiet oli ihan pirun liukkaita :/


Henni meni hetken F'llä lopuksi :)

Tarkkasilmäisimmät ehkä bongaa ketun!

Tänään oltiin sitten näillä eväillä maneesissa pitkästä aikaa taas hyppäämässä. Iskä lähti meille kuskiksi, kun Juha oli töissä, eikä viikonlopuksi saanut maneesiin varauksia, kun siellä oli valmennukset. Vikiä eikä Fasua oltu liikutettu viikkoon melkein ollenkaan, joten vähän varautuneesti lähdettiin Ellan kanssa treeneihin. Rakennettiin kuuden esteen pieni rata, johon sisältyi mm. sarja. Mie olin suunnitellut siihen uusinnatkin, mutta meiän aikataulu meni niin tiukaksi, ettei ehditty menemään kuin perusrata muutaman kerran. Erika oli meitä kuvaamassa & puomipirkkoilemassa, suurkiitokset! ;D K
orkeimmillaan rata oli ~75cm.

Fasu oli paljon parempi, kuin mitä mie odotin tällä liikutuksella ja oli alkuverkoissa tosi kiva: mukavan herkkä, rauhallinen, sekä kuunteli hyvin. Näin ohimennen Fasu on muuten _laihtunut_, tuntui selkään kyllä selkeästi kapeammalta kuin mitä ennen :D Hypyt sujuivat ihan kivasti, mie toin muutaman kerran huonosti, mutta pääosin poni pelasti. Kaareva linja ei taas sujunut meiltä oikein mitenkään. Poni lähti puskemaan apuja vastaan, eikä tuo oma ratsastuskaan ollut kaikkein parasta sille. Toin lopuksi muutaman kerran kaarevan niin, että eka este oli ristikko. Meni ehkä vähän paremmin ja ponillekin jäi hyvä mieli!

Ellaa lainaten: "Viki oli tänään maneesissa super energinen, sekä tosi herkkä. Kuunteli kuitenkin ihan ok, mutta oli aika "räpellystuulella". Pystyi kuitenkin keskittymään hyvin tehtäviin ja itselleni ainakin jäi tosi hyvä mieli treenistä! :)"

Ostin tuommoisen Fasulle :)

Vaihdan Fasun Prestigen tähän toiseen Prestigeen.. :D

Huomattiin, että tässä ihan lähistöllä on aluekoulutukset, joten sinne olisi tän kuun lopussa tarkoitus mennä! Ellalla on tarvittavat kvaalit kasassa, mutta miulta puuttunee vielä yksi hyväksytty seura 80cm. Loppukaudesta meitä saattanee nähdä siis alue-estekisoissakin ja heinäkuun lopussa olisi tässä ihan lähelläkin aluekisat - sinne siis! :) Nyt keskitytään kuitenkin noihin pienempiin kisoihin ja katsotaan sitten, että mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

Helka muuten tänään illalla talloi miun varpaat jyrätessään karsinastaan ulos, vaikka olin jo pari kertaa kieltänyt.. Alkoi mukavasti koskemaan ja varvas muuttui ihan kuumaksi :/ Ellan kanssa katottiin niin ei ole onneksi murtunut, mutta ainakin venähti. Tuolle ei kyllä painoa varata, enkä pysty sillä kävelemään, kun sattuu. Toivottavasti paranisi vaan mahdollisimman nopeasti, kun on nyt plussaa ensi viikolle luvannut, niin pääsis ratsastelee!

Niin ja hiihtolomalla ehdin kuvailla varustepostaukseen sentäs Fasun loimet! Osan tavaroista olen kyllä jo aiemmin kuvaillut ja pitäisi ehtiä/jaksaa kuvata noi loputkin, että saisin sen postauksen vihdoin valmiiksi! Mutta n. 2/3 osaa tehty ;D Ja mie oon muuten menossa Fasun kanssa 2vk'n päästä estevalmennukseen, en osaa vielä sanoa lähteekö Ella tmv.
Ja Vikin laukkaa ei tarvitse kommentoida, kiitos.. :D

14 kommenttia:

 1. tolla ellalla on välillä vähän yli liiotteleva toi asento tuolla esteillä.. Välillä se sukeltaa niin paljon että sen oma pää on tuolla vikin kaulan vieressä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän tuppas olemaan :D Ella tiedosti sen itsekin jo hypätessä, mutta ensi kerralla paremmin! :)

   Poista
 2. ihania kuvia ja kiva videokooste:)

  VastaaPoista
 3. Kenen valmennukseen siä ( ja ehkä Ella ) ootte menossa?=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ehkä Sanna Ylösmäen, mutta en osaa vielä 100% sanoa. Tuli nimittäin toinenkin suunnitelma mieleen ;D

   Poista
 4. Hienoja kuvia :) Meillä meinaa kans olla sama ongelma heppojen liikutukses et kaikkialla on niin liukasta. Mut toivottavasti sulais pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentistasi! :) Harmillista tämmöinen meille maneesittomille ja jep toivottavasti sulaisi pian!

   Poista
 5. kiva videokooste! :)

  VastaaPoista
 6. toi fasu meneee tosi kivasti:) vähän meinaa vaan vauhtia olla liikaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tarkoituksella mentiin tällä kertaa vähän sujuvammin.

   Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)