sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

kuvia lauantailta

Lauantaina pystyttiin menemään taas pellolla, kun oli sen verran lämmintä. Mentiin Ellan kanssa ilman satuloita Vikillä ja Fasulla jonkun reilu puolituntia. Ei hirveästi laukattu/ravattu ja pääosin vain käveltiin. Laukkasin Fasulla yhtä peltoa pitkin ja se lähti puskemaan jollekin vanhalle uralle (joka tietysti oli huonossa kunnossa) En tiedä mitä siinä tarkalleen kävi tai, että päästiinkö edes uralle asti, mutta tosiaan siis kaaduttiin. Kaikki kävi niin nopeasti :D Ja Fasu kuulemma vielä liukui kyljellään. Poju kai kompastui, enkä saanut pidettyä sen päätä ylhäällä. Onneksi hankea oli sen verran, ettei käynyt kummallekaan mitään, enkä miekään jäänyt tällä kertaa alle. Pelkällä säikähdyksellä onneksi selvittiin!

Juha oli päästänyt Helkan tarhaan spurttailemaan sillä välin kun oltiin Ellan kanssa ratsastamassa. Katseltiin pelloilta kun poni laukkaili hurjaa vauhtia pukitellen ympäri tarhaa. Oli pikkasen ponilla energiaa! Päästettiin Fasu ja Viki mukaan hetkeksi juoksentelemaan, kun tultiin talliin ja tulipahan napattua noista nyt muutama video ja kuvakin :)


Juhan läskikissa Topi.. :D Meiän tallikissa.
Tänään oltiin Ellan kanssa Ratsukeltissä aamulla töissä niinkuin eilenkin. Elina tuli tänään meitin kanssa tallille, joten kaikki kolme ponskia pääsivät yhdessä lenkille! Alunperin piti mennä pellolla, mutta se oli ehtinyt jo vähän pinnalta jäätyä, joten mentiin kentälle. Ratsastettiin noin reilu tunti ja Helka oli kuulemma ihan superenerginen :D No poni oli viimeeksi ratsastettu kunnolla reilu viikko sitten, joten ei mikään ihmekään!PS. Kannattaa käydä osallistumassa arvontaan, jonka blogi "Puoliverinen Prinssi" järjestää! Palkintona on blogiin ulkoasu :)

4 kommenttia:

 1. hahah :') vähä venyy fasu tos yhes ravi kuvas :O ponit oli vähä pirteinä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep! Helka oli ehdottomasti kyllä kaikista pirtein pakkaus :D Oli tosin ehtinyt jo sen verran juoksennella ennenkuin mie pääsin kameran kanssa kuvailemaan, ettei siitä enää hirveästi matskua saanut ;D

   Poista
 2. Oi toi tallikissa on ihan saman näköinen ku meidän kissa (saman värinen ja toi valkonen merkkiki ihan samas kohas) mut meiän kissa on paljo pienempi :D

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)