perjantai 2. maaliskuuta 2012

let the world go boom

Tiia oli eilen päivällä kuvailemassa minua ja Ellaa, kiitokset kuvaajalle! ;D Mentiin Vikillä ja Fasulla aluksi jonkin aikaa pelloilla, jonka jälkeen siirryttiin kentälle ottamaan pari hyppyä. Sen jälkeen työstettiin hetki molemmilla ravia ja päästettiin sitten Viki ja Fasu itsenäisesti spurttailemaan kentälle. Molemmat ponskit olivat ihan innoissaan päivän treenistä, sekä hyppäsivät myös hyvin - oltiin Ellan kanssa tyytyväisiä molempiin! :)

Sitten päivän kuvapläjäys:


Aaw, Fasu iha höpsön näköin :')

Haha, voi apua mikä kuva.. :D


Vähän myöhemmin oli sitten Helkan vuoro lähteä lenkille! Ella meni ensin ja kuulemma Helkasta huomasi, että sillä oli ollut kaksi vapaata. Tyttö oli todella energinen ja aluksi yritti punkea joka suuntaan, mutta loppua kohti parani ja lopuksi meni kuulemma todella hyvin! :) Elinan mielestäkin Helka oli mukava ja energinen. Laukassa kuulemma puski vähän ja oli yleisesti eestä vähän raskas. Saivat kuitenkin hyviä pätkiä niin laukassa kuin ravissakin ja varsinkin lopussa Elina sai ravissa Helkan etupäätä hyvin auki - johan askellus parani! :D

Oli justiinsa ihan vähän akkua niin sain muutamat kuvat napsittua!Ja sitten video, joka oli nähtävästi jotain pätkinyt tallennusvaiheessa.. :/Fasu on nyt neljä kertaa käyttäytynyt kopissa asiallisesti, kun ollaan se sinne laitettu hetkeksi seisomaan! Toivottavasti samanlainen käytös jatkuu, eikä ala taas riehumaan. Pitänee vaan sitkeästi harjoitella, lastata joku kerta Vikinkin kanssa ja käydä muutaman kerran rauhallisella ajelulla. 18.03 olisi jonkun puolen tunnin ajomatkan päässä estekilpailut, katsonee vielä uskaltaako Fasun kanssa lähteä niin "pitkän matkan päähän". Luultavasti ainakin Viki ja Ella on menossa! Tämän kuun lopulla olisi myös aluekoulutukset, sinne hinguttaisiin Ellan kanssa. Minulta ei löydy tosin kuin muutama harjoitus/seuraeste vuodelta 2010, että taitaapi jäädä luvat saamatta ainakin miulta vielä toistaiseksi.. :/

Ensi viikonloppuna olisi todellakin tarkoitus mennä maneesiin hyppelemään!

8 kommenttia:

 1. Tosi hienoja kuvia. Tutkiskelin hiukan sukupostia äskettäin ja hokasin, että Fasun emä on mun toisen ponin emänemä :) Ei voi sanoa muuta, kuin, että on maailma taas kerran pieni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia siulle kommentistasi! :) Aijaa, vähän jännä! No maailma on tosiaan kyllä pieni.. :D

   Poista
 2. wii olin 300-lukijanne !:D Eksyin tänne blogiin nyt vihdoin ja viimein, ja oon iihan rakastunu sun niihin youtube videoihin tai siis jennan! :DD täää blogikin on sairaan kivan olonen ja niiin :)! kiva et ootte päässy normi rutiineihin fasun kans! ootan jo innolla teistä uutta videota :)!
  ~Oona, tubessa käyttäjä onalisa123 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jee! :') Voi kiva kuulla, että on mieluisia! Uutta videota tulossa parin viikon sisään.

   Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)