sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

kuluneen viikon postaus

Hui, johan on taas viikko vierähtänyt nopsakkaan tahtiin! Viikkokatsauteen. Maanantaina kouluiltiin kaikki kolme omalla kentällä ja Elina oli liikuttamassa Helkan. Tiistaina jatkettiin samoissa merkeissä, paitsi Vikillä oli vapari ja Ella ratsasti Helkan. Keskiviikkona Erika tuli meille ja mentiin kaikki ilman satuloita aluksi pellolla, sitten kentällä. Tehtiin S'n kohdalle pikkukavaletti ja tultiin sitä aluksi yksittäisenä, jonka jälkeen myös ympyrällä. Helka oli aika possu ja Ellan mennessä selkään pyytämään ponia liikkumaan asiallisesti niin Helkapa pistikin kunnon rodeon pystyyn, kun ei saanut tahtoaan läpi... :D

Tuommoisen tilasin Fasun oveen :) Vikillekin tulossa oma!

Torstaina saapui postitse Fasulle estepenkki, Prestige Golden Star. Vaihdoin siis tämän hetkisen penkin (Prestige Silverstar) tuohon ja olen kyllä tyytyväinen vaihdosta! Golden Star on ihanan vaaleanruskea (paljon kivempi kuin musta tylsä Silverstar) ja joudun siis vaihtamaan vähän vaaleimpiin kamoihin, kun Fasulla nyt tummanruskeat - mutta pikkuvikoja :D

Hypättiinkin sinä päivänä Ellan kanssa kentällä Vikillä ja Fasulla. Tehtiin S'n kohdalle pysty ja lävistäjälle okseri. Aloitettiin 70cm, jonka jälkeen nostettiin johonkin 80cm. Molempien osalta sujui tosi hyvin, ei pudotuksia tmv ja tykkäsin uudesta satulasta! Ella lopetti Vikillä hyppäämisen siihen ja kävi nostamassa miulle okserin 95cm. Ensimmäisellä kerralla meni hyvin, mutta toinen kerta ei mennytkään ihan niin putkeen.  En ole ihan varma mitä siinä kävi, poni oli vähän apuja vastaan, enkä saanut tuotua sitä hyvään paikkaan okserille.

Mie olin venymässä, mutta poni teki töpön okserin etuosan sekaan, jolloin lässähdin kaulalle. Fasu lähti sitten hyppäämään sitä takaosaa, vaikka mie makasin kaulalla ja teki Ellan mukaan vieläpä aika ison hypyn.. :D Voitte vaan kuvitella miten mie lensin tässä vaiheessa ja seuraavan kerran kun havahduin seisoin yhdellä jalustimella kokonaan ponin toisella kyljellä ja Fasu laukkasi kentän toiseen päähän. Tulin siitä jaloilteen alas, mutta kipusin heti perään selkään ja hyppäsin okserin muutaman kerran perään puhtaasti. Laskettiin sitten esteitä ja muutaman miun ottaman hypyn jälkeen Ella tuli testaamaan Fasun satulaa.

Perjantaina Erika tuli meille yöksi (on taas ollut koko vkl meillä ;D) ja mentiin kolmestaan ilman satuloita ponskeilla. Aluksi taas pellolla, jonka jälkeen kentällä hetki. Pellolta on muuten kadonnut ihan hirveesti jo lunta! Lauantaina mentiin ajoissa tallille ja ensimmäisenä Ella kouluili Vikillä. Sen jälkeen Erika hyppäsi Helkalla kentällä. Korkeimmillaan okseri oli 80cm ja muut esteet suurinpiirtein samaa luokkaa(?) Yleisesti meni hyvin, yhtään kieltoa ei tullut, eikä Helka pahemmin possuillut muutenkaan! Mie menin myöhemmin aika kevyesti vielä Fasulla kentällä Ellan opetuksessa. Oli kuitenkin jo sen verran pimeä, ettei pahemmin mitään matskuja kuvailtu! Pidemmittä puheitta antaa kuvien/videoiden puhua puolestaan.Sunnuntaista eli tästä päivästä tulee illalla kunnon videopostaus! ;) Pysykää kuulolla!

5 kommenttia:

 1. sis omg. ootte vetäny vikin pään tollasel narul alas et sen on pakko mennä muodos :'Ddddddd

  VastaaPoista
 2. saanks kysyy et missä sä narun näät? :D Ja Helka on huippusulonen (: ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eiku Erika vaa laitto ku tuossa väistökuvassa menee tuo Vikin "kuolavana" että se ois tommoin naru, joka vetää pään muotoon.. :DD Jep Helka on :') ♥ Kiitokset kommentistasi!

   Poista
 3. ihania kuvia, olisi kiva jos laitat ne tänne valmiiksi suurina. :)

  VastaaPoista
 4. Kivannäköstä menoo :) Kuvat vois tosiaa olla vähän isompia!

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)