lauantai 2. marraskuuta 2013

you light the spark in my bonfire heart

Viime postauksesta vierähtänyt taas pieni tovi, kun en ole yksinkertaisesti vain kerennyt koneelle päivittelemään blogia. Maastoilulinjalla ollaan nyt viimeiset parisen viikkoa menty ja sama jatkunee varmaan niin kauan, kunnes saadaan pakkasta ja lumet maahan. Lisäksi pimeä tulee jo hirveän aikaisin neljän jälkeen, jonka takia etenkin arkisin on vaikeaa saada mitään kuvailtua. Harmillisesti tämä vaikuttaa blogiinkin, kun itse en henk.kohtaisesti tykkää edes päivitellä ilman ajankohtaista materiaalia. Ensi viikon alussa tosin julkaisen Fasun varustepostauksen, jota onkin tässä jo pitkään odoteltu!

En edes tarkalleen enää muista mitä ollaan mikäkin päivä tehty, mitä nyt lähimaastoissa ja hiekkatiellä menty. Fasu on kyllä edelleen ollut oikea energiapommi, etenkin Hennin kanssa, kun Henni on poitsua liikutellut nyt parina päivänä. Sunnuntaina Henni oli tippunutkin (tai tiputtautunut) Fasulta, kun poni oli tehnyt kauhean sivuloikan yht'äkkiä. Maanantaina lähdettiin Roosan kanssa cityponeilemaan Vikillä ja Fasulla, käveltiin noin tunnin lenkki ja käytiin ihan keskustan tuntumassakin. Henni oli aiemmin päivällä käynyt Helkan kanssa ihan kevyesti höntsäilemässä, käynti-ravi -linjalla.

Sekalaista kuvasatoa Hennin kännykästä lähipäiviltä:





Tiistaina ja keskiviikkona Henni teki iltatallit, kun tiistaina miulla oli iltapäivällä englannin koe ja keskiviikkoinen Ypäjä-reissu venyi sen verran myöhään, etten kerinnyt enää tallille. Tiistaina tallilla oli tosiaan Hennin apureina Riina ja Jenna ja kolmikko liikutteli Vikin, Fasun ja Helkan lähimaastoissa. Keskiviikkona taasen Vilma oli Henniä auttelemassa tallilla ja kaksikko kävi kävelemässä ilman satuloita Viksulla ja Helkalla sen jälkeen, kun Henni oli ratsastanut Fasun hiekkatiellä.

Itse vierailin keskiviikkona ensimmäistä kertaa Ypäjällä ja oli kyllä mielenkiintoista päästä käymään kys. paikassa. Lähdettiin Roosan kanssa Pepin ja Helmin seuraksi, kun Ypäjällä järjestettiin tammanäyttelyt ja Helmi oli kantakirjattavana siellä. Herätys soi ihanasti viideltä ja matkaan päästiin lähtemään hiukan kuuden jälkeen. Ypäjälle ajoi sen kolme tuntia suuntaansa, joten ihan mukavasti tuli autossa istuttua. En kyllä yhtään valitakkaan, kun tykkään hirveästi matkustaa autossa ja lähdinkin vielä myöhemmin illalla Veeran, Roosan ja Hennan kanssa ajelemaan. Päivän saldona siis lähemmäs kevyet 600km.

Helmi & Peppi. Helmi palkittiin II-palkinnolla 39 pisteellä!





Kuvailin pääosin Pepin kameralla, joten blogiin on tulossa lisää kuvia Ypäjältä, kunhan saan niitä!

Torstaina Helka ja Viki saivat viettää vapaapäivää, Fasun kanssa menin ~40min hiekkatiellä ilman satulaa. Poitsu oli alusta asti tosi miellyttävä ja herkkä ratsastaa, tehtiin käynnissä ja ravissa avoja, sulkuja ja muutamia väistöjä - mitä nyt tuossa hiekkatiellä saa edes tehtyä. Laukoissa tein muutamia siirtymisiä ja temponmuutoksia, kaikenkaikkiaan Fasu oli tosi jees! Perjantaina Tiiakin pääsi pitkästä aikaa tallille ja liikuteltiin Viki ja Fasu (yllätysyllätys) hiekkatiellä. Kaksikko ei ollut päässyt pariin viikkoon hyppäämään, joten päätettiin hypätä jonkin aikaa pientä pystyä. Fasu suorastaan syttyi liekkeihin ja parilla ekalla kerralla hävisi kontrolli kokonaan, kun toinen innostui niin kovasti nähdessään esteen.. :D Ei tee todellakaan hyvää yksikään hyppyvapaaviikko tuolle karvaformulalle, kun ei meinaa nahkoissaan pysyä päästessään hyppäämään. Hypyt sujuivat kokonaisuudessaan molemmilta hyvin ja käytiin vielä lopuksi hetki baanailemassa läheisellä hiekkasuoralla - voi sitä ponskien riemun määrää! Isompien liikutuksen jälkeen Tiia kävi vielä liikuttamassa Helkan sillä välin kun mie tein iltatallia valmiiksi.


Tiia oli käynyt shoppailemassa Vikille heijastintuotteita - kyllä nyt näkyy!


Vasemmalla Tiian Horzelta tilaama takki ja oikealla farkkuratsarit, jotka tilasin Horseprolta miulle ensi kesäksi. Horseprolla oli parisen viikkoa sitten "kaksi tuotetta yhden hinnalla" -tarjous, jota ei pystytty Roosan kanssa millään sivuttamaan ja tilattiin molemmille sieltä uudet ratsastushousut.

Sunnuntaina suuntaamme maneesille hyppäämään Tiian kanssa Vikillä ja Fasulla, jolloin päivittelen seuraavan kerran bloginkin. Fasua ollaan nyt lastailtu taas muutaman kerran ja poitsu on käyttäytynyt oikein mallikkaasti kopissa, toivottavasti nyt taasen jatkossakin. 17.11. Tiia lähtee Viksun kanssa seuramestaruuskilpailuihin, itse en viitsi Fasun kanssa osallistua, kun ei siellä ole meille oikein sopivaa luokkaa. 18. päivä sen sijaan pääsemme Fasun kanssa kunnolla hyppäämään, tällä kertaa Henrik Ehrnroothin valmennukseen. En malta odottaa!

Loppuun vielä harvinaisen epämääräinen video, kun Fasua kutitti kauheasti turvasta tjt.. Älkäähän välittäkö myöskään kauheista äänistä, kiitos :D



PS. Ostakaahan myynnissä olevia pony-fullkokoisia suojia/huopia! Myynnissä myös 12,5cm fullcheek waterford, sekä perus nivelkuolain ja 13,5cm pessoa nivelellä. Lisäksi myynnistä löytyy Cavallonin Simple Bootsit (koko 4) ja mukaan saa myös säärystimet. Yhteydenotot jennan[@]tuulilakki.org.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)