perjantai 22. marraskuuta 2013

maastoiluja, kraniota, uusi estepenkki, kännykkäkuvia jne!

Maanantaina käytiin ilman satuloita maastoilemassa kolmestaan Roosan ja Hennin kanssa. Mentiin noin vajaan tunnin lenkki ja pääosin käveltiin, muutamaa lyhyttä ravipätkää lukuunottamatta. Tiistaina otettiin Roosan kanssa "tavoitteeksi" tehdä noin 10km lenkki ja päästiinkin hyvin tavoitteeseemme! Alkukävelyjen jälkeen käytiin koirankoulutuskentällä ottamassa kevyesti kaikki askellajit läpi, jonka jälkeen jatkettiin matkaa. Otettiin välissä muutamia pidempiä ravi- ja laukkapätkiä, muutoin vain käveltiin. Viki ja Fasu olivat aivan innoissaan - Viksukin pitkästä aikaa heitti muutamat ilopukitkin ja Fasu oli muuten vain haljeta innosta.. :D Lopuksi käytiin vielä hiekkatiellä venyttelemässä eteen-alas ravit.


Keskiviikkona lähdettiin Roosan ja Hennan kanssa päiväristeilylle, joten Henni hoiti iltatallin ja liikutukset. Helkan ja Fasun liikutteli suhteellisen kevyesti hiekkatiellä, ihan vain "kaikki askellajit läpi" -periaatteella ja Viki puolestaan sai viettää vapaapäivää. Oli kyllä mukava olla (taas) risteilemässä, muutamaa muuttujaa lukuunottamatta. Meiltä nimittäin hajosi muutama laatikko liukuportaisiin laivaan mennessä ja paluumatkalla jouduttiin soittamaan poliisit, kun bussissa tuli vähän ongelmia muutaman henkilön kanssa.



Torstaina Fasulle tuli hieroja iltapäivällä, mutten päässyt paikalle, kun olin anniskelupassikokeessa. Henni ja Roosa olivat kuitenkin olleet tallilla ja itsekin pääsin hierojan näkemään vilaukselta, kun kävin kokeen jälkeen viemässä tallille uuden satulan. Fasulle oli siis tehny kraniosakraali ja mitään suurempia jumeja ei kuulemma ollut. Muutamia jumikohtia oli kuitenkin löytynyt, mm. ristiselässä oli jotain sanomista, lantio oli vinossa vasemmalle, lavat hiukan jumissa ja kolmannessa niskanikamassa oli jonkunlainen tukos. Fasu oli kuulemma alkanut "sheikkaamaan", eli heiluttamaan pyllyä puolelta toiselle, kun hieroja oli avannut kintereen läheltä jonkun jumin ja se oli poitsusta tuntunut niin mukavalle.

Saanen esitellä Fasun uuden satulan, Stübbenin Genesis De Luxe -estepenkin.

Henni ja Roosa lähtivät hieronnan jälkeen Vikillä ja Helkalla maastoihin seikkailemaan. Olivat päätyneet hevosten kanssa mäkkärin autokaistallekin, oli pikkasen ollut siellä ihmisillä ihmettelemistä.. :D Viki ja Helkakin pääsivät kuskien lisäksi myös nauttimaan mäkkiruoista - tosin ponskeille oli tilattu ihan vain porkkanapussit. Molemmat kaviokkaat olivat kuulemma käyttäytyneet todella asiallisesti koko reissun ajan - Viki liikkui jonossa eteenpäin kuulemma kuin vanha tekijä!

Pahoittelen huonoa kännykkäkuvaa!

Viikonlopun suunnitelmista sen verran, että Vikin ja Fasun kanssa ollaan menossa maneesiin hyppäilemään. Valmennus ei valitettavasti onnistunut tälle viikolle, mutta 2.12. ollaan Fasun kanssa menossa Henrik Ehrnroothin valmennukseen. Josko tällä kertaa sinne asti päästäisiinkin, montahan kertaa ollaan oltu menossa, mutta aina on tullut joku este. 30.11. olisi lähistöllä esterataharjoitukset, joissa saisi hypätä radan haluamansa korkeudella ja 6.12. olisi Haminassa seuraesteet. Ainakin tuonne Haminaan olisi tarkoitus mennä hyppäämään. Niin ja tiistaina on Fasulle tulossa kengittäjä niin saadaan talvipopot jalkaan!

Lopuksi vielä sekalaisessa järjestyksessä kesän alusta saakka muutamia kännykkäkuvia:
(mikään huippukamera ei tosin tuossa kännykässä ole, joten laatuvaroitus!)



Yllätys yllätys aloitettiin ruokakuvilla, joita löytyy kännykästä kyllä ihan kiitettävästi.. 1. Roosan ja Veeran kanssa Amarillossa syömässä, ei tosin ihan tilatessa odotettu tuollaisia jälkiruokia. 2. Mennään yleensä kisojen jälkeen pizzalle - tämä viime sunnuntailta, kun oltiin Tiian kanssa syömässä!




3-6. Yhteiskuviakin on kerääntynyt ihan mukavasti, tässä muutamia!


7. Oltiin Jannan kanssa viime viikon tiistaina liukastelemassa liukkaanradalla, kun ollaan samassa autokoulussa. Ihan kunnialla me jopa selvittiin sieltä!





8-10. Tehtiin heinäkuussa Veeran, Roosan ja Karon kanssa parin päivän "roadtrippi", yövyttiin yksi yö Seinäjoella ja käytiin mm. Tuurin kyläkaupassa ja Powerparkissa. Paluumatkalla huomattiin kyltti Ti-ti Nallen talosta ja pitihän sielläkin edes pihassa pyörähtää, vaikka muuten paikka olikin suljettu.



11-12. Muutama naamakuva, jälkimmäinen otettu puoli kuuden aikaan aamulla, kun oltiin lähdössä Ypäjälle.



13. Muutamia ruokakuvia taas - näitä riittäisi vielä ties kuinka paljon, mutta ehken viitsi enempää laitella. Ensimmäisessä kuvassa ABC'n kanakori, jota on tultu nyt muutaman kuluneen kuukauden aikana syötyä vähän liiankin paljon.. :D 14. Leivottiin Roosan kanssa synttäreilleni kinkku- ja sienipiirakat, tässä miun tekemä kinkkupiirakka. 15. Kyllä mie joskus terveellisestikin syön, heh. 16. Leivoin miulle ja Roosalle Daim-suklaamuffinsseja yo-kirjoituksiin, nämä ovat kyllä kestosuosikki ♥


17-18. Fasu klippauksessa parisen viikkoa sitten! F1 ;D



19-20. Vielä muutaman kuva Veeran instagramista. Vietettiin Roosan, Karon ja Veeran kanssa yhtenä päivänä "peli-iltaa" ja pelattiin Disneyn monopolya. Toinen kuva on miun synttäreiltä viime perjantailta.

Lisää kuvia löytyisi ties kuinka paljon, nimimerkillä tietokone löysi yli 6000 kuvaa kännykästä kun sen piuhalla tähän iskin.. Hevosaiheisia kuvia ei tässä nyt niinkään ollut, kun ne ovatkin pääosin jo blogissa seikkailleet. Onko nämä "kännykän tyhjennys kuvaryöpyt" teistä aivan turhia, että haluatteko jatkossakin jotain tämän tyylisiä silloin tällöin? Entä miten löytyisikö kiinnostusta lähiaikoina kysymyspostaukselle?

Kiitoksia etukäteen kaikille vastanneille! :')

6 kommenttia:

  1. Tämmöset on ihan kivoja aina välillä! :) Ja jatkossa olisi kiva myös sillontällön tämmöstä lukia.

    Sullon tosi kiva blogi ja oon seuraillu tätä jo aika pitkään. Mie oon vaan huono kommentoimaan, mutta nyt otan ittiä niskasta kiinni ja koitan kommentoija useammin! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia siulle kommentistasi ja mukava kuulla, että pidät blogista! :')

      Poista
  2. voitko joskus kuvata miten siivootte karsinat taisiis tehä vaik mydayn ku ootte kokopvän tallilla ja siivoilette boksit, ratsastatte hepsut ja teette kaikkee muuta? ja videona siis ofc! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllähän sellainen jossain vaiheessa onnistuu! Ainakin joku viikonloppu, kun viikolla mennään tallille yleensä niin myöhään, että on jo ihan pimeää.. :/ Mutta suurkiitokset kommentistasi!

      Poista
  3. Siis noi sun kulmat on aivan jäätävän paksut!!

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)