torstai 24. lokakuuta 2013

yöllinen pikkupostaus (+ uusi tubevideo!)

Sunnuntaista maanantaihin Henni hoiti kolmikon liikutukset ja iltatallit, kun oltiin Tiian kanssa risteilemässä. Viki sai sunnuntaina vapaan, Helkan ja Fasun Henni liikutteli pelloilla. Maanantaina vuorostaan Helka sai viettää vapaapäivää, kun Viki ja Fasu pääsivät liikutukseen. Fasu oli ollut kuulemma taas aikamoinen energiapommi, ettei mitään rajaa.. Kylmemmät ilmat ovat vaikuttaneet kyllä tuohon poninviikareeseen paljon ja pellolla muutenkin Fasun keskittymiskyky on aika matalalla. Poni on vielä entistä villimpi muiden ratsastajien kanssa ja Hennikin nyt on pieni kirppu siellä selässä verrattuna minuun. Kannattaa käydä Hennin blogista lukemassa tarkemmat selitykset liikutuksista, jos kiinnostaa!

Torstaina oli lumisade yllättänyt Tiian ja Hennin kesken maaston:




Ja laittelen tähän väliin myös muutaman kuvan reissulta:







Tiistaina Henni olikin harjailemassa Helkaa minun tullessa tallille ja lähti verkkailemaan ponin kanssa hiekkatielle sillä välin kun mie putsailin Fasun karsinan. Vähän ajan kuluttua lähdin itsekin hiekkatielle, jossa hypytin hiukan parivaljakkoa pikku tehtävillä ja otin samalla muutamat videot Hennin kännykällä. Helka oli oikein innoissaan ja hyppäsi hyvin, ei vissiinkään tullut yhtäkään pudotustakaan - hieno neiti! Henni julkaisi Helkan fb-sivulla yhden hyppyvideon, jota en valitettavasti saanut tähän alas upotettua..

Muutama vanhempi kuva kesältä!



Vikin ja Fasun kanssa suunnattiin maastoilemaan, eipä tuolla tosin muutakaan tällä hetkellä pysty tekemään. Lähipäivinä on vaihteeksi taas satanut ihan mukavasti, jonka takia pelloilla tai kentällä ei pysty menemään. Alkuverkkailtiin kaksikko hiekkatiellä, jossa otettiin kevyesti kaikki askellajit läpi ja jatkettiin sitten matkaa. Laukattiin yksi suora edestakaisin, jonka jälkeen käveltiin ~15min lähimaastoissa ja käytiin sitten vielä hiekkatiellä venyttelemässä eteen-alas ravit.



^ Muutama julkaisematon kisakuva Tiiasta & Vikistä Haminan kisoista 4.8.

Keskiviikkona Tiia pääsi liikuttelemaan Vikin, kun hän oli Kouvolassa. Lähdettiin kahdestaan maastoilemaan ilman satuloita ja alkuverkkailtiin aluksi hiekkatiellä käynnissä ja ravissa. Sen jälkeen käytiin baanailemassa yhdellä hiekkasuoralla, siitäkös ponskit vasta innostuivatkin. Fasu näki taas muutamia mörköjä ja teki jotain ihme loikkia kesken laukkailun, mutta onneksi oon jo aika tottunut niihin.. :D Käytiin lopuksi kiertämässä hiukan pidempi lenkki kävellen ja ainakin saatiin hyvät loppukäynnit! Harmillista, kun pimeä tulee jo puoli kuuden aikoihin, kun pimeässä (ja kylmässä) ei ole kovin hauskaa maastoilla. Onneksi meiltä löytynee nykyään otsalamput, josko niistä olisi sitten edes jotain hyötyä. Vaikka kovasti kesän tahtoisinkin takaisin, en voi toivoa tässä vaiheessa mitään muuta kuin lumia ja pakkasia, että saataisiin pellot ja kenttä takaisin käyttöön, sekä vähän valoa tuonne ulos. Hennin oli tarkoitus käydä Helkan kanssa maastakäsin kävelyllä, muttei saanut kyytejä tallille, joten Helka saikin vapaan.

Loppuviikko jatketaan taas maastoilulinjalla, viikonloppuna tosin Hennin ja Tiian olisi tarkoitus käydä maneesilla hyppäilemässä Helkan ja Vikin kanssa. Itse olen viikonlopun iskällä, sekä töissä - pitääkin kysellä liikuttelisiko Henni taas tuota karvaformulaa. Varustepostaus siirtynee ensi viikkoon kiireideni takia, mutta yhden erikoispostauksen tulen tällä viikolla julkaisemaan. Lopuksi vielä Janitasta ja Santusta tekemäni video, jonka sain vihdoin ja viimein valmiiksi. Seuraavaksi tekeillä onkin Fasu -video, jonka saan toivottavasti piakkoin valmiiksi. Mutta antakaas ihmeessä mielipiteitä ao. videosta, kiitos! :)


19 kommenttia:

  1. Oijoi, Fasu :D jos se ei ois tommone koppihirmu nii ottaisin sen kyllä mieluummi maneesille :D Ja jos Tiia ei pääse nii sit pitää keksii Viksulle joku ratsastaja :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no niimpä.. :D Pitää vaa treenailla taas ni ehkä se siitä! Joo pitää kattoo!

      Poista
  2. video oli tosi hieno! :) ja kivapostaus muutenkin :)

    VastaaPoista
  3. Ihana video ♡ ja kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Suurkiitokset kommentistasi ja kiva, että oli mieluisia! :')

      Poista
  5. Tosi ihana video<3 ja muutenkin kiva postaus!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että pidit ja paljon kiitoksia siulle kommentistasi! =)

      Poista
  6. Koskettava ja hieno video ja musiikki todella kaunis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitokset kommentistasi ja kiva, että video oli mieluinen! :)

      Poista
  7. Upea ja hyvin onnistunut video :)

    VastaaPoista
  8. Vau miten upeita videoita osaat tehä! :)

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)