tiistai 10. syyskuuta 2013

blogiarvonta lukijoille!

Eli +650 rekisteröityneen lukijan kunniaksi järjestän blogissa arvonnan. Suurkiitokset kaikille rekisteröityneille kuin anonyymeille lukijoillemme ♥

Ja lukekaahan huolella, että olette varmasti mukana!

Säännöt:

- Arvonta alkaa 10.09.13 ja päättyy 18.09.13 klo 20.00
- Arvonta on tarkoitettu blogin lukijoille - pelaathan reilua peliä, etkä liity vain arvonnan takia lukijaksi ja häivy sitten, kun arvonta on päättynyt!
- Arvonnan voittaja arvotaan puolueettomasti netistä löytyvällä arvontakoneella.
- Voittajan nimen julkaisen blogissa ja otan häneen myös yhteyttä s-postitse!

Arvat:

- Osallistut arvontaan yhdellä arvalla, jos olet blogin rekisteröitynyt lukija.
- Osallistut arvontaan kahdella arvalla, jos olet blogin rekisteröitynyt lukija ja linkkaat tämän arvonnan blogiisi selkeästi! Sekä linkität myös osallistumiskommenttiisi sen postauksen, jossa mainitsit tämän arvonnan (pelkkä blogin osoite ei siis riitä).
- Lisäarvan saat, jos annat palautetta blogistamme. Kommentoi esim. mistä pidät, mitä pitäisi muuttaa, mitä toivoisit blogiltamme, toivepostaus, miksi luet juuri meidän blogiamme yms. Ihan lyhyestä palautteesta en valitettavasti lisäarpaa viitsi antaa.

Osallistuminen:


Mainitse kommentissasi:


1. Nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi
2. Arpamäärä, jolla osallistut

(+ Mahdollinen linkki blogisi tekstiin, jossa mainostat arvontaa.
+ Palaute)

Mikäli osallistumisviestisi on puuttellinen osallistumistasi ei huomioida! Ole tarkkana, lue säännöt hyvin ja KYSY ihmeessä mikäli et ymmärrä jotain kohtaa!

Palkintona on tällä kertaa Eerika Häkkisen ja Johanna Viitasen kirjoittama kirja Pennejä taivaasta ja muita istuntaharjoituksia! "Kirjan 42 harjoitusta opettavat kehonhallintaa ja tasapainoa hauskasti ja humaanisti." Suosittelen kyllä lämpimästi kaikkia lukemaan kyseisen teoksen. Kirjasta löytyy selkeitä, hyviä ja hyödyllisiä harjoituksia ongelmaan kuin ongelmaan.


Kiitokset kaikille osallistuneille jo etukäteen ja paljon arpaonnea! :)

22 kommenttia:

  1. hei täähän on kiva. :)
    ---
    vappu vepeltonen@gmail.com
    yksi arpa.

    VastaaPoista
  2. Olen lukija
    Nea
    milkymerkuur[ats]hotmail.com

    VastaaPoista
  3. 1. Minna - minna.pilssari@gmail.com
    2. 1 arpa, kiitos! :)

    VastaaPoista
  4. Suvi
    suvi-99@hotmail.fi
    Osallistun 1 arvalla ja lisäarvalla.
    Pidän siitä, kun postauksissa on aina kuvia. Mielestäni postauksissa saisi olla kerrottuna vaikka yhden päivän tapahtumista,sillä läheskään aina en jaksa lukea kokonaan koko viikon kuulumispostauksia.
    Olisi kiva jos tulisi useammin jonkunlaisia erikoispostauksia. Varustepostaus tai videopostaus olisi kiva! Luen blogia, koska postauksissa on selkeää tekstiä ja kivoja kuvia!:) Kokonaisuudessaan tää blogi on tosi kiva ja oli vaikea keksiä mitään kritiikkiä.

    VastaaPoista
  5. Eli yksi arpa
    Idaa ja sähk.posti on idaliina.heikkila@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Onpa kiva kun järjestät tällaisen :) Itse en tällä kertaa osallistu kun miulla on tuo kirja jo, mutta voin silti laittaa seuraavaan blogitekstiini maininnan arvonnasta jos haluat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, ajattelin nyt vaihteeksi arpoa vähän erilaista palkintoa! Oi, tottakai saa mainostaa, jos vaan siltä tuntuu! :)

      Poista
  7. Tiia, tipi.tipis@hotmail.com
    Yksi arpa, olen siis lukija (:

    VastaaPoista
  8. 1. Oona oonavastakoski@gmail.com
    2) Osallistun yhdella arvalla, olen rekisteröitynyt lukija :)

    palaute, josta ehkä toinen lisäarpa?
    Teidän blogi on todella monipuolinen. Sisällöstä löytyy aina kuvia ja videomateriaaleja, jotka ovat hyvä lisä hyvälle tekstille. Muuta miinusta en osaa sanoa, kuin että ihan joskus harvoin postaukset sisältävät niin paljon infoa kaikesta tapahtuneesta, että meen välillä vähän sekasin. Ei ole todellakaan iso paha tuo... :D Super blogi teillä, toivottavasti jaksatte vielä pitkään tänne kirjoitella! En oikeen osaa sanoa, mitä tähän voisi tulla vielä lisää, ehkäpä jos täydellisyyttä haettaisiin, niin useammin vaan päivittelyjä!

    VastaaPoista
  9. Soila - sipp.weeraratne@gmail.com
    Kolme arpaa. Olen lukija, http://pienisuurillaunelmilla.blogspot.fi/2013/09/201-katseet-tanne.html

    Blogisi on kiva, ja täällä on aina niin ihana ulkoasu! Kertaakaan ei ole tullut täällä vastaan epämiellyttävää banneria. Postauksissa on aina kuvia ja melkein aina videoita, ja ne kaikki jaksaa aina katsoa huolella! Itsessään postauksia en aina jaksa kuitenkaan lukea, sillä yleensä niissä kerrotaan koko viikon tapahtumista. Jos vaikka voisit kirjoittaa parikin kertaa viikossa, niin jaksaisin minäkin laiskana ihmisenä lukea kaikki postaukset :D Kirjoitat hyvin ja mielenkiintoisesti, sekä teillä on ihanat hepat :---3 Olisi kiva jos voisit tehdä vaikka jonkun varustepostauksen Fasun kamoista jollei sellaista ole jo :)


    VastaaPoista
  10. yksi arpa
    emma.
    sateenkaarisitruuna@hotmail.fi

    VastaaPoista
  11. Hejsan!
    Eli olen ollut blogisi lukijana jos pitkään ja niin tulen olemaan jatkossakin. :)
    Mainostin tätä blogia/arvontaa omassani siis ---> http://mustatlihapullat.blogspot.fi/2013/09/huomhuom-bloriarvonta.html

    Ja tässä tulee vielä perustelut miks olen ollut pitkään lukijana:
    Teidän bloginne on paras oon siis ollut teijän blogin lukija ihan alku ajoista lähtien. Rakastan kuvia, ja onneksi tässä blogissa ne ovat hyvä laatuisia ja niitä on paljon. Kirjoitus tyylisi on todella mukaan tempaiseva ja noukuttava. ;) Ainoa mikä pitäisi muuttaa on myös henkilöiden sivut, eli kun ihmisiä vaihtuu tässä blogissa, niin mie oon pihalla ku lumiukko. Eli kun kerta hevosilla on esittely sivut niin miks ei ihmisilläkin. Jos koskaan haluaisit tehdä tallaista toivepostausta niin se olisi aika nastaa, eli kiva toivepostaus olisi kun te menisitte uittamaan niin videoisitte kaiken.

    VastaaPoista
  12. Kynsille, kynsille@luukku.com
    Yksi arpa, ja vanha lukija jo:)

    VastaaPoista
  13. Inka Riikola
    inka.riikola@luukku.com
    osallistun kahdella arvalla+lisäarvalla
    postaus:
    http://inkajasomashetu.blogspot.fi/2013/09/paljon-kuvia.html

    tykkään lukea postauksia koska niissä on niin paljon hyvälaatuisia & isoja kuvia. Teksti on selkeää & sitä on mukava lukea. Videot plussaa.
    Banneri on tosi hieno!
    En kyllä keksi mitään miinusta koska tykkään tästä just tällasena ku se on! :)

    VastaaPoista
  14. Eve
    muumieve@gmail.com

    yksi arpa=olen rekisteröitynyt lukija:)!

    VastaaPoista
  15. Laura, ponipostia@luukku.com
    Osallistun yhdellä arvalla + lisäarvalla

    Olen seurannut blogianne jo todella pitkään, isoja kiitoksia saatte aina monipuolisesta kuva- ja videomateriaalista jota on joka postauksessa. Osaat myös kirjoittaa blogia hyvin, aina innolla luen uuden postauksen. Viime aikoina olen kuitenkin ollut vähän hämmentynyt, blogissa pyörii niin paljon henkilöitä että en pysy perässä kuka on kuka, kannattaakin ehkä hieman selväntää jossain postauksessa meillä tätä tilannetta! Olen jo ehkä aiemminkin pyytänyt, mutta pyydän uudelleen olisi mukava jos tekisitte postauksen jossa kertoisitte hieman varustepostauksen- muodossa käyttökokemuksia käyttämistänne varusteista, teillä kun niitä näyttää olevan! :D

    VastaaPoista
  16. Anni, annin.posti@hotmail.com
    1 arpa :)

    VastaaPoista
  17. Alisa
    alisaaa-@hotmail.com
    Yksi arpa, olen rekisteröitynyt lukija.

    VastaaPoista
  18. -annni
    -amppu.rantala@hotmail.com
    Pidän tosi paljon kirjoittamistyylistä! Lisäksi kaikki kisavideot ja muutenkin hyvä laatuiset kuvat on kivoja! eikä se haittaa mitää vaikka joskus onkin esim puhelimella otettuja huonolaatuisempia,mua ei ainakaa yhtään häiritse:D luen teidän blogia just noiden asioiden takia ja koska tää on vaan tosi mielenkiintoinen! hevosblogeja on tosi tosi paljon mut ite en lue kun alle kymmentä(johon tää siis lukeutuu) kaikkia niitä siis mitkä on mun mielestä parhaiten toteutettu. Tykkään ihan perus talli/mydayvideoista oikeestaan ihan kaikista:D ja olis kiva jos kertoisitte vähä tarkemmin maastakäsin harjoituksista, miten voi saada yhtä hyvän luottamuksen kuin te ootte saanu:)ja musta on ainaki kiva et kerrot välillä muistakin kun hevosjutuista! tsemppiä yokokeisiin, omia odotellessa:D
    rekisteröitynyt lukija olen(vaikkakin nyt vasta hiljattain liityin sillä oon aina lukenu blogeja niin et en oo kirjautunu käyttäjällä, mut nyt muutan tapani ja opettelen näin:D en siis aio arvonnan jälkeen poistua todellakaan...)
    yks arpa siis ja lisäarpa mikäli näet tän riittäväksi palautteeksi, omaa blogia ei oo!

    VastaaPoista
  19. Auri - auri.plathan@hotmail.com
    Yksi arpa, olen rekisteröitynyt lukija :)

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)