keskiviikko 4. syyskuuta 2013

alkanut viikko + myday kuvina!

Ennen tämän päivän mydayta laitetaas muutama kuva eiliseltä! Tosiaan käytiin kolmestaan Roosan ja Sofian kanssa maastoilemassa Vikillä, Helkalla ja Fasulla. Alkuverkat otettiin pikaisesti hiekkatiellä, jonka jälkeen suunnattiin kohti maastoja. Menomatkasta laukkailtiin ja ravailtiin aika paljon ja muutama kunnon laukkasuorakin sattui matkan varrelle, missä pystyi päästelemään hyvin. Käytiin kahlailemassa hetki uittopaikalla, jonka jälkeen mentiin metsäpoluille kävelemään. Muutama kunnon mäkikin tuli kiivettyä ja löydettiin kunnon mustikkapaikka! Loppumatkasta vain käveltiin - tulipahan ainakin kunnon loppukäynnit.

Roosa tosiaan on ollut meillä nyt yötä, kun äiti lähti Saksaan lomalle ja on siellä perjantaihin asti. Aamullakun Roosan kanssa heräiltiin niin sain extempore idean, että toteutan päivästä mydayn! Tuli aika sekalaisesti kuvailtua ja toteutan tämän nyt vähän eri tavalla, mutta toivottavasti pidätte tästä :)1. Roosa söi aamupalaksi muroja ja mie tein juuri ennen lähtöä itselleni yhden hapankorpun, jonka söin automatkalla. Ennen noi "valkosuklaamurot" olivat muuten ihan valkosuklaata, nykyään ne ei ole läheskään niin suklaisia :( 2. Pikainen huono kuva autosta, mutta pikkuvikoja. Ja badhairday.. 3. Matkalla kouluun! Ja yllätys yllätys lähdettiin meiltä köröttelemään vasta 9.45, kun koulussa piti olla jo 9.50. Eli myöhästyttiin sitten ekalta tunnilta. Lupaavasti alkoi kyllä tämäkin koulupäivä.. :D4. Saatiin yhteiskuntaopin tunnilla joku tehtävämoniste, jota ei kyllä osattu tehdä Veeran kanssa. 5. Veera kirjoitti TT:n tunnilla annetun kotiläksyn miulle ylös. 6. Tosiaan tämän päivän lukujärjestys näytti tältä! 7. TT'n kirjat levällään. 8-10. Me & my retard friends. Keskittyminen tunneilla jotain huippuluokkaa.
Käytiin kyllä ruokailussakin, mutta unohdin ottaa kännykän mukaan, niin ette saa tällä kertaa kuvaa herkullisesta kinkkukiusauksesta. 11-12. Odoteltiin Roosan kanssa bilsan tunnin alkamista käytävällä. 13-14. Pelailin kyllästymiseen asti Sanajahtia ja Candy crushia, en saanut tunnilta muilta kuvia, kun akku meni niin vähiin. Tehtiin kyllä joku moniste lopputunnista ja muuten vain opettaja höpötteli jotain.

15-16. Päästiin koulusta puoli 3'n jälkeen, kun opettaja piti yliaikaa. Käytiin sitten kaupasta hakemassa maitoa, tomaattia ja cheddarjuustoa. Meillä oltiin joskus puoli 4 maissa ja alettiin sitten tekemään Roosan kanssa ruokaa - tacolaivoja! 17. Jälkiruoaksi syötiin eiliseltä jääneitä irtokarkkeja. 18. Sain vihdoin poltettua meille cd'n, kyllä nyt kelpaa! 19. Melkein ollaan jo tallilla. Kello näyttää näköjään 17.19.


20. Hakemassa kolmikkoa sisälle tarhasta. Ponskit olivatkin sopivasti portilla odottelemassa. 21. Topi oli päättänyt kiivetä meidän auton konepellin päälle - se tekee tota kyllä aika usein, kun Tiiankin auto on täynnä tassun jälkiä. 22. Fasu ihmettelee. 23. Sofia ja Sofian kaveri, joka tuli kuvaamaan laittelemassa Helkaa valmiiksi ratsastusta varten. 24. Kuten kuvasta näkyy niin innokkaana valmiina lähtöön!25. Hieno poitsu, mutta vähemmän hieno istuntavamma. Laittelen ensi postaukseen enemmän kuvia, sekä selityksen ratsastuksesta. 26. Roosa käveli hetken Vikillä selästä käsin, jonka jälkeen syötteli tammaa jonkun aikaa ja tuli sitten kuvailemaan minua ja Fasua. 27-29. Matkalla takaisin talliin. Fasu nappasi ennen siltaa jonkun ihme kasvinkin suuhun.. :D Ei tainnut kuitenkaan maistua, kun tiputti aika pian sen pois.


30. Viki ja Fasu saavat syödä heiniä ennen ja jälkeen liikutuksen, kun ovat käytävällä vapaana. 31. Pariskunta innostui hetken rapsuttelemaan toisiaan. 32. Fasun karsinan putsausta. Tuo poni osaa olla kyllä oikea sottapytty! 33-35. Nyt on kaikilla heinät, vedet, sekä puhtaat mökit. Iltasapuskat enää!36. Matkalla tallilta meille ja kello oli noin 19.40. Hirveän pimeä (ja ennen kaikkea kylmä) jo tuohon aikaan.. Lämpimät ja valoisat kesäyöt takaisin, kiitos. 37-38. Vaihdettiin vaatteet ym. ja otettiin sitten suunnaksi Coffee House, koska teki hirveästi mieli pirtelöä! 39. Koffarin jälkeen ajeltiin Kausalaan, jossa mie pääsin kolmatta kertaa ajamaan autoa. Tätä ennen olen ajanut joskus kesällä kaksi kertaa Tiian autolla - vaihtelevalla menestyksellä.. :D Ajeltiin tosiaan vain hiljaa, Roosa neuvoi ja ehkä tää tästä pikkuhiljaa! Ihan autokouluunkin olen tosin menossa, se alkaa itseasiassa tämän kuun lopussa! 40. Lähdettiin käymään Tonin kanssa tankilla. 41. Abc'n vessa klo. 21.40 - pahoittelut, ei jaksanut millään edustaa.


42. Takaisin Kouvolassa n. 10 aikoihin. Käytiin vielä ajelemassa pieni rinksa keskustassa, ennen kuin mentiin meille. 43-44. Roosa alkoi katsomaan "julkkis" Big Brotheria, jota mie jaksoin kanssa hetken seurata. Istuskelin hetken koneella, jonka jälkeen tein englannin läksyt. 45. Muistin, että huomiseksi piti tehdä TT'stä ajatuskartta, joten aloin sitten sitä rustaamaan. 46. Joskus 12 aikoihin aloin kirjoittelemaan blogia ja kello näyttääkin nyt vähän yli kahta. Ja reilu 5 tuntia herätykseen ei houkuttele yhtään..

Nyt suuntaan vielä suihkuun, jonka jälkeen pääsen vihdoin ja viimein nukkumaan! Vähän erilaista postausta oli nyt tällä kertaa - haluatteko tämän tyylisiä joskus jatkossakin vai unohdanko tyystin? Risut ja ruusut ovat enemmän kuin tervetulleita :) PS. Ensi viikolla arvotaan!

12 kommenttia:

 1. Muuten tosi kiva,mut must ois helpompi lukee kuvien selitykset jokaisen kuvan alta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie olinkin vähän kahden vaiheilla tekstien suhteen, kun postausta tein, mutta jotenkin päädyin nyt tähän.. :D Mukava kuulla, että postaus oli kuitenkin mieluinen ja suurkiitokset siulle taasen kommentistasi! :')

   Poista
 2. Tämä olisi selkeämpi jos kuvatekstit olisivat jotenkin paremmin yhteydessä itse kuviin. Nyt minun mielestä hieman sekava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, jälkeenpäin ajateltuna olisi kyllä pitänyt laittaa sittekin niin. Mutta paljon kiitoksia kommentistasi! :)

   Poista
 3. Kiva postaus, olit kirjottanu tarpeeks paljon jokaiseen "kohtaan" :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus , vaihtelu on hyväksi , voisitko joskus tehdä kysymyspostauksen? :) tai joku kisapäivä videolla olisi myös tosi kiva! , tsemppiä teille tuleviin kisoihin , tämä sinun blogisi on todella kiva ja luen tätä säännöllisesti :) Milloin teillä on seuraavat kisat joihin olette menossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia kommentistasi ja mukava kuulla, että postaus oli mieluinen! :) Seuraavat estekilpailut vasta 5.10, kun lähistöllä ei ole sitä ennen sopivia kilpailuja. Paitsi nyt tämän kuun lopussa on mätsärit, johon olemme tod.näköisesti menossa. Kysymyspostaus ei olisi hullumpi idea!

   Poista
 5. Millo varustepostausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan lähiaikoina kerkeä sitä tehdä, kun kahden aineen kirjoitukset + koeviikko painavat päälle kaiken muun lisäksi..

   Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)