torstai 6. kesäkuuta 2013

this ain't nothing but a summer jam (estetreenit&vesipetoja)

Maanantaina oli tarkoitus höntsäillä kevyesti Fasun kanssa ilman satulaa kentällä, mutta eihän siitä mitään tullut, kun poni otti ylimääräisiä kierroksia kentällä olevista esteistä. Ei kyllä tee ponin mielenterveydelle hyvää, kun on ollut päälle 2 viikkoa hyppäämättä (ellei muutamaa irtona otettua pomppua toissaviikolla lasketa) No pakko minun oli suoda ponille se ilo ja hetken hyppiä muutamia pikkuesteitä - siitäkös vasta riemu ratkesi! Tehtiin lopuksi 3 esteen pientä kääntämistehtävää ja jumatsuikka mitä kurveja poni veteli, toinen oli ihan innosta soikeana :') Jätettiin kuitenkin pian esteet sikseen ja siirryttiin läheiselle hiekkatielle loppuverkkailemaan, ei olisi nimittäin poni pysynyt enää kauaa nahkoissaan siellä esteiden seassa, varsinkin kun pääsi juuri kunnolla innostumaankin! Helkalla ja Viksulla oli siis maanantaina vapaat.

Tiistaina Erika tuli Kouvolaan ja odoteltiin hetki, että Tiia tulisi hakemaan (onnea Tiialle vielä kortista ;D) Tallille päästyämme laiteltiin Tiian kanssa Viki ja Fasu valmiiksi ja suunnattiin lähimaastoihin, jossa otettiin alkuverkat hiekkatiellä ja sen jälkeen laukkailtiin/kiipeiltiin muutamia mäkiä. Lopuksi käytiin laukkaamassa sillä "uudella hiekkatiellä", joka löydettiin lähistöltä ja käytiin katsomassa mihin ihmeeseen se johtaa ja löydettiinkin itsemme melkein Prisman pihasta. Käveltiin siitä takaisin hiekkatielle, jossa otimme kaikki askellajit vielä läpi ja venyteltiin sitten eteen-alas, jahka nämä kaksi höyryveturia ensin hieman rauhoittuivat.










JIIHAA !

Erika pääsi hetkeksi Fasun kyytiin, ettei joutuisi kävelemään hiekkatielle




Kello lähestyikin jo puolta yhdeksää, kun suunnattiin Helkan kanssa kentälle. Siellä olikin sopivasti Tiian ja Vikin hypytyksestä vielä esteet paikoillaan, joten Erika hyppäsi ponin kanssa melkein samaa tehtävää kuin mitä Tiia lauantaina. Erika meni pitkästä aikaa estetreenit ilman satulaa ja pienistä läheltä piti -tilanteista huolimatta meni kuitenkin tosi hyvin! Yhden kerran lopussa Erika onnistui kuitenkin tippumaan, mutta siihen esteelle olisi paikkakin jäänyt huonoksi ja Erika jäi vähän liikaa suuhun kiinni. Korkein rata oli 80cm (lukuunottamatta sarjan ekaa) ja lopuksi Erika tuli vielä muutaman kerran okseria isompana (tarkalleen 92cm) ja pystyä, joka oli ~85cm. Kokonaisuudessaan jälleen siis superhyvät treenit!




Keskiviikkona lähdettiin uittamaan heppoja kolmestaan, kun saatiin vielä kuvaajakin mukaan (kiitos Sofialle kuvauksesta!) Aiemmin päivällä kengittäjä pääsi vihdoin käymään, vuoli kaikkien kaviot ja Fasu sai myös tuliterät popot etusiin, että josko näillä sitten jatkossa pärjättäisiin. Menomatkalla uittamaan otettiin aika paljon laukkaakin, mutta tulomatka tultiin rauhallisemmin ja loppumatkasta käveltiin pääosin. Uittamisestahan ei mitään ihmeellistä kerrottavaa olekaan, hyvin meni ja ponskit (sekä kuskit) nautti!

Lörppähuuli Fasu



No hupsista.. :D








Huomenna (tai no tänään) Erika liikuttelee vielä Helkan ennen kuin lähtee takaisin Jaalaan. Liikuttelen Fasun joko samoihin aikoihin tai sitten myöhemmin illemmalla Tiian ja Vikin kanssa samaan aikaan. Voisin varmaan Fasun kanssa hyppäillä perjantaina tuota kentällä olevaa rataa - tai pitää vielä kysyä tämän viikonlopun estevalkkoja. Kouluvalkka hypähtää nyt parilla viikolla, kun valmentaja ei ole ensi viikolla täällä päin. Ensi viikonloppuna olisikin sekä lauantaina, että sunnuntaina Kotkassa aluekilpailut, pyritään pääsemään osallistumaan molempina päivinä! Tiiakin tulisi Viksun kanssa hyppäämään seuraluokat.


Viki&Tiia viime estekisoissa huhtikuussa

Videolta napattu kuva viimevuotisista Kotkan kisoista

6 kommenttia:

  1. Missä teijän kypärät, ku uitatte?? O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rannalle jäi.. Varmaan tottumuksesta ja kypärän kanssa on vähän iljettävä miun mielestä uida, varsinkin jos se vähän hörppäsee.

      Poista
  2. Wäääwäwäää! Miks mulle ei oo kerrottu Kotkan kisoist ;( mä tuun kuvaamaa jos pääseen ;) katotaa jos ulskallaudun moikkaamaan :D

    VastaaPoista
  3. Kotkassa nähdään pitkäst aikaa! 8)

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)