torstai 19. heinäkuuta 2012

we could stop the universe with our heartbeats tonight

Tiistailta muutama kuva Teposta ja Topista :D




Maanantaina
satoi lähes koko päivän ja välillä ukkostikin ihan kunnolla. Mie kävin Fasun kanssa kävelemässä hetken aikaa vesisateessa Walker-loimen kanssa riimuilla. Ei päästy kauaksikaan kun päätti alkaa satamaan ihan kunnolla, joten äkkiä u-käännös ja melkein koko matka ravilla takaisin tallille. Fasu meni koko lenkin pää melkein etujalkojen välissä - ei tainnut ressukka kauheasti pitää sateesta :( Helkalla ja Vikillä oli vapaat + Ella hieroi Vikin selän maanantaina. Tiistaina Ella oli kipeä, joten Helkalla ja Vikillä oli toiset vapaat, kun en ehtinyt kummankaan kanssa mitään tekemään. Fasun kanssa käytiin maastoilemassa koulupenkin kera. Kiipeiltiin aluksi muutama lähistöllä oleva pikkumäki, jonka jälkeen mentiin läheiselle hiekkasuoralle laukkailemaan ja ravailemaan. Fasu oli ihan innoissaan päästessään kiihdyttelemään, mutta pyynnöstä myös malttoi hyvin. Hieno poju!




Nää oli maanantaisia kuvia, saatte nyt nauttia kännykkälaadusta :/

Tiistain maastolenkki (älkää välittäkö tosta energia-kohdasta)

Fasu kuuli Juhan traktorin äänen ja pysähty järkytyksissään :D

On se kyllä hurja! Syö tuollaisia Fasun näköisiä/kokoisia poneja välipalaksi.

Tiistai-keskiviikko yö meni vähän (ja vähän enemmänkin) valvoessa, kun olin Jennillä yötä.. :D Ella oli edelleen keskiviikkona kipeä, mutta Jenni tuli sitten miun kanssa tallille.

Silmät ristis ABC'llä kuuden jälkee aamul :D Hehkeenä!

Irtojuoksutettiin aluksi kaikki kolme laitsalla ja mie otin muutamisen videon niiden juoksenteluista. Helka teki jonkun ihmeellisen reittiratkaisun ja juoksi yhdessä vaiheessa suoraan puskan läpi (ao. videossa).. :D Jätettiin ponskit laitsalle hetkeksi mässäilemään ja käytiin sillä välin putsaamassa karsinat, laittamassa heinät ja tekemässä vedet. Siirrettiin sen jälkeen Helka ja Viki tarhaan ja alettiin Jenni kanssa laittamaan Fasua kuntoon.

Ratsastin pojun aika kevyesti pellolla ilman satulaa kaikki askellajit läpi, enkä vaatinut mitään sen ihmeellisempää. Fasu oli mukavan rento, aluksi ehkä vähän tahmea, mutta muutaman pikkupompun jälkeen reipastui ottaessaan vähän kierroksia. Jennikin pääsi lopuksi tesmaamaan poikaa ja meni Fasulla ~10min ravia ja käyntiä. Kokonaisuudessaan ratsastus kesti ~45min :) Irtojuoksutusvideon loppupuolelta löytyy muutama ratsastusklippi miusta ja Fasusta tältä päivältä. Ja Jennille kiitokset kuvailusta!

Katse e-t-e-e-n! Mikähän ihmeen tuijotuspäivä lie ollut :D











Jenni & Fasu




Kävin lopuksi loppuverkkailemassa jätkän :)

Pojun ratsastuksen jälkeen juoksutin liinassa Helkaa tuossa samaisella pellolla n. vartin. Helka meni ihan nätisti, mitä nyt muutaman kerran yritti lusmuta laukkaamisesta ;D









Erika tuli meille keskiviikkoiltana iltatallin jälkeen ja lähdettiin sitten käymään "pikku iltalenkillä" Hennan ja Hennan koiran kanssa. Ei se sitten ihan niin pieneksi jäänytkään, vajaa 3h meillä meni ja yhteensä reilu 13 kilometriä käveltiin. Oltiin puoli 2 aikoihin takaisin meillä. Ella värjää nyt torstaina Erikan hiukset, niistä laitan taas ennen-jälkeen kuvat tänne blogiin.

Suunnitelmiin tuli muutoksia, joten mennäänkin lauantaina Erikan kanssa maneesiin hyppäämään Fasulla ja Helkalla. Toivottavasti Fasun estepenkki kerkeää tulla siihen mennessä levityksestä (tai sitten lainaan mahdollisesti Vikin estepenkkiä) Lisäksi miulle tulee maneesille uudet kuolaimet kokeiluun, kun tuo pessoa alkaa olemaan vähän liian vahva. Suunnittelin meille jo muuten kivan radan maneesille uusinnatkin ja kaikki! Jenni tulee puomipirkoksi ja kuvailemaan, joten lauantaina tulee sitten varmaan seuraava postaus blogiin :)

Blogin ulkoasukin on vaihtumassa heti kun saan pari asiaa hoidettua!


Tehtiin muuten Jennin kanssa mielenkiintoisia löytöjä Googlen kartasta (kuvat 09):


Löydätkö kuvasta Helkan ja Vikin?

Entä Juhan & traktorin?

7 kommenttia:

  1. oli kyl kiva yö ja päivä ;) ♥ ihmettelin kyl ku nois videois ei sheikannu pahasti kädet ku väsytti :o

    VastaaPoista
  2. "pikku kävelylenkki" :D:Dd Kivoi noi kuvat tost googlejutust xd

    VastaaPoista
  3. Tuli tässä tällänen kysymys mieleen, kun meillä päin heposet on yötä päivään laitsalla kesällä :) Niin, miks teijän heposet ei oo?? Ainakin oon sellasen kuvan saanu näistä postauksista :) Korjaa jos oon väärässä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hepat ei oo 24/7 laitsalla vaan vaihtelevasti tunnista pariin päivässä. Ensinnäkään Helka ei pysyisi laitsalla, eikä tallilla ole koko aikaa joku vahtimassa :/ Eikä ne siellä hirveän kauaa viihdykkään ötököiden takia.

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)