tiistai 24. heinäkuuta 2012

we are the party shaker

Maanantaina Helka sai pitää ansaitun vapaapäivän ja Ellan kanssa ratsastettiin Viki ja Fasu ilman satuloita kentällä. Tein pojun kanssa käynti- ja raviväistöjä, laukassa temponmuutoksia ja muutaman vaihdonkin. Fasu oli oikein mukava ja miellyttävä ratsastaa, sekä kulki omalla moottorillaan ja oli kevyt edestä. Ella jölkötteli Vikin kanssa kaulanauhalla ja kävi myös pelloilla spurttailemassa. Tamma meni kuulemma kaikissa askellajeissa oikein hyvin :)

Tänään Ella hyppäsi Vikin kanssa pitkästä aikaa kunnolla kotona. Edellinen kaksikon kunnon hyppykerta oli Tarhakalliossa kuukausi sitten, kotona taasen Ella ja Viksu olivat viimeeksi kunnolla hypänneet reilu 2kk sitten. Viki oli Ellan mukaan ihan super, vaikkakin kävi tosin vähän kierroksilla. Tein kentälle ihan simppelin 4 esteen tehtävän ja radan estekorkeus oli korkeimmillaan metrin (yksi pysty tosin 105cm) Ella tuli ratahyppelön jälkeen muutaman kerran suhteutetun linjan, jonka etummainen pysty oli metrin ja jälkimmäinen 115cm. Lopuksi Ella tuli vielä radan pienempänä ja hyppäsi muutaman kerran 80cm okseria. Oli kyllä hyvä treeni!






Helkalle pidettiin toinen vapaapäivä ja itse kouluilin Fasun kanssa koulupenkin kera kentällä. Poni oli alusta saakka tosi kivantuntuinen ja rento, joten mitäpä sitä turhaan hirveän kauaa "veivaamaan" kentällä. Menin kaikki askellajit läpi, jonka jälkeen venyteltiin eteen-alas.

Sunnuntaina 29pv olisi seuraesteet, mutta huomasinpas, että 5.8. on lähempänä harjoitusesteet, jonne lähtisin mielummin. Muuten voisinkin lähteä vaikka molempiin, mutta olen lupautunut olemaan toisen sunnuntain töissä (miulla alkoi siis nyt maanantaina kesätyöt ja olen 2vko töissä) Sain tietää vasta äsken noista 5.8. olevista kisoista, jos oisin tiennyt aiemmin niin olisin pyytänyt sen sunnuntain vapaaksi ja mennyt 29pv töihin. Pyysin kuitenkin etukäteen tuon 29pv'n vapaaksi niitä seurakisoja varten, kun en noista toisista kisoista tiennyt. Äh, toivottavasti saisin jotenkin sunnuntait vaihdettua päittäin :/

Torstaina onkin miulla ja Ellalla pitkästä aikaa CR-valkka omalla kentällä, jee!

4 kommenttia:

  1. hieno viksu ja ella ♥ ! Jaja sun on pakko saada ne muutettuu >:)

    VastaaPoista
  2. mekin näillä näkymin tullaan vaan noihin Suursuon kisoihin, kun tonne KJR:n kisoihin olis meiltä joku tunnin matka ja Suursuolle se puol tuntia :)

    VastaaPoista
  3. toi heppa on niin söpö ku vetää tollasta ihmeellistä sipsutuslaukaa ja silti pomppaa ihan sika hyvin!

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)