maanantai 3. lokakuuta 2011

'cause baby you're a firework

Kävin eilen kuvailemassa Ellaa ja Fasua, että saisin pojun puolvuotisvideoon vähän uudempia koulumatskuja, kun ei ole hirveästi nyt 2kk aikana Fasua tultu kuvattua. Kenttä oli pitkästä aikaa tosi hyvässä kunnossa ja ei oo ollut noin kuivakaan vähään aikaan (.. tosin sekin asia korjautui sitten tänään) No onneksi sain eilen tarvittavat matskut kasaan! Ella meni aluksi hetken satulalla, mutta mie halusin sitten ilman satulaa matskuakin, niin otettiin Fasulta satula pois. Elina meni hetken Ellan kanssa tandemissa, menivät kaikki askellajit läpi molempiin suuntiin :) Fasu oli mukavan rento myös kaksipäällä, ellei jopa rennompikin! Yleisesti meni ihan kivasti, vaikkei ponia tuupsiminen hirveästi kiinnostanut.. :DNoi suitset on kyllä erittäin tummat ruskeiksi :/
Iloseen :D

Fasu näki pelottavan lihansyöjäsatulansa :DÄiti osti viime viikolla Fasulle uuden kaulakappalettoman fleecen :)

Mie kävin toissapäivänä testaamassa Fasun uutta satulaa - tai no sitä mikä sille toissa kuussa tuli, ku mie en ollu vielä testannut sitä! Otin pikaisesti kaikki askellajit läpi ja satula oli kyllä oikein hyvä! Jalka ei tosin tykännyt yhtään siitä ratsastusideasta, vaikken keventänytkään ollenkaan, mutta pikkuhiljaa ilman satulaa voin alkaa menemään - kyllä se tästä! :)

Kunhan mie pääsen kunnolla takaisin arkirytmiin kiinni niin alamme käydä kolmestaan Ellan ja Elinan kanssa valmennuksissa, tietysti siis Viki, Helka ja Fasu. Lokakuun lopussa ois yksi estevalmennus mihin mie ainakin oon menossa, jos jalka vaan kestää. Tosin ainakaan vielä tuolla ei kevennellä ollenkaan, että saa sitten nähdä :/ Tasan puoli vuotta sitten Fasu saapui miulle ylläpitoon, mutta siirtyi siis kesäkuussa miun omistukseeni. Tässä ½-vuotis video! :')Helksta & Elinasta parempi esittely tuonne yläpalkin välilehteen tulossa jossakin vaiheessa, lisäksi blogin ulkoasu saa uuden ilmeen, kunhan ekaksi keksin mimmoisen ja varustepostausta aletaan pikkuhiljaa väkertämään :) Se tulee tosin näillä näkymin kuvina! Videopostauskin toteutetaan joku kaunis päivä, vaikkei se äänestyksessä voittanutkaan ;D Ja meille on pari blogihaastettakin, joten nekin työn alla! Huhhuh, mikä tehtävälista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)