maanantai 17. lokakuuta 2011

Oh, sometimes I gotta get a good feeling, yeah

Huh, edellisestä postauksesta onkin jo huimat 4 päivää! Meinasin viikonloppuna jo päivitellä blogin, mutta se vähän jäi puolitiehen ja tänään saatiin vielä vähän lisää matskuakin blogiin tulevaan videoon, sekä parempi myöhään kun ei milloinkaan! ;D

Vikikin on palaillut nyt saikulta ja on kohta samassa kunnossa kuin mitä ennen saikkua. Pientä (ja vähän isompaakin) kiimakiukkuilua on tosin neidillä ollut viimepäivinä!


Vikin "iloiset" viestit Juhalle.. :D

Ollaan muuten ihan tuupiskeltu kaikki kolme lähistöllä olevalla "koirankoulutuskentällä", joka on siis
vanha koirien agilitykenttä ihan tuossa tallin lähellä ja on nykyään siis ihan tarpeeton. Me evakoidumme yleensä sinne, jos kenttä tai pellot ovat käyttökelvottomat, kun se pysyy huonoillakin keleillä hyvänä :) Laukanvaihtoja ollaan parina päivänä menty, muuten ihan perustyöskentelyä. Mie oon nyt melkein kaksi viikkoa mennyt Fasulla ja pikkuhiljaa ollaan päästy kiinni normaali rytmiin, miun jalkakaan ei pahemmin kiukuttele enää!

Torstaina tosin käytiin maastoilemassa lähimaastoissa pitkästä aikaa kolmestaan ja oli mukavaa! Ponitkin oli innoissaan, mutta pysyivät kyllä nahkoissaan. Mentiin lähistöllä olevaa pidempää hiekkasuoraa, joka loppua kohti pikkuhiljaa nousee ja lopuksi on vähän jyrkempi pikkumäki - oikein hyvää treeniä! Fasukin sai jopa ihan vähän hikeä pintaan, mitä nyt klippauksen jälkeen ei olekkaan tapahtunut :D

Yks päivä oli nätti satenkaari! Tää on otettu Ratsukeltissä =)

Mutanaama!

Lauantaina mentiin sitten maneesiin Ellan ja Vikin kanssa, minä tietysti Fasulla. Mentiin pääosin sileällä, alkuverkkojen jälkeen mentiin muutaman kerran ravi- ja laukkapuomit ja lopuksi laukkapuomeista keskimmäinen korotettiin kavaletiksi. Yleisesti meni molemmilla hyvin, oli niin kiva tuuppailla maneesissa! Ja tää oli vasta miun toinen kerta Fasulla maneesissa, aika jännä sinänsä. No Ella on käynyt Fasun kanssa maneesissa sitten miunki edestä! Ravipuomit ei meiltä Fasun kanssa sujuneet oikein mallikkaasti, mutta saatiin me jotenkin jalat taiteiltua sinne väleihin. Laukassa oli vähän pidättelemistä, etenkin lopuksi kun siellä oli vielä kavaletti. Pidätteet ei ihan noilla kolmipaloilla menneet läpi.. :D Viki oli myös innokkaasti menossa, eikä ihmekkään, kun ei ole melkein kuukauteen päässyt hyppäilemään.


Hennille suurkiitokset maneesikuvailusta! ;D

Tänään Vikillä oli vapaapäivä ja Ella harjoitteli Vikin kanssa muutamia temppuja! Ilma pitkästä aikaa nätti niin mie päätin valjastaa kameran jalustaan ja ottaa muutaman videon Fasusta ja miusta tulevaa Fasu-videota varten, pieni maistiainen näistä ao. videossa ;D Mentiin tänään noin puolituntia koirankoulutuskentällä, mie Fasulla ilman satulaa ja Ella Helkalla satulan kanssa. Elina otti Fasusta muutaman videon, joista laitoin muutaman ao. videoon =)





Ääni mykistetty =( Koettakaa jaksaa!

7 kommenttia:

  1. ärsyttää ku tuo ella aina kattoo maahan ku se hyppää!

    VastaaPoista
  2. mä en kyllä taas huomannu muuta tässä videossa kun että katsoi tehtävän jälkee että oikea laukka säilyi..

    VastaaPoista
  3. No kyllä tossa ravipuomeillakin Ellalla on koko ajan katse alas... mitä lie siellä tiirailee?

    VastaaPoista
  4. Minusta toi Ella ratsastaa tosi hyvin, eikä mun mielestä pahemmin maata oo katellu o;
    hauskoja temppuja osaavat nuo (: !

    VastaaPoista
  5. Anonyymit: mulla jää vahingos katse alas todella helposti jos en keskity asiaan, kiitos huomautuksesta koitan esni kerralla katsoa enemän eteen kuin alas :).
    T : Ella

    VastaaPoista
  6. sen verra kiva blogi että täytyypi ryhtyä lukijaksi :)

    VastaaPoista
  7. mua on jo kauan ärsyttänyt tuo että ella menee hyppyyn liian isosti mukaan ja tempaisee jaloilla taakse. Sen kannattaisi keskittyä pienempiin esteisiin ja korjata istuntaa tai käydä este valmennuksilla. Kisoissa ainakin monelt katsoneet pahasti kun ella siellä hypellyt :D:D:D:D::D:D hah oli joku tehnyt pilavideon facebookkiinkin ellasta ja sen hyppelyistä :dddd No mut ainakin jenna ratsii fasulla hyvin ♥ niille semiä

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)