lauantai 6. elokuuta 2011

kouluilua ja maastakäsin työskentelyä


Suvi ei päässytkään hypyttämään meitä torstaina, jotenka kouluiltiin sitten kaikki kolme kentällä. Ella lähti tosin Vikin kanssa aika pian pellolle tuupsimaan, mutta me jäätiin Fasun kanssa sitten Elinan ja Helkan kanssa kentälle :-) Fasu oli ihan kiva, sai tosin laukoissa muutaman kerran jotain hassuja kohtauksia, mutta muuten kuunteli ja meni hyvin!


Haettiin heiniä! Oltiin muuten menomatka Ellan kaa traikussa.. :D

Tänään oli vähän vapaamuotoisempaa liikutusta ponskeille. Toisinsanoen tehtiin tänään maastakäsin työskentelyä kaikkien kanssa; kunnioitusharjoituksia (mm. väistämisiä), seurailuja ja Ella teki myös muutaman tempun Vikin kanssa! :')

Ekaksi oli Ellan ja Vikin vuoro. Vapaapäivän jäljiltä Viki oli überenerginen, eikä jaksanut varsinkaan heti 100% keskittyä... :D Aluksi Ella antoi Viksun spurttailla ympäri kenttää ja tammahan veti innoissaan muutamat pukkisetitkin. Niistä ei tosin ole kuvia kun tultiin Elinan kanssa vähän myöhemmin kentälle. Kun turhat energiat saatiin pois Viki kuunteli hyvin!



"jalka"





Mie annoin Fasun kanssa aluksi vähän spurttailla ja tutkailla paikkoja. Herra tosin keskittyi ruokailemiseen enemmän kuin juoksenteluun, joten aloitin melkein heti maastakäsin työskentelyn. Juoksutin poikaa myös jonkun aikaa ilman narua ympyrällä, jonka lisäksi seurailtiin ja tehtiin väistämisharjoituksia. Yleisesti ottaen hyvin sujui! :-)







Viimeiseksi, muttei vähäisemmäksi oli sitten Helkan ja Elinan vuoro! Ponillakin oli aika paljon ylimääräistä pöllöily energiaa, joka ilmenikin aluksi pienellä (itseasiassa ei niin pienellä) sikailemisella. Pikkuneitihän ei omasta mielestään kentällä voinut pysyä, joten karkaili minkä ehti, joka alkoi olla jo aika rasittavaa. Elina siirtyi sitten ponskien tarhaan Helkan kanssa, josta poni karkasi vielä kerran, mutta sen jälkeen alkoi yhteistyö loistaa! Helka kuunteli ja käyttäytyi sen jälkeen kuulemma todella nätisti ja Elina sai hyvin työskenneltyä sen kanssa ja molemmille jäi loppujen lopuksi hyvä mieli työskentelystä! :-)

Karkulainen!


Juhalla alkoi tänään kuukauden mittainen loma! Ehkäpä me saadaan se orjuutettua rakentamaan vihdoin ja viimein kentälle sen lupaamat kunnon aidat!


Topi oli saalistanut hiiren!



PS. Muistakeepas nyt kysellä! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)