maanantai 1. elokuuta 2011

I can’t seem to get you off my mind

Huhhuijaa melkein viikko taas vierähtänyt kovaa kyytiä! Tuntuu että tää loma suurinpiirtein vilisee ohi - pian ois taas koulunpenkillä istumista luvassa... :/ Pauliinakin oli meillä tiistaista keskiviikkoon, jonka aikana saatiin paljon kivoja kuvia (ja videoita) Kiitokset Pauliinalle vielä kuvauksesta! Mie en nyt mitenkään superrtarkasti kirjoittele näistä muutamista päivistä, mutta olkoot sitten vaikka kuvat ne oleellisimmat tässä postauksessa :') Enjoy!

Fasu pääs pesulle rankan treenin jälkeen ;D

Tiistaina pidettiin "omat kisat" meijän kolmen kesken.. :D Käytiin väkertämässä kentälle 8 esteen rata ja ensimmäisenä starttasi Helka 60cm'ssä. Ei otettu aikaakaan eikä mitään, virhepisteiden perusteella sitten sijoituttiin. Helka voitti automaattisesti sen luokan, kun oli ainukainen siinä. Ei viititty turhaan lähteä Ellan kanssa mukaan hevosia kuumuttamaan. Helka hyppäsi korkeimmillaan 80cm'n rataa, joka meni hyvin! Pikkuponi hyppäsi hienosti :') Mistään muista luokista tuloksia en muista, jossain tosin otettiin parikin starttia yms.



Voittajan on helppo hymyillä! ;D


Mutta Fasun kanssa mie hyppäsin korkeimmillaan 90cm'n rataa ja Ella korkeimmillaan Vikin kanssa metrin rataa. Oli aika tuskastuttavan kuuma ilma (ja hiostava) pitkästä aikaa, jonka takia homma meni vähän plörinäksi, eikä kenelläkään edes ollut oikein "kisafiilistä". Fasukaan ei jaksanut pahemmin koipiaan nostella, enkä mie itsekkään jaksanut kunnolla keskittyä saatika ratsastaa. Hypättiin muutaman kerran pelkkää sarjaa, kunnes homma alkoi pelittämään ja mentiinkin sitten nätisti & puhtaasti 90cm rata! Siihen oli hyvä lopettaa =)



*tap tap*

Ella otti muutaman hypyn pojulla :-)





Sitten mentiin pienti ristikkorataa loppuverkaksi ja muutaman kerran "possujunassakin" :D Ekaksi Fasun johdolla ja sitten Helkan lopuksi johdolla! Pauliina käväisi Fasun selässä ja otti muutaman pikkuhypyn, sekä kaikki askellajit läpi, sekä tykästyi poikaan ;D



Keskiviikkona lähdettiin sitten uittamaan hevosia meijän uittopaikalle, kun oli niin kuuma! Lähes tunti tulikin puljattua ja mie sain aika kivoja kuvia kaikista otettua! ;D










Matkalla uimaan! ;D

Perjantaina oli todella hautova keli. Ella ja Elina olivat menneet vähän ennen minua ja kun mie pyöräilin tallille ripotti vähän vettä. Haettiin hevoset sisään kun alkoi jyrisemään ja kun ilma vähän kirkastui irtojuoksutettiin ponskit niitten laitsalla ja Elina kuvaili! 








aawwws pörheen :')

Perjantaista sunnuntaihin mie olin iskällä, joten Ella ja Elina liikuttivat Faspen perjantaina ja lauantaina! Perjantaina Ella teki Vikin kanssa väistöjä, sekä avo- ja sulkutaivutuksia. Viki oli kuulemma tosi kiva. Elina työsti Helkan kanssa myöskin väistöjä. Fasu oli vähän ja ehkä vähän enemmänkin ADHD rennomman päivän jälkeen ja sai kuulemma hirveitä koiskeita laukanvaihdoista.. voi hassua poikaa! :D Muuten oli kuulemma kiva! Lauantaina Fasun kanssa jatkettiin laukanvaihtojen merkeissä ja taas poju otti aluksi vähän koiskeita, mutta sitten kun lopulta rauhottui oli todella mukava! Myös Vikillä ja Helkalla tehtiin lauantaina laukanvaihtoja ja molemmat vaihtelivat kuulemma hyvin! :-)


Tänään (sunnuntaina) hypättiin kaikilla kentällä. Aluski Elina hyppäsi Helkalla kolmoissarjaa, jossa joka esteen välissä oli puomi. Sen jälkeen hyppäsi kolmen laukka-askeleen suhteutettua, jossa eka oli ristikko ja vika pysty korkeimmillaan metrin !! Veikattiin kaikki sen olevan alle metrinen, mutta sitten kun mentiin mittaamaan se todellakin oli metrin. Hienosti poni siitä ylimeni ja Elinallekin jäi tosi hyvä fiilis ratsastuksesta :')

Helka vaihtaa laukan vällillä söpösti pukin kautta.. :D



Sitten oli miun ja Fasun, sekä Ellan ja Vikin vuoro! Mentiin ihan peruskolmoissarjaa ihan ilman mitään puomeja. Aluksi eka este oli ristikko ja kaksi muuta pikkupystyä, mutta pikkuhiljaa kun esteet nousivat ekakin este nousi pystyksi. Korkeimmillaan eka este oli jonkun 70cm, toinen vähän alle metrinen ja vika 120cm. Fasu oli tosi mukava ja hyppäsi hyvin. Muutaman kerran annoin sen tulla turhan pitkänä ja reippaasti, jonka seurauksena hypyt jäi turhan laa'aksi ja muutaman kerran tiputettiinkin. Vikikin oli tosi mukava ja kuunteli hyvin, sekä pyöritti hyvin laukkaa ja hyppäsi hyvän pyöreän tuntuisesti.






Kunnes Ella mokasi yhden esteen lähestymisen, jonka jälkeen oli vähän räpeltämistä (mm. muutama kielto ja tippuminen.. :D) mutta kun pakka saatiin takaisin kasaan oli Viki taas perfecto! (
Räpellys johtui siitä, kun Viki kielsi kerran ja Ellalta meni varmuus, mutta se palasi takaisin Ella ei enää epäröinyt) Ella tippui ekan kerran jaloilteen ja toisen kerran lensi esteen yli voltilla istumaan maahan.. Toisesti löytyy kuva ja toisesta video! :D





Aletaan nyt esteiden suhteen treenaamaan hevosille selkään lihasta, sekä lisää voimaa takapäähän, joten vuorossa on paljon jumppasarja ja innarityöskentelyä :-)


2 kommenttia:

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)