keskiviikko 3. elokuuta 2011

what we dream, it's all that matters

Terveppä terve taas! Ollaan nyt kahtena edellisenä päivänä kouluiltu kentällä. Maanantaina ilman satuloita ja eilen satuloilla. Tänään käännämme kaikki kolme (+ Henna) nokan kohti Espoota, tarkalleen menemme Serenaan :D Siellä hurahtaakin sitten tämä päivä, mutta käymme sen jälkeen tekemässä sitten iltatallin! Muuten ponskeilla on tänään ansaittu vapaa :') Huomenna Suvi tulee pitämään meille estetuntia meijän omalle kentälle, innolla odottaen! Käyn tosin ehkä tänään Serenasta tulon jälkeen vähän kävelemässä ja ravailemassa Fasulla ettei ole ihan jumissa vapaapäivän jälkeen valkassa!



Fasun koeratsastuskuvia 01.04. :')

Pidin blogissa kyselyn pitäisikö blogin kuvien olla suuremmat ja äänet menivät aikaste tasan, tosin loppujen lopuksi tuli enemmän ääniä, ettei tarvitse, että näin on ihan hyvä. Aika moni loppujen lopuksi kuitenkin toivoi isompia kuvia, joten mie päätän jatkossa tehdä niin, että kuvan saa suuremmaksi sitä klikkaamalla! Eli pitääpi tallennella kuvat vähän suurempina versioina latausta varten! ;D Ella ja Elinakin saa täältä suoraan kopsattua kuvat :-)

Kerronpa tähän loppuun tästä päivästä vähän tarkemmin. Mie ja Elina kouluiltiin Helkan ja Fasun kanssa kentällä. Ella meni suosiolla Vikin kanssa pelloilla ku Ellan kurkku on ottanut nokkiinsa meijän pöllyävästä kentästä... :D Aluksi meni hetken riimuilla, jonka jälkeen siirtyi pelkkään kaulanaruun ja päästeli pelloilla, sekä lopuksi teki ympyröitä ja siirtymisiä pelkän kaulanarun avulla. Viki meni ja kuunteli kuulemma hyvin!

on se kyllä laihtunut talvesta!

Mie tein Fasun kanssa tänään aika paljon käyntityöskentelyä, voi olla sekin yksi syy, että miun selkä on vähän jumissa.. :D Mutta tehtiin väistöjä, avoja, sulkuja, siirtymisiä ja paljon kaarevia uria. Laukkatyöskentelynä tehtiin Elinan kanssa vastalaukkakiemuroita, jotka onnistuivat loppujen lopuksi molemmilta superisti! Aluksi Fasu tarjoili suoria vaihtoja, joita tulikin muutama kappale, mutta kun poju äkkäsi ettei tehtävän tarkoitus ollut vaihdella niin homma alkoi skulaamaan. Helkakin oisi halunnut vaihdella ja välillä rikkoikin, mutta lopulta meni tosi hyvin! Vastalaukkojen jälkeen työskentelin vielä hetken tuntumalla kaikissa askellajeissa ja poika oli mukavan rento, sekä työskenteli selällään hyvin :-)


Huhhuh, Fasun passikin on lähetetty jonkun aika sitten omistajanvaihdosta varten Hippokselle, kun sen pitää matkustaa Viroon asti (pojulla ei oo suomalaista passia) :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)