sunnuntai 21. elokuuta 2011

you're the reason why I'm smilin at the start of the day

Saatiin tänään sitten Batesiin leveämpi (punainen) kaari ja satula on nyt todella hyvä Fasun selkään! Liikkuukin paremmin kuin vanhan satulan kanssa :-)


Laitan tähän muutaman kuvan Helkasta! (14.8)

Autoin Ellaa Fasun laitossa sen minkä voin ja pojulla olikin iiiso halipula ♥ :')

Juha vei minut kottikärryillä (:D) tänään kentälle seuraamaan Ellan ja Fasun ratsastusta. Ella alkuverkkasi pojan ja alkoi sitten hyppäämään kahden esteen pientä tehtävää. Esteet olivat ns. kahdeksikolla ja esteen päällä tuli aina vaihto. Fasu oli energinen ja innoissaan päästessään pitkästä aikaa taas kunnolla hyppäämään! Hallinta oli 10++ (sarcasm) Mutta yleisesti meni hyvin! Korkeimmillaan toinen este oli 105cm ja toinen 110cm :)


Mie lähdin sitten aika pian Ellan ja Fasun estetreenien, jonka jälkeen Ella ja Elina lähtivät Vikillä ja Helkalla kentälle ilman satuloita riimuilla! Hyppivät samaa tehtävää, mutta miniesteillä. Molemmat ponskit olivat kuulemma kivoja! Helka oli innoissaan ja pisti kunnolla menemään, ryösti välillä ja karkasi kentältäkin pari kertaa.. :D


14.08 edelleen nämäkin :')

Oon tehnyt nyt pari päivänä tylsyydeni tapoksi estekisoista koostevideota ja sain sen tänään illalla vihdoin ja viimein valmiiksi! Voisinkin sen laittaa tähän alas :-)Ku mie etin tähän postaukseen kivaa blogitekstin otsikkoa ni mie kuuntelin vanhoja Filly-videoiden biisejä (miun entinen ylläpitohevonen), ku miust niis kaikissa on tosi kauniit sanat! Ja tulipahan siin samalla sit hirvee ikävä pikku halipusinallekarhua.. ♥ Voisin tässä lähiaikoina tehdä jonkun postauksen pelkästään miusta ja Fillystä, jos löytyy kiinnostusta!


2 kommenttia:

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)