tiistai 2. elokuuta 2016

Live today, love tomorrow, unite forever


Belgian reissusta kotiuduttu viime viikon alussa ja aika pitkälti töiden parissa ovatkin hurahtaneet päivät. Vihdoin ja viimein keskiviikkona on pitkästä aikaa yksi vapaapäivä, se tulee kyllä niin tarpeeseen.. Toissaperjantaina lennettiin aamulennolla Brysseliin, jossa oltiin maanantai iltaan asti. Lauantai ja sunnuntai vierähtivät Belgian Boomissa, Tomorrowlandissa - olipahan taas ihan huikeat festarit, huhhuh! Kolmen päivän aikana yli 300 esiintyjää, yli 180 000 festarivierasta yli 75 eri maasta, sekä 16 eri esiintymislavaa, joilla nähtiin EDM skenen isoimpia nimiä. Ehdottomasti jälleen yksi elämäni parhaimmista viikonlopuista, voin taata etteivät nuo bileet jätä ketään kylmäksi!

Muutama kuva reissusta:


© Tomorrowland 
© Tomorrowland
Vikoissa kuvissa tosiaan "pelkkä" päälava, jonka lisäksi oli muitakin tosi hienoja, sekä näyttäviä lavoja, kuten vaikka tämä, tämä ja tämä. Melkein ihan sama mihin menit mihin aikaan vaan niin tunnelma oli aina huikea! Huh, pakko lähteä taas ensi vuonna uudestaan, ei sitä fiilistä voi oikeastaan edes kuvailla - se pitäisi jokaisen kokea itse. Ja TML'n youtubesta löytyy jo tämän vuoden livesettejä, kannattaa käydä ihmeessä kurkkaamassa jos kiinnostaa!

Fasu tosiaan onnistui telomaan itseään heti samana päivänä kun allekirjoittanut poistui Suomen rajojen ulkopuolelle. Fasulle ja Sisulle oli tullut ilmeisesti jonkunnäköistä kähää laitumella ja olivat ottaneet yhteen, jonka seurauksena ponilla oli muutamia haavoja ja toinen takajalka turvotti. Todennäköisesti Fasu oli kehittänyt vain impparin takaseen, nesteet laskivat hyvin parissa päivässä/samantien liikutuksessa ja poni liikkui kuitenkin ihan normaalisti ja mielellään. Kukaan ei ollut nähnyt tilannetta, eikä sieltä ollut kuitenkaan mitään ääniäkään kuulunut, että mysteeriksi jää mitä laitumella sitten oikein tapahtui. Pääasia, että suuremmilta ruhjeilta selvittiin ja poni vaikuttaa olevan jo ihan normaali.


Fasu saikin olla kevyemmällä jonkun aikaa, tiistaina juoksutin kevyesti kaikki askellajit läpi, keskiviikkona käytiin n. 3,5km maastakäsin kävelylenkki ja torstaina hölkkäiltiin kentällä ilman satulaa ja lopuksi mentiin vielä hetki kaulanarulla. Erika oli miun mukana Fasuilemassa, joten torstailta löytyy muutamia kuviakin.


Perjantaina päästiinkin tekemään vähän puomi- ja kontrolliharjoituksia kun Erika suunnitteli meille tehtäviä ja huuteli neuvoja. Alkuun tultiin kahta puomia pitkällä sivulla niin, että puomien päälle tehtiin aina ravissa voltti. Lopuksi lisättiin laukannosto ensimmäisen puomin jälkeen, jolloin lopputehtävä tultiin laukassa ja sen jälkeen siirryttiin tulemaan koko tehtävää laukassa. Fasu oli alusta asti ihan hyväntuntuinen, pikkuhiljaa tehtävien edetessä alkoi heräämään ja terävöitymään, etenkin loppua kohden saatiin tosi kivoja pätkiä! Tultiin vielä puomeja muutaman kerran niin, että säädeltiin laukka-askelten määrää neljästä kuuteen - yllättäen neljä ei tuottanut mitään ongelmia, mutta kuuden eteen saikin tehdä jo vähän enemmän töitä. Loppuun tultiin vielä pientä jumppatehtävää, jonka jälkeen vaihdettiin aina suuntaa. Kaikki laukkatehtävät näkyvätkin allaolevalla videokoosteella:Pidemmittä puheitta täytyy varmaan pikkuhiljaa siirtyä untenmaille, että jaksaa vielä yhden aamuherätyksen.. Nyt keskiviikkona päästään tosiaan Fasun kanssa vihdoin ja viimein mätsäreihin, siitä tulossa sitten seuraavaa postausta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)