torstai 21. heinäkuuta 2016

pikaiset kuulumiset ennen reissua

Vaihteeksi olen taas mukavasti aikataulusta myöhässä, mutta ajattelin kuitenkin tulla pikaisesti päivittelemään kuulumisia. Meillä lähtee tosiaan huomen aamulla lento ennen 8 aamulla ja minun piti jo yhdeksän maissa lähteä ajamaan kaverin luokse Helsinkiin, mutta tässä sitä vielä ollaan.. :D

Pidemmittä puheitta nakitin viime viikolla Hennin hyppelemään Fasun kanssa pientä jumppatehtävää ja kaksikolla sujuikin oikein kivasti - kyllä oli ponipojasta taas hirveän hauskaa päästä pomppimaan! Kuvailin kännykällä muutaman klipin parivaljakon hyppäilyistä:
Tiistaina käytiin Ripen ja Sisun seurana maastoilemassa vajaan tunnin lenkki/7.9km ja oli kyllä kolmikolla ilo irti! Ei kovin paljoa olla kavereiden kanssa maastoiltu, huomaa heti, että meno on jotenkin kummallisesti paljon levottomampaa kun kolmestaan painetaan laukkasuoralla menemään.. :D Mutta hauskaa oli ja ponillekin tuli hiki pintaan! Myöhemmin kolmikko pääsi ensimmäistä kertaa yhdessä laiduntamaan kun meille tallin yksäreille on varattu pieni laidunpätkä pellosta. Harmikseni en päässyt näkemään kun piti kiirehtiä töihin, mutta Elina onneksi lähetteli muutamia kuvia:
Muutoin meillä on ollut Fasun kanssa taas oikein "hyvänmielen viikko"; maanantaina vähän kouluiltiin ja lopuksi kaulanaruiltiin, poni oli kaikinpuolin ihan super ja mukavan rento! Keskiviikkona käytiin alkuun heittämässä n. 3.5km maastolenkki, jonka jälkeen otin vielä kentällä kaikki askellajit läpi ja tästäkin ratsastuskerrasta jäi kokonaisuudessaan oikein hyvä fiilis. Tänään puolestaan hetken irtojuoksutin Fasua laitumella, jonka jälkeen käytiin kentällä ottamassa vielä kaikki askellajit liinassa läpi (laidunrallittelu alkoi näyttämään nimittäin jo liian hurjalta) ja lopuksi Fasu pääsi hetkeksi vielä Ripen kanssa laitumelle herkuttelemaan. Kyllä olivat niin tyytyväisiä poneja :)
Nyt ollaan jo niin pahasti myöhässä aikataulusta, yöunet jäävät kyllä tosi niukoiksi, mutta pikkuvikoja.. Viikonloppu meneekin mukavasti Tomorrowlandissa (tuolta löytyy mm. live-lähetys), ajattelin myös snäppäillä suht ahkerasti reissusta (miten nyt vaan yhteydet antaa myöten), eli seurailkaahan ihmeessä snäpissä, jos kiinnostaa! jennnulii on tosiaan tunnus. Ollaan maanantaina vähän ennen 23 takaisin Suomessa ja tiistaina jatkuukin sitten taas arki töiden merkeissä. Mukavasti näytti olevan 8 työpäivää putkeen, että ei paljon reissusta missään välissä palauduta, mutta minkäs teet.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)