sunnuntai 14. elokuuta 2016

kuvapainoitteista postausta (mm. porkkanaraastekokeilu)

Harmi, ettei päästy uimaan tänä kesänä kuin kerran (ellei lämpöisiä päiviä vielä satu..), mutta on se kertakin parempi kuin ei ollenkaan!

Tiistaina
Henni tuli mukaani tallille ja liikuteltiin poni kevyesti edellisen päivän hyppyjen jäljiltä. Henni innostui lopuksi kaulanaruilemaan Fasun kanssa ja kaksikolla sujuikin yllättävän kivasti! Laukanvaihdoissa poni alkoi lopulta vähän kuumumaan ja kerran F pistikin laukanvaihdon ihan ranttaliksi, mutta muuten tuli ihan siistejä ja onnistuneita vaihtoja.Keskiviikkona Peppi tuli pitkästä aikaa Fasuilemaan ja parivaljakko kouluili vajaan tunnin verran kentällä. Saattekin ihan kuskin kirjoitteleman analyysin ratsastuksesta:

Taas muutama kuukausi siitä kun olin viimeksi mennyt Fasulla. Pakko sanoa, että "normaali"liikutukseen palaaminen on tehnyt ihmeitä ponin taipumiskyvylle. Mentiin käynnissä ympyräkahdeksikolla avoja ja vasta-avoja, F oli eri poni verrattuna kevääseen näissä. Käynnissä pyrittiin reippaaseen mutta rentoon etenemiseen vähän pidemmällä ohjalla. Ravissa perustyöskentelyä, muutamia lisäyksiä takapään aktivisoimiseksi ja liikkeen ryhdikkyyden parantamiseksi. Laukassa kahdeksikkoa käyntivaihdoilla, jonka jälkeen muutamilla laukanvaihdoilla. Myös reippaampaa laukkaa pitkällä ohjalla, muuten ei juurikaan perustyöskentelyä enempää. Ravia lopuksi pidemmällä ohjalla. Pakko sanoa, että poni on kyllä super.
Torstaina ja perjantaina maastoiltiin ponipojan kanssa mielenvirkistykseksi ja kylläpä oli taas hauskaa ottaa pari päivää vähän rennommin! Hurjat puimurit pelloilla tosin pelottelivat meitä perjantaina ja poni oli välillä ihan varma, että ne tulevat ja hyökkäävät. Hienoa piffipaffi+laukkasekoitusta mentiinkin yhden puimurin ohi, mutta still alive! Mahtoi olla kuskilla ihmettelemistä kun myö vähän puskan kautta rönyttiin ohi.. :D Itseäni alkaa aina hirveästi naurattamaan/huvittamaan koko tilanne, etten pysty edes kunnolla ponia rauhoittelemaan.

Sitten päästään aiheeseen porkkanaraaste. Äiti on tosiaan jo pitkään halunnut testaa mitä Fasu tuumaisi porkkanaraasteesta (?!) No nyt vihdoin tiistaina poni pääsi maistamaan elämänsä ensimmäistä kertaa porkkanaraastetta ja aika mukisematta se kyllä alas meni (mitä allekirjoittanut vähän epäilikin.. :D) Mutta onpahan nyt testattu sekin!


Loppukevennykseksi vielä tämä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)