sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

tarhakalliossa!

Perjantaina mie menin aluksi Fasun kanssa kentällä riimuilla, jonka jälkeen menin hetken pelkällä kaulanarulla. Fasu toimi kuin ajatus, kääntyi hyvin ja hidastikin heti pyynnöstä. En mennyt kuin jonkun vartin ja sen jälkeen päästettiin Fasu ja Viki kentälle kahdestaan spurttailemaan. Molemmille tuli jopa hiki siinä juostessa :D Ella ratsasti Helkan myöhemmin ilman satulaa kentällä läpi ja poni käyttäytyi kuulemma ihmeellisen asiallisesti!

Lauantaina käytiin iltapäivästä tuomassa tänne Tarhakallioon ponskeille iso heinäpaali tarhaan, sekä suurinosa varusteista. Meni sen verran myöhään reissu, että hepoilla oli lauantaina vapaapäivä. Sunnuntaina lähdettiinkin joskus aamupäivästä Tarhikseen ja sunnuntaista onkin luvassa videopostaus, jonka nopeasti teille päivällä tekaisin! Pahoittelen epäselvää selitystäni, lagailuani yms :D Takana 4h yöunet, joten syytetään niitä!Ja korjauksena videoon vielä, että saatiin kolmaskin leiri-avustaja, eikä olla siis Ellan kanssa kahdestaan - jee! Tosiaan sunnuntaina aikataulu venyi niin myöhään, että ponskeilla oli toinen vapaapäivä. Helkasta ei löydy pahemmin videota tai kuvia, koska ilma oli niin huono, ettei kameraa viitsinyt pahemmin tuolla sateessa ulkoiluttaa. 

Me leiri-isoset istutaan nyt tässä leiriläisten talon eteisessä, kaikki muut on jo untenmailla! Ellan kanssa hipsitään tästä joskus aittaan nukkumaan. Siellä tosin ei ole valoja, eikä sähköjä ja tällä hetkellä siellä on aika kylmä tuollaisen sään takia - joten ei ainakaan ihan heti houkuttele sinne mennä :D Tässä lattialla on ihan mukava maata ja datailla! Ella ja Janika istuu tossa vieressä ja höpöttelee jotain keskenään.

PS. Muistakaahan äänestää! Kiitos :) ♥

14 kommenttia:

 1. vooi helkaa, koita pärjäillä :D<3 pitäkää hauskaa :) onks toi janika teiän kolmas leiriavustaja siis?=)

  VastaaPoista
 2. Onko se sun satula menny jo kaupaksi? :)

  Minkä korkunen Fasu on? Itelläni on 147 cm tilasto jolle oon ajatellu tässä syksyyn mennessä ostavani toisen satulan.
  Meijän poni on arabi-risteytys ja aika semmone jykevä, tai sellanen rakenteikas, en oikeen osaa kuvailla. Ei ole sellainen arabin siro.

  Ajattelin vain, että jos satula ei ole menny vielä, niin saattaisin olla kiinnostunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siitä ainakin tullut paljon kyselyitä :) Fasu on varmaan jotain samaa luokkaa korkea. Veikkaisin, että leveydeltään jotan Wintecin punaisen/valkoisen kaaren luokkaa. Ja runko on hiukan kaarevahko.

   Poista
  2. Joo oon joskus nähnyt teijät kisoissa, nii Fasu näyttää kyllä aika saman kokoiselta kun minun poni. Mietin vaan ettei mene liian leveäksi. Ei noista kuvista ainakaan näyttäisi, että olisi liian leveä. On nimittäin hyvän hintainen ja hyväkuntoinen satula! Pitää vähän keskustella kotona, jos saisi vaikka rippilahjaksi :DD Asutaan nimittäin aika lähellä, ettei tarvisi kauas kuljetella satulaa sovitukseen... :)

   Poista
  3. Jees :) Satula on tosin ainakin tällä hetkellä lähdössä ainakin kolmelle sovitukseen (mikäli siis ei sovi ensimmäisenä sovittaneille).

   Poista
 3. Ella ja Jenna on maailman parhaat leiriavustajat!! + Janika :D

  VastaaPoista
 4. Raporttia Tarhiksen ajoista odotellaan!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep! Sitä onkin väsätty monta monta kertaa ja monta päivää :D Teksti valmis, kuvat & videot uupuu, mutta ehkäpä ensi yönä se oisi valmis!

   Poista
 5. Haaste! (: http://arskaneiti.blogspot.fi/2012/06/haaste.html

  VastaaPoista
 6. Kuka on tuo harmaa pienehkö poni ? Mikä on oikea nimi ? Ikä ? Onko vielä tarhakalliolla ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienehkö poni? Ainut harmaa poni joka tässä postauksessa esiintyy on Fasu, joka ei ole Tarhakallion omistuksissa. Oli vaan siellä sen aikaa, kun itse olin leiri-isosena :D

   Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)