perjantai 8. kesäkuuta 2012

pari viime päivää & Fasun irtohypytys!

Keskiviikkona kouluiltiin Ellan kanssa Fasulla ja Helkalla samaan aikaan kentällä. Fasu pääsi ensimmäistä kertaa rokotuksen jälkeen kunnolla töihin. Poju oli ratsastettavuudeltaan tosi hyvä, herkkä, sopivan energinen ja kevyt edestä. Innostuttiin Ellan kanssa laukassa tekemään laukanvaihtoja pitkällä sivulla, jotka onnistui Fasun kanssa yllättävän hyvin! Saatiin muutamia sarjavaihtoja, vaikka välillä peppu oli turhankin ilmava :D Helkakin Ellan mukaan teki hyviä vaihtoija ja poni oli kokonaisuudessaan mukava ratsastaa, vaikka vihreät miehet kuulemma yritti syödä Helkan välillä.. :D Poni meni kuulemma hyvin myös omalla moottorillaan. Vikistä löytyy keskiviikolta ja torstailta alempaa Ellan kirjoittama selitys.

Kävin keskiviikkona läheisen hevostarvikkeen loppumyynneissä, mutta iiiihan liian myöhään :/ Sain vasta iltapäivällä tietää loppurysäyksestä, joten voitte kuvitella, että oliko siellä hyllyissä enää mitään, pikkasenko ärsyttää! Jonoa oli kuulemma ollut pihalla jo ennen aamu yhdeksää.. No muutama femman huopa tarttui mukaan, sekä heijastimia parilla eurolla, kylmäsavi + MSM 10e ja Equilinen ruskea yleishuopa 40e'lla. Eipä siellä oikein muuta enää ollut.

Torstaina päätettiin Ellan kanssa irtohypyttää Fasu pitkästä aikaa kunnolla! Viimeeksi Fasu olikin irtohypytetty kunnolla viime heinäkuussa - jos nyt saisi irtohypytettyä poikaa useammin, kun tekee ihan hyvää tuolle :D Lisäsin tuohon Fasun hyppyvideon loppuun epämääräisen selostusvideon, koittakaa kestää! Ja Helkalla oli siis torstaina vapaapäivä.


Haha, onpas "edustava" kuva :D Pulleropallero ♥140cm, videolaatu..

Lömpsyttelee menemään :) Vähän tuli hiki!Piti testata kylmäsavea, kun kylmäyssuojien pakastin oli pois päältä..Ella:

"Viki on ollut tosi kiva ratsastaa näinä kahtena päivänä. Eilen Viksu oli vähän lötkö ratsastaa, mutta loppua kohti oli unelma ja kaikki naksahti lopulta kohdalleen :)
Tänään Viki oli todella kuuma ja herkkä ratsastaa. Aluksi toimi hyvin, kunnes laukkojen jälkeen pakka kävi vähän hajoamaan. Sain sen kuitenkin pidettyä ihan asiallisena ja loppupeleissä saatiinkin hyviä pätkiä. Lopuksi kuitenkin päädyin jölköttelemään kaulanauhalla hetkisen aikaa, jotta Viki oikein kunnolla rentoutuisi ja se toimikin tosi hyvin."

Ellan kypärättömyydestä EI TARVITSE tulla valittamaan, kiitos. En jaksa asiaa enempää puida, Ellan vanhemmille se on kuitenkin ihan ok ja itse siis käytän kypärää. Se on jokaisen oma valinta mitä omalla pääkopallaan tekee. En jaksa julkaista kommentteja koskien ym. asiaa.Tänään käydään taas Tarhakalliossa ja Ella pääseekin Lillin kanssa päästelemään pellolle! Ja pitääkin tänään siivoilla ponskien tulevaa tarhaa. Kertauksena vielä, että lähdemme Tarhikseen Ellan kanssa "leiri-isosiksi" 17pv ja takaisin tullaan sieltä 30pv. Fasu, Viki ja Helka muuttavat siis mukanamme siksi aikaa tallille. Lauantaina tehdäänkin vuotinen reissumme Miehikkälän orivarsa -tapahtumaan ja siitä tulossa tuttuun tapaan youtubeen videota :)

Blogiin on muuten nyt kirjoitettu yli vuoden verran, onpas aika mennyt nopeasti! Kokeilin muuten nyt tuota suurempaa kuvakokoa, onko parempi? On se muuten aika jännä, että ainaku miulla on aikanen herätys ni kirjottelen tänne blogiin vielä kolmen jälkeen yöllä.

20 kommenttia:

 1. Kypärättömyydestä en viitsi edes sanoa mitään, tiedätte varmaan itsekkin että mitä mieltä useat siitä ovat. Mutta yksi asia häiritsee kovasti, se katse ylös sieltä niskasta! :)

  VastaaPoista
 2. Isompi kuvakoko hyvä :DD P.S. Ratsulämppärit kunniaan!! ;)

  VastaaPoista
 3. Isommat kuvat ovat parempia! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Jätänkin varmaan tämän isomman kuvakoon nyt pysyväksi.

   Poista
 4. suuremmat kuvat on kivempia, ainakin mun mielestä! :) Hauskaa kun tulee taas orilaidun video, ne on niin parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidät! :) Haha, on ne oripojat kyllä niin valloittavia ♥

   Poista
 5. Pitää varmaan käydä moikkaamassa kun tuutte "naapuriin" :) Meneekö hepot Tarhikselle vai siihen yksäreiden talliin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuu vaan! :) Mennään sinne yksäreiden puolelle ja ponskit tarhaa 24/7, eli tarhassa ovat siellä :)

   Poista
 6. vitsit tät blogii on nii kiva lukee!!! Tää on varmaaa mun lempiblogi :D:D Fasu on kyl iha sika hieno! :) Onks Viki sen tallin omistajan oma vai kenen? Jäi vähän auki tai sit oon vaa liian blondi... :D Harmittaa ku ei oo itellää semmosii varusteita joilla vois hyppää, eikä aidattua kenttää että vois irtohypyttäää.. No mutta mä tyydyn kattelemaan teijän hyppyvideoita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mukava kuulla että pidät! :) Viki ja Helka ovat siis tallin omistajan omia. Aijaa, harmi! No mutta äkkiäkös siihen jonkunnäköiset aidat väsäisi...? ;D

   Poista
  2. No pidän! Ai, mä aattelin et Viki on Ellan... noooo :D Ja ku mun heppa on vuokratallilla, eikä kukaa muu tartte niitä aitoja, nii en minä niitä yksin voi väsätä :DD: Pitää kattoo syksymmällä jos vaihtaa tallia, nii ettii sit sellasen mis on aidattu kenttä.... :DD:

   Poista
  3. Haha, no pikkuvikoi :D Ja Vikihän tavallaan onkin Ellan oma, se on ihan Ellan tyttö - Vikin omistajaki sano! ;) Aa no joo, mut ohan kenttäki ittessään jo hyvä, ku toisilla ei oo edes minkään näköstä kenttää olemassakaa!

   Poista
 7. Tosi kivan näköstä menoo on kyl!:) jäin vain ihmetteleen missä on fasun jalat ja niissä on sitä kylmäsavea niin fasun kaviot on todella lyhyet että onko ne oikeasti vai väärentääkö kuva :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Joo kuva väärentää tosiaan, Fasulla on oikeasti aika jättikaviot :D

   Poista
 8. Sait haasteen ! http://helmijaeksu.blogspot.fi/2012/06/haaste.html

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)