keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

you give it a kick-start

Perjantaina ell kävi rokottamassa Fasun, joten pojulla olikin tiedossa rauhallinen viikonloppu. Perjantaina juoksutin Helkan chambojen kera, joka sujui oikein hyvin! Poni oli vähän laiskamato ja sainkin välillä patistella sitä eteen. Vikillä menin pellolla ilman satulaa riimuilla, pääosin käppäiltiin, mutta muutamat ravi- ja laukkapätkätkin otettiin. Lauantaina Fasulla oli toinen vapaa ja käytiin Ellan kanssa maastossa kävelemässä Vikin ja Helkan kanssa.

Sunnuntaina kävin kävelemässä Fasun kanssa omilla pelloilla ja otettiin muutama ravipätkäkin. Ella liikutti Vikin aluksi kentällä, josta meni alkuverkkojen jälkeen pellolle ympyröille pyörimään. Vikin liikutuksen jälkeen Ella ratsasti Helkan. Hetken pelloilla oltuaan Ella lähti ponin kanssa maastoon ja kävin ottamassa niistä muutaman maastoilukuvankin!








Maanantaina ajeltiin Juhan kanssa hakemaan Erika ja siitä suunnattiin Tarhakalliolle, jossa Ella oli juoksuttelemassa Lilliä sen omistajan kanssa (ja muutenkin puuhastelemassa). Napsin Lillin irtojuoksutuksesta muutamia kuvia ja tamma oli oikein pörhäkkä! Niin ja käytiin paluumatkalla ABC'llä syömässä ja siitä matka jatkuikin suoraan tallille. 










Tämmöinen sulostus mahtuis kyllä meillekin ;)

Ajateltiin irtohypyttää Viki ja Helka, kun Erikakin olisi nyt apukätenä auttelemassa. Helka tosin ei pysy kentän aidoissa, joten tuttuun tapaan hypytettiin poni liinassa. Kameran akku alkoi valitella Helkan hypyttämisen aikana, joten en saanut niin hirveästi matskua pienemmistä korkeuksista :/ Molemmat ponskit hyppäsivät kuitenkin tosi hyvin! Vikiä hypytettiin 115cm asti ja Helkaa 110cm asti. Niihin korkeuksiin olikin hyvä lopettaa :)






115cm






110cm

Myöhemmin iltapäivällä käytiin vielä kolmestaan maastoissa ilman satuloita riimuilla, että Fasukin sai pientä lenkkiä. Pääosin käveltiin, mutta muutama pikkuravipätkäkin mahtui mukaan. Ja löydettiin muuten muutama uusi metsäpolku, jota sitten seurailtiin. Eipä ne tosin johtaneet minnekään uusiin ihmeellisiin paikkoihin.. :D

Tämmöinen jännä reitti käpöteltiin!

Tiistaina menin Fasulla jo kaikki askellajit läpi. Menin kevyesti kentällä ilman satulaa reilu puolen tunnin lenkin ja Fasu oli ihmeellisen hyvä ja miellyttävä ratsastaa! Ei mitään moittimista. Ellalla oli kuumetta, jotenka hän ei ollut siis tallilla, joten mie kävin hetkisen aikaa käppäilemässä Vikin kanssa ilman satulaa pellolla. Loppupäiväksi ponskit pääsivätkin reiluksi tunniksi laitsalle ja puoli kasin aikaan kävin ne sieltä noukkimassa talliin :)

PS. Muistakaahan vastata oikeassa sivupalkissa olevaan kyselyyn, kiitos!


18 kommenttia:

  1. upea toi vikin eka irtojuoksutuskuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, mieki tykkään! :) Vois vielä opetella korjaamaan kentän laidalta nuo "rojut" sinne minne ne kuuluukin.

      Poista
  2. Tosi kiva postaus tämä :) Näitä sun postauksia aina tulee odoteltua innolla, kun kirjoitat aivan älyttömän hyvin ja postauksissa on laadukkaita kuvia.

    -Luin Fasun esittelysivua äskettäin, niin tuli vaan mieleen, että jos Fasun suku kiinnostaa, niin Kaktu saattaisi tietää mimmoisia Fasun sukulaiset on luonteeltaan yms.
    -Mistä oot löytänyt netistä ne kaksi kuvaa Fasusta, kun on vielä Virossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia kommentistasi! :) Mukava, että pidät! Jees ja joku sieltä Fasun kasvattitallilta ottikin miuun yhteyttä youtuben kautta ja häneltä tulikin sitten pitkä sepostus Fasun menneisyydestä. Sitä en ookkaan tainnu tänne blogiin jakaa, oli kyllä sen verran mielenkiintoinen! :D Googlen kautta oon löytänyt ties mitä kuvia ponista, tuskin edes tunnistan Fasua niistä kuvista!

      Poista
  3. hei tosi kiva postaus ja kivoi kuvia!:)Ja näitä postauksia on kiva lukee,ku ne on niin pitkiä ja melkein aina on tosi hienoja kuvia :)

    osaatko auttaa mua? :ku laitan blogiin video youtubesta,niin miten sen saa tolleen isoksi kun sulla on? ku mulla se jää sellaseks iihan pieneks,eikä siitä suurinpiirtein nää ees mitään:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitokset kommentistasi ja mukavaa, että tykkäät! :) Hmm, kun sulla on se koodi joka alkaa "<iframe width="560" height="315"" niin katoppa ettei sulla oo noiden numeroiden kohdalla mitkään hirveän pienet luvut, vaan vaikkapa noi samat mitkä miulla on :) Muuta mie en kyllä osaa sanoa :/

      Poista
    2. Kiitti,noi numerot oli hirmu pienet ja nyt sain sen videon isommaksi :D!

      Poista
    3. No hyvä, että sait toimimaan! :) Ja eipä mitään!

      Poista
  4. oij ihana tuo pikkunen musta poni:) pysäyttävää katottavaa kuinka tooinen hyppää reilusti omaa säkää korkeempaa vaivatta=)

    --->sight-from-saddle.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helka kiittää! Tämä este ei ollut kyllä ihan Helkaa isompi, mutta paljon kiitoksia siulle kommentistasi! :)

      Poista
  5. apua tää teijän talli onkii näi lähellä! Näytti toi karttajuttu nii tutulle! Onks tää siis joku yksäritalli vai? :)

    VastaaPoista
  6. Toi viki on kyllä niin hieno ! Kuinka korkee se on ? :)

    http://stayweirdd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Jenna hei, tekisiksä mul bannerin? :) säpö olis anniina_99@hotmail.com ja blogi valtsunseikkailut.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie en oo tehnyt pitkään aikaan mitään grafiikkaa :D Tääkään otsikko mikä blogissa on ei oo miun tekemä. Varmaan tuommoisen samanlaisen osaisin tehdä mikä on tällä hetkellä blogissasi, mutta kiinnostus kuvankäsittelylle on ihan 0 :(

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)