tiistai 8. toukokuuta 2012

this feeling can't be beat

Sunnuntailta söpö kuva ♥

Lauantaina
hypytettiin Helka kentällä ennen isompien ratsastusta. Nostettiin pikkuhiljaa estettä hyvien hyppyjen jälkeen ja korkeimmillaan se olikin 95cm. Yleisesti Helka hyppäsi hyvin, lukuunottamatta paria huonoa lähestymistä ja hyppyä. Ei hypytetty siitä enää korkeampaa, kun tuo korkeus meni vielä niin mallikkaasti!


Mentiin pitkästä aikaa lauantaina Vikin ja Fasun kanssa riimuilla ilman satuloita! Oli kyllä todella mukavaa ja eikös se ole niin, että vaihtelu virkistää ;D Aluksi hölkkäiltiin omia peltoja ympäri, jonka jälkeen mentiin hetkeksi kentälle. Ella voikin tästä jatkaa:

"Elikkäs mentiin kentälle lopuksi vähän pomppimaan. Viki hyppäsi tosi hyvin, eikä epäröinnyt yhtään. Jenna nosteli meille estettä ja esteen ollessa 110cm mulla heräsi rimakauhu.. :D Olin ihan jäykkänä selässä, sekä hiukan epävarma, jonka johdosta tuli 2 kieltoa. Mutta heti kun sain ajatukset koottua, niin menimme esteen puhtaasti yli monta kertaa ja jäi tosi hyvä fiilis päälle. Hypimme vielä sen jälkeen pienempiä hetken ja Viki oli kokonaisuudessaan super ♥"

Itse en siis hypännyt Fasun kanssa, kun olin jo aiemmin viikolla pojun hypännyt. Toimin puomipirkkona ja vähän myös tsemppailin Ellaa. Pakko sanoa näin sivusta katselleena, että olin itse myös todella ylpeä Vikistä ja Ellasta! Tästä on hyvä taas jatkaa etiäppäin :)

Viime vuoden toukokuun alussa otettu kuva :) 110cm

Viime vuoden toukokuulta myös. Korkeus taisi olla ~115cm?

Sunnuntaina
oli vuorossa kaikkien ponskien kouluilupäivä! Aluksi Ella tuuppi Helkan kanssa kentällä ja napsin heistä myös muutamia kuvia. Ellan kommentti ponista: "Helka oli ihan jäkitys melkein koko ratsastuksen ajan, mutta ison työn jälkeen sain lopulta molempiin suuntiin ravissa hyvät ja rennot ravipätkät hyvällä pitkällä ravilla."
Helkan jälkeen olikin sitten Vikin ja Fasun vuoro päästä kentälle kouluilemaan. Mentiin Ellan kanssa molemmat ilman satuloita jonkun vajaan tunnin treeni. Tarkoitus oli jatkaa tänään siitä mihin jäätin, mutta koska yöllä satoi hirveästi vettä ei päästy kentälle maanantaina :/

"Viki oli eilen tuuppailussa kiva, kunhan vain ensin sain molemmat pohkeet läpi. Se kesti hiukan normaalia pidempään, mikä tosin oli ihan ymmärrettävää viime aikaisiin liikutuksiin verrattuna. Laukat toimi todella hyvin, sekä Viksu myös kuunteli laukassa erinomaisesti. Laukat pyöri tosi hyvin, eikä Viki kiihytellyt yhtään tmv. Olin taas tosi tyytyväinen tammaan!"

Fasu oli taas oikein mukava ja jo heti alusta todella yhteistyönhaluinen (ja miellyttämisen ♥) Innostuin taas tekemään ravissa pidennyksiä lävistäjällä, jotka sujuivat vieläpä paremmin kuin viime kerralla! Lisäksi tein siirtymisiä, käynnissä avoja, sekä ravi- ja käyntipohkeenväistöjä. Poika oli miellyttävän kevyt kädelle ja meni mukavan ryhdikkäästi. Tämän kaiken kun saisi vielä suoritettua yhtä hyvin satulan kanssa, niin olisi tosi hyvä! Pitääkin kaavailla seuraavaa CR-tuntia - toivottavasti jo ensi viikolle!

Viki & Fasu juoksi Helkan luokse ja Viki matkalla vähän sekosikin.. :DTänään kentän ollessa yöllisten sateiden jäljiltä märkä päätimme lähteä maastoilemaan. Erika tuli tänään myös Helkailemaan, joten mentiin sitten kolmestaan maastoon. Alunperin piti mennä raviradalle pitkästä aikaa, mutta siellä olikin joku korjaus meneillään tmv. niin ei sitten päästy. Palattiin takaisin tallin lähistölle pörheällä Fasulla ja vielä pörheämmällä Helkalla.. :D Helka vaan ravisteli päätään, pomppi ja muutenkin oli ihan ADHD-tuulella. Fasu sen sijaan veti piffipaffia puolet matkasta paikallaan, mutta rauhottui lopulta kävelemään.  Laukkailtiin jonkin aikaa lähimaastoissa, jossa pelottavat vesilätäköt oli syödä Vikin!

Mentiin lopuksi hiekkatielle, jossa Erika otti Helkalla muutamia hyppyjä. Tuli siis yksittäisenä yhtä pystyä ja hypyt ainakin omasta mielestäni näyttivät todella hyviltä! Erikan mielipidettä ponista en tiedä, mutta luultavasti hänkin oli poniin tyytyväinen :) Korkeimmillaan parivaljakko hyppäsi pari kertaa 90cm pystyn. Helka ei tiputtanut tänään kertaakaan, eikä muutenkaan possuillut hyppyjen yhteydessä. Kaiken kaikkiaan hieno tyttö!Loppuun vielä Erikan tekemä sarjakuva, jota hän oli väsännyt aamuisin vappuna ollessaan meillä silloin kun mie nukuin! Ja klikkaamalla saa siis isommaksi ;D


Keskiviikkona tulossa seurava postaus maneesihyppelöiltä. Sunnuntaina onkin sitten kisat :)

6 kommenttia:

 1. Hei vähä kiva ku on Ellan kommentit Vikistä mite se on menny :)! hajosin tolle sarjakuvalle xD

  VastaaPoista
 2. Oi, kylläpäs hyppää söpösti tuo Helka! Ja nuo muutkin on hienoja :) Tosi kiva postaus! Jasan aina lukea postauksiasi ja ne saa hyvälle mielelle (: Kuvat ovat ihania ja niitä on aina ihanan paljon ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, niin hyppää! :') Ihana kuulla, että postaukset ovat miellyttäviä! Kiitokset siulle mukavasta kommentistasi!

   Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)